Görüş Bildir
Haberler
Survivor Ayşe Yüksel Kimdir? Ayşe Yüksel Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor Ayşe Yüksel Kimdir? Ayşe Yüksel Nereli, Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
15.01.2021 - 13:40

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de gönüllüler takımında yer alan Ayşe Yüksel! Sert tavırlarıyla dikkat çeken Ayşe Yüksel izleyiciler tarafından araştırılıyor.  Peki, Ayşe Yüksel kimdir? Ayşe Yüksel kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayşe Yüksel Kimdir?

Ayşe Yüksel Kimdir?

Survivor Ayşe, 2021 Gönüllüler kadrosunda yer almaktadır. 2000 doğumlu olan Survivor Ayşe Spor Yöneticiliği okumuştur. Survivor Ayşe kendisini “Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de doğdum. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde 2. Sınıf öğrencisiyim. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldım ayni zaman da 7. Sınıfta haltere başladım ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldum. 1 yıl yaptıktan sonra bıraktım ve voleybola başladım. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ettim. Aynı zaman da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenörlüğüne başladım 4 yıldır devam ediyorum. Aynı zaman da lisede de basketbol okul takımında yer aldım 3 yıl. Üniversitede 1 yıl futsal ve yüzme dersi gördüm. Şuan tenis hocalığı yapıyorum ve okuyorum.” cümleleriyle anlatmaktadır.

İkizler burcu olan Survivor Ayşe Yüksel, gerçek hayatındaki başarıları parkurda da göstermek istiyor. İnsanlarla genel olarak iyi anlaşabildiğini ifade eden Yüksel, '20 yaşındaki bir insanın neler yapabileceğini göstermeye gidiyorum' sözlerini kullanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
5
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın