Görüş Bildir
Haberler
Mesajı ve Sürprizi en ilginç 10 Lezzetli Hediye

Mesajı ve Sürprizi en ilginç 10 Lezzetli Hediye

Lezzetli Hediye
06.12.2014 - 00:43 Son Güncelleme: 29.12.2014 - 10:50

1-Sevdiği Kızın Babasından Çekinerek Eve Gönderilen Enterasan Hediye

'Değerli Arkadaşım sana gönderdiğim bu nazik hediye ile mutlu olursun en kısa sürede iyileşirsin. Umarım siparişim doğru gelmiştir.' gibi samimiyetsiz mesaja aşk kokan lezzetli bir hediye:) I Love YOU Balonunu da kesin biz yanlış götürmüşüzdür gibi bir ifade sonuna eklenmişki gerçek niyet anlaşılmasın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2-Kendini kaybeden kıskanç sevgiliye özür hediyesinde gaf mesaj

'Hergün o kadar çiçeğin içinde tek böcek olarak çalışmanın zorluğunu bilmiyormuş gibi bana trip yapma, bak seni ne kadar çok seviyorum bu güzel hediyeyi gönderiyorum. Hadi yapma!' diyen beyefendinin iş tebriği tadındaki sevgili hediyesi.

3-Annesi ile karısına aynı içerikle tebrik eden mesaj fakiri

'Anne olmak bir insana bu kadar yakışır, yediklerinle ağzın bal, hayatında tad olsun Annemmmm.' ile hem annesine hemde çocuğunun annesine seslenen beyefendinin biraraya geldiklerindeki mesaj fakirliği komedisi. Bunu bize yazıp paylaşmamızı istediği için teşekkürler.

4-Bir açılışta boy gösteren hediye ile şok eden mesaj

'Yeni serginiz, mekanınız hayırlı olsun, bu güzel çiçekler umarım herkesin hem gözüne hem ağzına hoşluk katar. Ben gelmeden yerseniz boğanızda kalsın.' mesajını gören hediye alıcısının surat ifadesi süperdi. Önce mutlu sonra şok olmuş sonra gülmekten kriz geçiren bir ressam hayal edin.

5-Bir okul kafeteryasında herkesi çatlatan hediye

'Ela gözlüm, tatlı sözlüm senden nice uzaklardan Erzincan'dan buldum çikolata ile çilek aşkı gönderdim sana. Şimdi o sevgilisi ile hava atanların karşısında keyifle ye, yedikçe yanında olduğumu hatırla...' mesajını dahi okumadan ürünü teslim alırken bile etrafındakilerin dibi düşmüştü.

6-Öğretmene gizli aşk ve teşekkür

'Necla Öğretmenim, hayatımdaki anlamınızı bilemezsiniz. Okula gelmemi sağlayan enerjiniz, bana kattıklarınız için teşekkürler, sizin bir ömür boyu öğrenciniz olarak kalacak, Emirhan.' mesajı okul motivasyonu sağlayan ve değerli bir öğretmene yapılabilecek en tatlı jestti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7-Çiçeğe para vermeyen kocadan gelen bomba sürpriz!

'Hep bana çiçek almadın diye sitem ediyordunya, iyiki doğdun derken ağzına çiçekler dolsun istedim. Şimdi aradığım çiçeği buldum hayatımın çiçeğine gönderdim. Doğumgünün kutlu olsun karıcım XOXO' mesajı ile sitemkar, bonkör ve nazik bir hediye.

8-İşe yeni başlayan kişinin garantili tanışma ve popülerlik hediyesi

'Burciiii, bizi bırakıp nerelere gittin? Gittiğin yerde çok mutlu ol, iyi çalış kimseleri kızdırma. Bu kocaman sepeti tek başına yeme dostlar candır, bizi unutmadan yenilerini yap, paylaş hediyeni hepsi seni sevsin. Ayşe-Fatma-Ebru (temsili Hayriye)' mesajını yayınlamak için izin aldığımız göndericilere teşekkürler, paylaşılabilen tek çiçek olmanın mutluluğunu yazmaları ayrıca çok hoş.

9-Yılbaşında doğayı koruyan mideleri neşelendiren tek ağaç

'Değerli iş ortağımız tüm ekibinizle güzel bir yeniyıl dileriz. Sizlere başarı ve sağlık getirmesi temennisi ile. Bu sene sizin için yılbaşı ağacı kestirmek veya diktirmek yerine lezzetli bir tanesini göndermek istedik.' mesajı ile hediyenin amacı ve mahiyetini çok hoş anlatmışlar:)

10-Askerdeki sevgilinin yılbaşı sürprizi

'Ho-ho-ho ben bedenimle olmasada hediyem ve kalbimle yanındayım. Yeniyılda görüşmek üzere sevgilim, hepinize afiyet  olsun! Benim içinde her birinden ye enfes gözüküyorlar:)' mesajı ile hasreti sürprizle gideren düşünceli hediye.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın