Görüş Bildir
Haberler
Sunucu Ece Erken'in Şaşırtan Alişan Açıklamaları: Bana Kötülük Yapan Birisi...

Sunucu Ece Erken'in Şaşırtan Alişan Açıklamaları: Bana Kötülük Yapan Birisi...

GNS
16.11.2021 - 19:58

Sunucu Ece Erken, abisinin vefatı sonrası zor günlerden geçen eski dostu Alişan ile barıştıklarını açıklamıştı. Barışmaları konusunda konuşan Ece Erken, Alişan ile aralarında geçen olaylardan bahsederken ünlü şarkıcı Demet Akalın hakkında beklenmedik ifadeler kullandı. Yaşadıkları küslüğün sebebi olarak Akalın'ı gösteren sunucu 'bana kötülük yapan biri' şeklinde konuştu. Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019 yılında Demet Akalın ile barışması sebebiyle aralarına küslük giren Alişan- Ece Erken tekrar barıştı. Alişan'ın abisinin vefatı sonrası kötü günler geçirmesine dayanamayan eski dostu Ece Erken aralarındaki sorunu göz ardı edip barışma adımı attı. Barışmaları konusunda açıklama yapan sunucu konuya Demet Akalın'ı da dahil etti.

Alişan ile Kardeş Gibiydik

Alişan ile Kardeş Gibiydik

2019 yılında Demet Akalın ile barıştığı için Alişan'la arası açılan Ece Erken, seneler süren küslüğü bitirmişti. İnovasyon Ödül Töreni’nde görüntülenen Ece Erken, Alişan ile barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Ece Erken, “Şu an ben aptal aptal şeylerden mutlu oluyorum. Her şey boş yarın öbür gün ne olacağı belli değil. Biz Alişan ile kardeş gibiydik. Benim sevmediğim, bana kötülük eden birisiyle ağlayarak barıştı. Ona da hak veriyorum. Herkes barışsın. Önemli olan sağlık gerisi boş” dedi.

Temmuz ayında Alişan'a bir zeytin dalı uzatan Ece Erken Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Eymen'im yeterince sensiz büyüdü. Artık beraber olma vakti. Biz 20 yıl kardeştik, Allah ömür verirse daha nice yıllar devam edecek. Seni çok seviyorum, güçlü olman lazım ve olacaksın' demişti.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın