Görüş Bildir
Haberler
Alişan'ın Zor Günleri: ‘O Olmasaydı Ne Yapardım Bilmiyorum’

Alişan'ın Zor Günleri: ‘O Olmasaydı Ne Yapardım Bilmiyorum’

Bir süre önce koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, gözlerinin sürekli kardeşini aradığını ifade ederek bu yüzden sahnesinin ilk yarım saatinde biraz donuk ve tutuk olduğunu söyledi. Tekrar şarkı söyleme kararını almakta zorlandığını ifade eden Alişan, 'Eşim Buse benim en büyük destekçim. O benim en büyük şansım. Olmasaydı ne yapardım, başarabilir miydim bilemiyorum' dedi. işte merak edilen ayrıntılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alişan, Oryantal Didem ve Ceylan, geçtiğimiz akşam çıktıkları sahnede muhteşem anlar yaşattılar. Performans öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Alişan, bir süre önce kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın yokluğunu hala derinden hissettiğini ve sahnesinin ilk yarım saatinde gözlerinin sürekli onu aradığını dile getirdi.

İlk Yarım Saat Donuk ve Tutuk Oluyorum

İlk Yarım Saat Donuk ve Tutuk Oluyorum

Alişan, 'İlk yarım saat genellikle biraz donuk ve tutuk oluyorum. Böyle bir duruma alışmak gerçekten zor. En yakını kaybedip tekrar şarkı söylemek çok zor bir karardı benim için. Asla yapamam diye düşünüyordum. Eşim Buse benim en büyük destekçim. O benim en büyük şansım. Olmasaydı ne yapardım, başarabilir miydim bilemiyorum' dedi.

İlk Bölümü Slow Şarkılara Ayırdı

İlk Bölümü Slow Şarkılara Ayırdı

Röportajın ardından sahnedeki yerini alan Alişan, performansının ilk bölümünü slow şarkılara ayırırken, konuklar arasında yer alan Ceylan'ı sahnesinde misafir ederek gecenin temposunu arttırdı.

Alişan'ın Eşi de İzleyenler Arasındaydı

Alişan'ın Eşi de İzleyenler Arasındaydı

Birlikte yaptıkları düetlerle Yeni Gazino'yu dolduran müzikseverleri mest eden ikili dakikalar boyunca para yağmuruna tutuldu. Düetlerini başladıkları gibi para yağmuru eşliğinde noktalayan Alişan ve Ceylan finalde dakikalarca ayakta alkışlandı. Alişan'ın gazino konsepti ile yaptığı ilk sahneyi izlemeyi gelenler arasında eşi Buse Varol'da yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın