Görüş Bildir
Haberler
Şükrü Özsarı Kimdir, Kaç Yaşındadır? Masterchef Şükrü Mesleği Ne?

Şükrü Özsarı Kimdir, Kaç Yaşındadır? Masterchef Şükrü Mesleği Ne?

Şükrü Özsarı, Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Final turunda büyük mücadele veren Şükrü Özsarı MasterChef Türkiye 2021 ana kadroda yarışmak için hak kazandı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Şükrü Özsarı  kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

MasterChef Şükrü Özsarı Kimdi?

MasterChef Şükrü Özsarı Kimdi?

Yarışmaya İzmir’den katılan Şükrü Özsarı, 28 yaşında. Özellikle yarışmanın hayranlarından olan ablasının telkini ile MasterChef’e katılan Şükrü Özsarı, ilk turda iki evetle bir üst tura kalmıştı.

Bir erkek kardeşi ve bir ablası olan Özsarı’nın en büyük destekçisi ise ailesi ve yakınları. Özellikle sıkı bir Masterchef izleyicisi olan ablası, kardeşinin yarışmaya katılması için yönlendirmiş. Eğitimli bir aşçı olan Şükrü Özsarı, yarışmada da iddialı olacağını gösterdi.

Üçlü düello turunda Şükrü Özsarı, Mehmet Ürker ve Hamza Mercimek ile kapıştı. Yarışmacılardan istenen yemek karnıyarık ve pilav yapması istendi. Bu turu ikinci olarak bitiren Şükrü Özsarı, bu sezon uygulanan yeni kurala göre Mehmet şefin seçimiyle final turuna çıktı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın