Görüş Bildir
Haberler
Stilini Nirvanaya Çıkarmak İsteyenlerin Kesinlikle Bilmesi Gereken 15 Instagram Butiği

etiket Stilini Nirvanaya Çıkarmak İsteyenlerin Kesinlikle Bilmesi Gereken 15 Instagram Butiği

Stiline hareket katmak, stilin için ilham almak isterken kullanabileceğin instagram butiklerini senin için derledik. Sen de instagramda ve günlük hayatında stilinden söz ettiren biri olabilirsin! 👒👜😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Altın kaplama zincir kolyeler...

1. Altın kaplama zincir kolyeler...

Instagramda görmeye aşina olduğun farklı boylarda zincir kolyelerle stilini hareketlendirebilirsin... İster choker olarak kullan, ister uzun zincirleri keyfine göre seçebileceğin kolye uçları ile kombinle. Farklı boylardaki zincir kolyeleri takıp takıştırmak bu ara epey moda, sen de bu moda oyunundan geri kalmak istemiyorsan  Fi (@fiseason)  hesabından kendilerine ulaşabilirsin!

2. Sadece sende olabilecek aksesuarlarla, pişti olmaya son!

2. Sadece sende olabilecek aksesuarlarla, pişti olmaya son!

Benzerini bir başkasında göremeyeceğin aksesuarlarla benzersiz bir stil yaratman mümkün... Farklı dönemlerden kalma kolyeler,yüzükler, gözlüklerle stilinde eski dönemlerin havasını yansıtabilir, tüm gözleri sadece sana özel aksesuarlarına çekebilirsin. Bazı insanların korkulu rüyasıdır pişti olmak, bu korkulu rüyaya son vermek adına V i n t a g e I s t a n b u l (@vintage_istanbul) adresinden özel parçalarla stilini özgünleştirebilirsin!

3. Geçmiş yılların esintilerini şu ana taşımak...

3. Geçmiş yılların esintilerini şu ana taşımak...

Annelerimizin, ananelerimizin gardıroplarına dalıp bu zamana uyarlayacağımız kıyafetler, aksesuarlar aradık durduk. Eğer siz annelerinizin gençlik kıyafetlerini, tozlu rafların içinden bugüne taşıyabildiyseniz, çok şanslısınız. Yok ben bulamadım ama vintage parçaları çok seviyorum diyorsanız Rococo Vintage & Atelier (@rococovintageistanbul)  instagram hesabı sizi mutlu edebilir!

4. Cool, farklı, asi güneş gözlükleri...

4. Cool, farklı, asi güneş gözlükleri...

Yaz geldi, güneş gözlüksüz olmaz... Güneş gözlükleri aksesuar olarak da stilin çok tamamlayıcı bir parçası. Bu sezon gözlüklerde rengarenk camları ve farklı şekillerde çerçeveleri görmek mümkün. Bella Hadid'in öncülüğünde burun üstü gözlükleri de bu ara epey moda. Gözlükteki tüm bu trendleri yakalayabileceğin Altergo (@thealtergo) hesabıyla yaz stiline renk katabilirsin!

5. İmza minimal takılar...

5. İmza minimal takılar...

Minimal takılar kişinin stilinde imza gibidir, her kombine rahatlıkla uyabilen zarif bir küpe, yüzük veya kolye her an size eşlik eder ve sizinle bütünleşir. Stilinizi kişiselleştirmek adına kendi isminizin baş harfinden oluşan bir kolye kullanmak iyi bir fikir olabilir! Bu tarz minimal takılar arıyorsan I AM YOURS (@iamyoursofficial)  instagram hesabı sana yardımcı olabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farklı t-shirtler...

6. Farklı t-shirtler...

Malum yaz geldi ve alışverişlerimizde en çok elimizin gittiği parçalardan biri de beyaz t-shirtler. Stiline farklılık katarak, herkesin üzerinde kolaylıkla göremeyeceğin t-shirtler yaratabilirsin. Kendi zevkine göre bulduğun görselleri veya yazıları t-shirt üzerine baskı yaptırarak mizahınla stilini özgünleştirmiş olursun. C O C O O N (@cocoonsoul) hesabından da çok cool baskılı t-shirtlere ulaşabilmen mümkün!

7. Rengarenk vintage gözlükler...

7. Rengarenk vintage gözlükler...

Vintage güneş gözlükleri ile stiline romantik dokunuşlar ekleyebilirsin.Rengarenk gözlük camlarından hayata Polyanna gülücüğü atabilirsin, Vintage severim, ben de olanı başkasında görmeye pek tahammülüm yok diyenlerdenseniz Spice Vintage #onlineshop (@spicevintageshop)  hesabı sizi oldukça tatmin edecektir!

8. Eski ama değerli parçalar...

8. Eski ama değerli parçalar...

Eski fakat altın değerindeki parçaları stil macerana dahil edebilirsin. Günümüz modası ile geçmiş yıllara ait parçaları bir araya getirerek benzersiz bir görünüm yakalaman mümkün.Oldies But Goldies Vintage (@oldiesbutgoldies__)  hesabı sana bu konuda yardımcı olabilir!

9. Özgün aksesuarlar...

9. Özgün aksesuarlar...

Aksesuarlar, stilin altın dokunuşlarıdır. Düz bir siyah elbise bile şık bir kemer ile üzerinizde daha önce kimsenin üzerinde durmadığı gibi benzersiz bir görünüme kavuşabilir. Aksesuarlarla stilini yükseltmek istersen SEEN (@seenpieces)  hesabındaki parçalar senin için iyi bir yol gösterici olabilir!

10. Yaz kokulu kombinler!

10. Yaz kokulu kombinler!

İnce askılı tiril tiril elbiseler, önden bağlamalı ince kumaşlı pastel renkli gömlekler, sporlar yaptığın, yaza hazırladığın vücudunu daha da güzel gösterecek bodysuitleri yaz gardırobun için tercihlerin arasına almak iyi bir fikir olabilir. tiny (@tiny.official)  hesabı da minimal çizgisiyle sana bu konuda yardımcı olabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Basic ve trend parçalar!

11. Basic ve trend parçalar!

Akıp giden modanın karmaşasında basic, şık, her zamana uyabilecek parçaları bulup yakalamak önemli. Moda diye gerçekten sınırlı bir zaman için trend olacak parçalara paralar dökmeye gerek yok. BEYYOGLU (@beyyogluu)  hesabındaki basic ve trend parçalar size fikir verebilir. ' Are you am i' markasının benzeri ince askılı siyah atlet de bu yaz için trend parçalardan biri!

12. Trendleri yansıtan aksesuarlar...

12. Trendleri yansıtan aksesuarlar...

Trend aksesuarlar, kombinlerini daha güncel hale getirerek seni bir moda öncüsü gibi gösterebilir. Stiline dahil edeceğin bu yazın trendlerinden biri olan file çantalar, Kurt cobain gözlükleri, Cat- eye renkli camlı gözlüklerle siz de bir insta-blogger gibi fotoğraflar verebilirsiniz ;)  Oh Ladies Studio (@ohladiesstudio) hesabı bu konuda size fikir verebilir!

13. Bella Hadid gözlükleri...

13. Bella Hadid gözlükleri...

Burun üstü kullanılan, yanlara doğru genişleyen, ince gözlükler Bella Hadid sayesinde moda dünyasında revaçta olan aksesuarlardan biri haline geldi. Fakat bu gözlükleri günlük hayatta kullanılabilmek gerçek bir moda takipçisinin işi. Eğer sen, stilini oluştururken cesur adımlar atmaktan çekinmiyorsan BARBEG STORE (@barbegstore) hesabı senin için ilham verici olabilir!

14. Yaz gardırobunun vazgeçilmezi, tiril tiril gömlekler...

14. Yaz gardırobunun vazgeçilmezi, tiril tiril gömlekler...

Yaz gardıropu için en makul tercihlerden biri, rengarenk tiril tiril gömlekler... Hem rahatlığımdan ödün vermeyeyim hem de stilimden diyorsan, kimsede göremeyeceğin vintage gömleklerden yana kullanabilirsin şansını. Sentetik Sezar ® Vintage Store (@sentetiksezarkadikoy)  hesabı şu an için online satış yapmasa da sana güzel fikirler verebilir!

15. 90'lar ruhu!

15. 90'lar ruhu!

90'lar ruhu hiçbir zaman ölmez... Moda dünyası için de çok önemli olan 90'lı yılların enstantanelerini stiline yansıtarak, tarzına nostaljik bir hava katabilirsin. Eski yıllara ait parçalar, stilini benzersiz hale getirerek özgünleştirecektir. İsmi ile müsemma 90's Dükkan (@90sdukkan)  sana bu konuda fikirler verebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
70
29
7
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?