Görüş Bildir
Haberler
Stephen King’in 'O' Efsanesi Geri Dönüyor

etiket Stephen King’in 'O' Efsanesi Geri Dönüyor

Batuhan
25.04.2016 - 17:17 Son Güncelleme: 25.04.2016 - 18:00

Stephen King‘in meşhur korku romanı “O” (orijinal adıyla “It”) için vizyon tarihi verildi, heyecanlı bekleyiş başladı. New Line ve Warner Bros’un onayladığı üzere film 18 Eylül 2017‘de sinemaseverlerle buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir jenerasyonun palyaço korkusunu coşturan, Stephen King'in sevilen romanından iki bölümlük bir mini dizi olarak ekranlara gelen O'nun beyazperdeye uyarlanıyor olması şaşırtıcı bir haber değil. Hollywood'un geçmişten parçaları tekrar uyarlama yöntemini iyice bellemiş olduğu günümüzde beklenen filmin de vizyon tarihi belirlendi.

Variety'nin haberine göre ürkütücü palyaço Pennywise'ın beyazperde macerası 18 Eylül 2017 tarihinde Amerikalı sinemaseverlerle buluşacak. Bu zamana kadar Tim Curry'nin efsanevi performansı ile özdeşleştirdiğimiz Pennywise'ın bu kez genç aktör Will Poulter tarafından canlandırılacağı iddia ediliyordu, ancak gelen son haberlere göre artık genç oyuncunun filmle bir bağı yok. New Line bünyesinde beyazperdeye uyarlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Mama'nın yönetmeni olarak akıllarda yer eden Andy Muschietti oturacak.

Daha önce mini dizi olarak uyarlanmıştı

Daha önce mini dizi olarak uyarlanmıştı

1990 yılında yayınlanan ve çocukları katili palyaço kılığa girmiş bir şeytanla, 7 dışlanmış çocuğun mücadelesini anlatan 2 bölümlük mini dizi Stephen King'in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanmıştı. Mini dizinin ekranlarda gösteriminin ardından 'Pennywise' isimli katil palyaço karakteri, en korkunç film karakterleri sıralamalarında daimi yerini almıştı.

Beyazperde

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
91
58
11
11
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

" ensar "koysunlar türkiyede adını .

Sibel Atar

STEPHEN KİNG'İN PSİKOPATİK KALİTESİ İLE MÜTHİŞ BİR ŞEY ÇIKAR. SABIRSIZLIKLA 17 EYLÜLÜ BEKLİYORUZ.

meaculpa

cübbeli oynasın makyajada gerek yok direk korku ...