Görüş Bildir
Haberler
Starfield İçerisindeki En İyi 10 Yan Görevi Söylüyoruz

Starfield İçerisindeki En İyi 10 Yan Görevi Söylüyoruz

Starfield'ın uçsuz bucaksız evreninin yanına birde bitmek bilmeyen görevler eklenince yüzlerce saat oynanabilir bir macera karşımıza çıkıyor. Elbette oyunu bitirmek gerçekten zor, çünkü her girdiğiniz lokasyondan 10 farklı görevle çıkabiliyorsunuz. 

Biz size bu listede Starfield içerisinde yapabileceğiniz en iyi 10 yan görevi söylüyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Juno’s Gambit

10. Juno’s Gambit

Sonuçlarının karşılığını alacağınız bu görev, tamamen rastgele karşınıza çıkıyor. Bir gezegen yörüngesindeyken karşınıza çıkan Ecliptic gemisine yanaşıp ona kenetlendikten sonra içeride 2 kişinin konuştuğunu göreceksiniz. Arkalarında duran bilgisayar ise Juno adındaki bir yapay zeka ve çalışanlardan birini öldürmüş durumda. İşte sizde tam bu aşamada araya giriyorsunuz; hangisi, insanlar mı yoksa yapay zeka mı?

9. First Contact

9. First Contact

Bu yan görev hem hüzünlü hem de eğlenceli. Dünyanın yaşanılamaz bir yer olmasından sonra bir grup araştırmacı ve asker, kendi uzay gemisine atlayıp evrenin karanlık sularına doğru süzülüyor. Aradan geçen yüzyıllar sonra ise bu gemi aniden ortaya çıkıyor ve Porrima II gezegenine yerleşmek istiyorlar. Teknolojileri çok gizli kalmış ve nesiller boyu başka insanların yaşadığını bilmiyorlar. 

Ancak tek bir sorun var, Porrima II gezegeni içerisinde halihazırda bir koloni var ve bu yeni arkadaşları aralarında istemiyorlar. Haydi arabuluculuk yapmaya!

8. Tourists Go Home

8. Tourists Go Home

Starfield içerisinde birçok gönderme bulunuyor ve bu görev onlardan yalnızca birisi. Titan gezegenindeki New Homestead şehrinde görevli olan doktor Giuliana Lakota tarafından verilen bu görev, şehir içerisindeki turistleri korkutmanız için bir uzaylı kostümüne sahip olduğunuz ve turistlere doğru koşarak onları korkutmaya çalıştığınız eğlenceli bir yapıya sahip.

7. Run The Red Mile

7. Run The Red Mile

Porrima III gezegeninde yer alan Red Mile kumarhanesi içerisinde tonlarca kredilik yan görev bulunuyor. Tabii burayı ya rastgele buluyorsunuz yada bazı yan görevler ile lokasyonu belirtiliyor. Buraya ulaşmanız için istenen ve buranın içerisinde bulabileceğiniz yan görevler oyunun en eğlenceli görevlerinden bazıları.

6. Groundpounder

6. Groundpounder

Starfield'daki en iyi tüfeklerden biri olan Peacekeeper'ı bu görev sayesinde alabiliyorsunuz. Aranae IV-A gezegenine gittikten sonra aldığınız bir yardım çağrısı sonrası başınıza üşüşen düşmanlar ile başa çıkmanız gerekiyor. Ödül ise çok değerli bir silah.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Crimson Fleet

5. Crimson Fleet

Oyundaki korkulan yağmacılar olan Crimson Fleet yan görevleri çok eğlenceli. Koloni güçleri tarafından içeriye gizlice sızıyor ve ajanlık yapıyorsunuz. Ancak dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var, örneğin hangi tarafta olduğunuza bir müddet sonra karar vermeniz gerekiyor!

4. Operation Starseed

4. Operation Starseed

Yan görevlerin arasında en iyisi olabilecek potansiyeldeki bu görev, bir gezegen içerisindeki 3 farklı grubun yine 3 farklı tarihi kişiliğini ele alıyor. Bu 3 farklı grup birbirleri ile çatışmalı ve kavgalı, aynı zamanda taptıkları tarihsel figürler de ölmüş durumda. İşin içinde bir gizem perdesi var, aralamak ise size düşüyor!

3. Divided Loyalties

3. Divided Loyalties

Yoldaşlarımızdan birisi olan Andreja'nın geçmişiyle yüzleşmesine yardımcı olacağınız bu görev, aynı zamanda onunla romantizm seçeneğinin de kilidini açabilecek konumda. Arkadaşları ile arasını düzeltmeye çalışan bu karaktere yardım ederek onun tarafında olduğumuzu göstermemiz gerekiyor.

2. The Mantis

2. The Mantis

Güçlü bir gemi ve güçlü bir zırha mı ihtiyacınız var? O zaman bu yan görev tam size göre ve atlamak istemeyeceksiniz. 'The Old Neighborhood' görevini yaparken bütün düşmanların envanterine baktığınızdan emin olun. Veya içerisinde bulunduğunuz lokasyonları araştırın. Çünkü özel bir karakolun lokasyonlarını veren bir not defteri bulmanız gerekiyor. 

Bulduğunuz takdirde söylenen gezegene giderek önce zırhı, daha sonra gemiyi kendinize alabiliyorsunuz.

1. A Legacy Forged

1. A Legacy Forged

Aslında eğlenceli bir aksiyon veya keşif temelleri içeren bir görev değil. Hatta çok basit gibi görünüyor ancak o kadar arada kalacağınız seçenekler sunuyor ki. Bu görev içerisinde belirli bazı kararlar vermeniz gerekiyor. Tabii vereceğiniz bu kararların sizin açınızdan büyük etkileri olabileceğini söylemek zorundayım. Aynı zamanda diğer yan görevlere oranla (The Mantis hariç) verdiği ödül de gerçekten muhteşem.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın