Görüş Bildir
Haberler
Star Wars ve Darth Vader Temalı PlayStation 4 Geliyor

Star Wars ve Darth Vader Temalı PlayStation 4 Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yılın en çok merak edilen ve “2015’in En İyi Oyunları” finalinde aldığı 5 ödülle rekora koşan Star Wars: Battlefront şimdi de oyun konsolu oluyor. Japon teknoloji şirketi Sony, Star Wars hayranları için özel bir PlayStation 4 (PS4) oyun konsolu geliştirdiğini duyurdu.

Sony, Electronic Arts (EA) tarafından Avrupa’daki kullanıcıların karşısına 20 Kasım’da çıkacak olan Star Wars: Battlefront için özel tasarım PS4 yaptı. Sony’nin resmi blogundan duyurduğu habere göre Darth Vader temalı tasarımıyla dikkat çeken oyun konsolu, Kasım ayında sınırlı sayıda satışa sunulacak.

Henüz resmi fiyatı açıklanmayan Star Wars: Battlefront temalı PS4’ün oyun kontrolörü Dualshock 4‘te siyah, mavi, kırmızı ve gri renklerinin yanısıra konsolda Star Wars logosu da bulunacak. Tamamen kişiselleştirilen PS4’te Darth Vader resmi bulunurken, sistemin üst kısmında Star Wars logosu yer alıyor. Darth Vader’ın elbisesinden esinlenen DualShock 4’ün dokunmatik yüzeyinin üzerinde ise Star Wars logosu bulunuyor.

17 Kasım’da satışa çıkacak

17 Kasım’da satışa çıkacak

Önümüzdeki günlerde ön sipariş verilebilecek ve PlayStation 4’e özel bir paketle sunulacak olan konsol,17 Kasım 2015’te tüketicilerle buluşacak. Sınırlı sayıda satışa çıkacak olan “Limited Edition Star Wars Battlefront PS4”, 500 GB’lik depolama alanı ve DarthVader’dan esinlenen kablosuz oyun kontrolörü DualShock 4 ile birlikte satılacak.

Star Wars’lu PS4, Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter ve Star Wars Bounty Hunter oyunlarının yer aldığı Star Wars Battlefront Deluxe Edition’ı da kapsayacak. Sony’nin bu özel PS4’ünü sunacağı diğer pakette ise Disney Infinity oyununun yanında Rise Against the Empire seti, Boba Fett, Luke ve Leila figürleri yer alacak.

Star Wars Battlefront temalı PS4’ün tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Arslan

Evet Dart Vader.

sonerdonuk

Mutlaka edinmeliyim merakla bekliyoruz!!!

Darth Vader

...