Görüş Bildir
Haberler
Spor Yazarları İlk Yarının İdeal 11’ini Seçti

Spor Yazarları İlk Yarının İdeal 11’ini Seçti

Batuhan
15.01.2015 - 15:06

Spor Toto Süper Lig’de ilk devrenin ‘En Sağlam’ 11’i, TSYD ve Lassa işbirliğiyle TSYD 52. Yıl Sporun Zirvesi Semineri’nde spor basının oylarıyla belirlendi. “Lassa En Sağlam 11″ ilk devre karmasında Galatasaray’dan 5, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan ise 3’er futbolcu yer aldı.

İlk devre karmasında en öne çıkan futbolcu, hem spor basınının yüksek oylarını alarak karmaya seçilen hem de taraftarların oylarıyla Ligin ilk devresinin En Sağlam Futbolcusu unvanını almaya hak kazanan Beşiktaş’ın formda oyuncusu Gökhan Töre oldu.

Spor basını tarafından yapılan oylamada ise en yüksek puanı alan oyuncu, 593 puanla Fenerbahçe’nin flaş ismi Caner Erkin oldu. İlk devre karmasında Caner Erkin’i sırasıyla 568 puanla Burak Yılmaz, 553 puanla Demba Ba, 505 puanla Gökhan Gönül, 433 puanla Muslera, 432 puanla Semih Kaya, 377 puanla Mehmet Topal, 306 oyla Chedjou, 298 puanla Gökhan Töre, 290 puanla Veli Kavlak ve 271 puanla Sneijder izledi.

Lassa En Sağlam 11 karmasına giremeyen futbolcular arasında en yüksek oyu ise Bursasporlu forvet oyuncusu Gekas 306 puanla topladı. İstanbul Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan 298 puanla En Sağlam Kalesi sıralamasında Muslera’yı takip ederek ikinci oldu. Bursaspor’un Brezilyalı forveti Fernando ise 210 puan toplayarak, Lassa En Sağlam 11 kadrosuna giren forvet oyuncuları Burak Yılmaz ve Demba Ba’yı takip etti.

“Lassa En Sağlam 11″ ilk devre karması şu isimlerden oluştu:

En Sağlam Kaleci

Muslera (GS)

En Sağlam Defans

Caner Erkin (FB), Semih Kaya (GS), Chedjou (GS), Gökhan Gönül (FB)

En Sağlam Orta Saha

Sneijder (GS), Mehmet Topal (FB), Veli Kavlak (BJK), Gökhan Töre (BJK)

En Sağlam Forvet

Demba Ba (BJK), Burak Yılmaz (GS)

İlk devre karmasına seçilen futbolcular, TSYD ve Lassa tarafından ligin ikinci yarsının başlamasının hemen ardından düzenlenecek bir törenle ödüllerini alacak. İkinci devrenin En Sağlam 11’inin belirlenmesinin ardından Spor Toto Süper Lig 2014-15 sezonunun Lassa En Sağlam 11 Karması Haziran ayı başında belirlenecek ve yılın en sağlam futbolcularının ödüllerine kavuşacağı gala ve ödül töreni yeni sezonun başlamasından önce Ağustos ayında düzenlenecek. 

DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0