Görüş Bildir
Haberler
Soylu: 'Bizi Cinsiyetsizleştirip, LGBT Yapacaklarmış'

Soylu: 'Bizi Cinsiyetsizleştirip, LGBT Yapacaklarmış'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bizi cinsiyetsizleştirip, LGBT’yi yapacaklarmış. Sen çok istiyorsan kendi yakınlarından başla. Sen bu milletin ahlakıyla neden uğraşıyorsun. Kılıçdaroğlu sana istikamet vereyim. İlla yürüyeceksen evlatlarını terör örgütü PKK’dan almak isteyen HDP il binası önünde bekleyen Diyarbakır annelerinin yanına yürü,' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman SoyluAKP Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu.

BirGün'ün aktardığına göre Soylu, “Bugün üniversite sınavı vardı. Sınava giremezlerdi. Orduevlerinde başörtülüleri geri çevirirlerdi. Bu ülkede insanlar ‘Ben Kürt'üm, Alevi'yim’ diyemezlerdi. Siz bir siyasi parti değilsiniz bu medeniyetin en büyük hareketisiniz. Siz Türkiye’de vesayet kalelerini tek tek yıktınız. Bize Amerika’da Avrupa’da parmak sallayanlara nasıl ders verileceğini ve nasıl yerden yere vurulacağını gösterdiniz. Bu ülkede millete hizmet edenlere hep bedel ödetmek istediler. Karalayıp iftira attılar. Ülkeyi zayıf düşürerek siyaseti yerle yeksan etmeye çalıştılar. Her yıl karşımıza Adnan Menderesin idam fotoğrafını çıkarıp ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı da de böyle yapacağız’ diyenlere karşı buradayız” diye konuştu.

Soylu, 'Biz nasıl bugün cumhuriyeti kuranlara dua ediyorsak yarın 100 yıl sonrada AK Parti kadrolarına dua edecekler. Kimsenin yalanlarına kulak asmayın. Şimdi bir taraftan elbette ki sıkıntılarımız olacak. Tam 2.5 yıl bütün dünya pandemiyle karşı karşıya kaldı. Dünya tam anlamıyla kapandı. Ardından Ukrayna Rusya savaşı hep beraber yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

"Bizi LGBT yapacaklarmış"

"Bizi LGBT yapacaklarmış"

Soylu ayrıca, 'Kılıçdaroğlu geçen hafta terörle mücadele yasasını değiştireceklerini açıkladı. Devletin teröre karşı elini koluna bağlamak istiyor. Eski günlere geri dönmek istiyor. Açık açık büyükelçilere gidip onlardan talimat alanlar hangi talimatları aldı diye kimse düşünmesin bu talimatları aldılar. Bizi cinsiyetsizleştirip, LGBT yapacaklarmış. Sen çok istiyorsan kendi yakınlarından başla. Sen bu milletin ahlakıyla neden uğraşıyorsun. Kılıçdaroğlu sana istikamet vereyim. İlla yürüyeceksen evlatlarını terör örgütü PKK’dan almak isteyen HDP il binası önünde bekleyen Diyarbakır annelerinin yanına yürü” dedi.

"11 yılda 210 bin Suriyeliyi Türk vatandaşı yaptık"

"11 yılda 210 bin Suriyeliyi Türk vatandaşı yaptık"

Türkiye’de 11 yılda 700 bin Suriyeli çocuğun doğduğunu vurgulayan Bakan Soylu, “İnsanlar keyfinden bizim sınırlarımıza gelmediler. Allah hiç kimseyi imtihan etmesin. Siz çocuklarınıza ‘Yanınızdaki evde yangın varken perdeyi kapatın mı’ diyorsunuz anneler. Nerde kaldı bize büyüklerimizin yaptığı nasihatler. Ne yapacaktık. Sırtımızı mı dönecektik? Bir imtihana tabi tutulduk. Bu millet bu imtihanda sınıfta kalmadı. Batı kaldı, Avrupa kaldı. Neymiş çok suç işliyorlarmış. Almanya’da yabancıların suç ortalaması yüzde 33, Türkiye’de ise 1.3’tür. Niye bizi birbirimize düşürecekler. Cumhurbaşkanımız bunlara ‘Gelin bu terör koridorunda evler yapalım’ dedi. Kimsenin sesi çıkmadı” diye ekledi.

Bakan Soylu, 'Tam rakam söyleyemem ama 11 yılda 210 bin Suriyeliyi Türk vatandaşı yaptık. Almanya’da 1 milyon 250 bin yabancıyı vatandaş yaptı. Şunu ifade edeyim. Elbette ki bir takım dertler sıkıntılar olabilir. Ekonomiye katkıları var mı, yok mu, var. Afgan çobanları alalım tarımın ne olacağını hep birlikte görelim, bu düşmanlığın bir anlamı yok. Tam 506 bin Suriyeli gönüllü olarak geri döndü. Nereye döndü. Oluşturduğumuz güvenli bölgelere geri döndü. Azez, Cerablus, Mare, Çobanbey, Rasulayn ve Telabyad’a döndü” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
81
51
17
9
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Soylu

Boş teneke. +50 yaş facebook yorumcusu amcalar gelmiş bakan oluyor ülkeye. Bir fark olması lazım ama yok. Düz, boş bir insan. Teneke.

barbie

Bunlar neden sürekli kendilerini skmek isteyen lgbtli bireyler varmışcasına açıklama yapıyor istemem yan cebime koy gibi

Yok ismim

Ülkede suriyeli istememek,dile getirmek halkı kine teşvik etmek ama ülkenin bakanının bu konuda bölücü yaklaşımı, propaganda yapması değil öyle mi? Tabii kim... Devamını Gör