Görüş Bildir
Haberler
Sow Uyardı Demba Ba Fransa'ya Kaçtı

Sow Uyardı Demba Ba Fransa'ya Kaçtı

Caner
04.09.2014 - 11:56
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sow Uyardı Demba Ba Fransa'ya Kaçtı

Son güncelleme Şu anda - Güncellendi 04/09/2014 tarihinde 07:23'de

Eurosport Türkiye tarafından - Şu anda

Fenerbahçeli Moussa Sow, yakın arkadaşı Demba Ba’yı “Ertuğrul Karanlık’a tedavi olma. Benim için ‘Futbol hayatı bitti’ demişti” sözleriyle uyarınca Senegalli santrfor Fransa’nın yolunu tuttu.

Beşiktaş'ın Arsenal ile oynadığı Şampiyonlar Ligi play-off turu 2. maçında sakatlanan Demba Ba, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’a tedavi olmadı... Çünkü yakın arkadaşı ve vatandaşı Moussa Sow kendisini bu konuda uyardı...

Bilindiği gibi Karanlık, geçmişte F.Bahçe’de çalışmış ve Sow için “Dizi vahim halde. Futbol oynayamaz” demişti. Hatta sonrasında Karanlık’ın sarı-lacivertlilerdeki görevine son verilmişti.

Sow, Ba’yı “Ertuğrul Karalık’a tedavi olma. Benim için ‘Futbol hayatı bitti’ demişti” diyerek uyardı. Ba da bunun üzerine Mersin İdman Yurdu maçının ardından Fransa’ya, o dönemde Sow’u iyileştiren Türk osteopat Osman Fatih Aydoğdu’nun kliniğine gitti. Senegalli oyuncunun tedavisinin büyük bir kısmı Fransa’da gerçekleştirilirken Beşiktaş fizyoterapisti Aşkın Dede’nin de Milli Takım’a gitmesi nedeniyle Ba, Aydoğdu’yu tedaviyi tamamlaması için Türkiye’ye çağırdı.

İkili dün öğle saatlerinde İstanbul’e geldi ve 29 yaşındaki oyuncunun dizindeki sakatlığın tedavisi bir süre daha devam edecek.

Şampi10

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0