Görüş Bildir
Haberler
Sow'un Ailesi Türkiye'yi Terk Etti

Sow'un Ailesi Türkiye'yi Terk Etti

Batuhan
06.04.2015 - 11:49 Son Güncelleme: 06.04.2015 - 12:43

Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba, saldırı haberini alır almaz yakın arkadaşı ve vatandaşı olan Moussa Sow'u aradı. Sow, yaşadığı dehşeti ve paniği anlatıp, “Ölümden döndük, ailem perişan oldu. Bu ülkeden gidelim” dedi! Öte yandan Moussa Sow'un eşi ve çocukları Türkiye'yi terketti

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı olayı tüm Türkiye’yi şok etti.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Demba Ba, haberi aldıktan sonra hemen telefona sarıldı. Vatandaşı ve yakın arkadaşı olan Moussa Sow’u aradı. Bu sırada büyük bir şok yaşayan Sow, Demba Ba’yla yaptığı konuşmada çarpıcı sözler sarf etti.

Moussa Sow, yakın arkadaşına, “Ölümden döndük. Ailem perişan oldu. Böyle bir ligde artık kariyerimi sürdüremem. Bu ülkeden gidelim” sözleriyle yaşadığı korkuyu anlattı. Demba Ba, Fenerbahçe’nin uçağı İstanbul’a indikten sonra da yakın arkadaşıyla görüşmeyi sürdürdü.

DEMBA BA'NIN EVİNDE KALDI

Beşiktaş’ın yıldızı, Moussa Sow’un olayın şokundan çıkamadığını anlayınca kendisini evine davet etti. Demba Ba, bu daveti geri çevirmeyen Sow’u kapıda karşıladı. Sarı-Lacivertliler’in golcüsü, geceyi vatandaşının evinde geçirdi. Yaşanan bu vahşetin ardından sadece Fenerbahçeli değil, diğer takımlardaki yabancı futbolcuların da büyük bir rahatsızlık yaşadıkları öğrenildi.

NTV Spor'un haberine göre Moussa Sow'un eşi ve çocukları Türkiye'yi terketti. Sow, sezon sonu Türkiye'den gitmeyi düşünüyor.

Ntvspor

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0