Görüş Bildir
Haberler
Soundcloud, Ücretli Abonelik Sistemine Geçiyor

Soundcloud, Ücretli Abonelik Sistemine Geçiyor

Ulaş
25.07.2015 - 16:06
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz ay internete sızan 19 sayfalık kontrat ile abonelik sistemine geçişi hakkındaki söylentilerin iyice arttıran çevrimiçi müzik yayın platformu Soundcloud, ücretli abonelik sistemine geçişlerini onayladı. 

Tech Times‘ın haberine göre Soundcloud ‘un baş teknoloji sorumlusu ve ortak kurucularından biri olan Eric Wahlforss , yaptığımı açıklamada ücretli abonelik sistemine geniş planlarını yakın zamanda duyuracaklarını açıkladı.

Daha önce internete sızan kontrattaki bilgiler şu şekildeydi: İlk kademe şimdi ki gibi ücretsiz kullanım üzerine olacak. Fakat bu kademede yer alan aboneler hem limitli sayıda şarkıya ulaşabilecek hem de Soundcloud içerisinde yer alan reklamlara maruz kalacak. İkinci kademedeki aboneler ufak bir ücret ödeyecek ve bu ücret karşılığında reklam kapatma opsiyonuna sahip olup daha fazla şarkıya ulaşabilecek fakat yine de Soundcloud ’daki tüm arşive erişim hakkına sahip olamayacak. Üçüncü ve en üst kademedeki aboneler sınırsız ve reklamsız bir şekilde bütün arşive erişme hakkına sahip olacak. Henüz kesinleşen bir tarih olmasa da Soundcloud ‘un yakın gelecekte paralı kullanım özelliğini devreye sokma planları olduğu aşikar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
1
0