Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyanın Aile Yaşamlarıyla Mutluluğun Kitabını Yazmaya Aday Ünlü Çiftleri

etiket Sosyal Medyanın Aile Yaşamlarıyla Mutluluğun Kitabını Yazmaya Aday Ünlü Çiftleri

Ünlü olmak, aşkı veya evliliği herkesin gözü önünde yaşamak anlamına gelmiyor. Mutluluğu kameralardan uzak, sadece sosyal medya hesaplarında takipçileri ile paylaşan ünlü çiftleri sizler için araştırdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvanç Kasabalı & Sedef Avcı

Kıvanç Kasabalı & Sedef Avcı

2005 yılında hayatlarını birleştiren Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çifti, magazin dünyasının yaşamlarıyla en çok takdir edilen çiftlerinden biri. 12 yıllık evli olan çiftin, 2013 yılında dünyaya gelen oğulları Can ile mutlulukları artarak devam etti.

İlker Kızmaz & Aslı Türkel

İlker Kızmaz & Aslı Türkel

İlker Kızmaz & Aslı Türkel çifti de mutlulukları her halinden belli olan çiftler arasında yer alıyor. 2014 yılında dünya evine giren oyuncular, yaptıkları her şeyi takipçileriyle paylaşarak, mutluluklarına onları da ortak ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında kızları Naz'ı kucaklarına alan çift, hayatlarındaki her şeyden mutlu olmayı biliyor.

Alp Kırşan & Zeynep Dörtkardeşler

Alp Kırşan & Zeynep Dörtkardeşler

Onlarınki herkes için sürpriz olan bir aşktı. Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler çifti de her anları mutluluk dolu olan aile yaşamlarıyla dikkat çekiyor. 2015 yılının sonunda ailelerine dahil olan Efe ile her anlarını sosyal medya hesaplarından sevdikleriyle paylaşan çift, mutlu aile yaşamlarıyla dudak ısırtıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uraz Kaygılaroğlu & Melis İşiten

Uraz Kaygılaroğlu & Melis İşiten

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncuları arasında olan Uraz Kaygılaroğlu & Melis İşiten ikilisi de 2014 yılında nikah masasına oturdu. Her fırsatta eğlenceli evliliklerini takipçileri ile paylaşan çift, ailelerine kızları Ada'yı da dahil ederek daha da eğlenceli bir aile olarak yaşamlarını sürdürüyor.

Tuba Ünsal & Mirgün Cabas

Tuba Ünsal & Mirgün Cabas

2013 yılında evlenen Tuba Ünsal ve gazeteci Mirgün Cabas çifti de aile yaşamıyla parmak ısırtan ünlülerden. İkilinin mutlulukları oğulları Civan Mert ile iki katına çıktı. Çift ilk evliliklerinden olan çocuklarıyla kalabalık ve oldukça mutlu bir aile yaşamı sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgün - Nida Karaçar

Özgün - Nida Karaçar

2012 yılında evlenen Özgün ve Nida Karaçar çifti de mutluluklarıyla parmak ısırtıyor. Hayatlarını tamamen Down sendromlu oğulları Ediz'e ayıran çift, onunla yaptıkları her mutlu anı sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Aslı Tandoğan & Tan Yeşilada

Aslı Tandoğan & Tan Yeşilada

2014 yılınında gelin olan Aslı Tandoğan da mutluluğu yakalayan ünlülerden biri. Eşi Cahit Tan Yeşilada ile mutlu bir aile yaşantısı olan güzel oyuncu, oğulları Atlas ile mutluluklarını arttırdı.

Buse Terim & Volkan Bahçekapılı

Buse Terim & Volkan Bahçekapılı

Teknik Direktör Fatih Terim'in küçük kızı olan Buse Terim, 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile evlendi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Buse Terim eşi ile olan tüm özel anlarını takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. Çift 2016 yılında kızları Nil'in dünyaya gelişi ile mutluluktan adeta uçuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Üstündağ - Ecem Özkaya

Mustafa Üstündağ - Ecem Özkaya

'Cümbür Cemaat' isimli dizinin setinde tanışan Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya çifti daha sonra birlikteliklerini 2010 yılında nikah masasına taşıdı. Magazinden uzak durmaya özen gösteren iki ünlü oyuncu, aile yaşamlarıyla örnek gösterilen çiftler arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
163
18
14
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ntyz

Arzum ONAN - Mehmet ASLANTUĞ çifti bu listenin en başında olmalıydı.

Onur Özalp

Sedef avcının memeler perfect