Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyadan Tepki Yağdı: Tribünler İzlanda Milli Marşını Islıkladı

Sosyal Medyadan Tepki Yağdı: Tribünler İzlanda Milli Marşını Islıkladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, bugün 2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın başlama düdüğü öncesi tepki çeken bir olay yaşandı. Tribünler, İzlanda milli marşını ıslıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında rakibi İzlanda ile karşılaşıyor. Euro 2020 yolunda kritik önemdeki maç Türk Telekom Stadı'nda oynandı.

İzlanda milli marşı ıslıklandı

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen müsabaka öncesi, tribünler tartışma yaratan görüntülere sahne oldu.  İzlanda milli marşı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Rakip takımın milli marşının ıslıklanmasına sosyal medyadan yoğun tepki geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Haziran ayında İzlanda deplasmanına giden A Mili Futbol Takımı kafilesi, havalimanında uzun süre bekletilmiş ve eşyaları detaylı olarak aramadan geçirilmişti.

Ayrıca havalimanında bir kişi milli takım oyuncusu Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatmıştı. A Milli Takım kafilesine yönelik muamele tepki çekmiş ve Türkiye'nin Oslo Büyükelçiliği aracılığıyla İzlanda'ya durumu kınayan nota verilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
132
45
17
10
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Ya şimdi izlanda ile oynanan ilk maç öncesi yaşanan sorunlara misilleme olarak düşünüp haklı bir tepkiydi vs diyenler olacaktır oda tartışılır ama güzel kard... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ağzına sağlık kankam...

King in the East

ne bekliyodunuz amk.. ülkede insanlar hemşerisine, komşusuna, arkadaşına, eşine, dostuna ne biçim davranıyor.. yabancıya mı yapmayacaklar.. saygı denen bi şe... Devamını Gör

Zy Zy

utandim milli marslar bagimsizlik içindir bir mac yüzünden bir ülkenin tarihi ve özgürlüğüne hakaret etmek kimseye yakismaz