Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Tepki Yağmıştı... Küçük Çocuğa Dayak Görüntülerine Savunma: 'Severek Vurdum, Sıkıntı Yok'

Sosyal Medyada Tepki Yağmıştı... Küçük Çocuğa Dayak Görüntülerine Savunma: 'Severek Vurdum, Sıkıntı Yok'

Deniz Gök
22.03.2021 - 11:13 Son Güncelleme: 22.03.2021 - 13:13

TikTok'ta küçük bir çocuğa uygulanan şiddet görüntüsü sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Şanlıurfa'da kaydedilen görüntülerde Aziz Ç. isimli şahsın yeğeni olduğu iddia edilen küçük kızı tokatlayıp ayağını yıkatarak sigara içirdiği görülüyordu. Tepkiler üzerine görüntüleri kaldıran Aziz Ç. yaptığı açıklamada 'Severek vurdum, acıtarak değil. Sıkıntı yok' dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ise hem Aziz Ç. hem de çocuğun babası hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Ç., yeğeni olduğu iddia edilen küçük kızı tokatlayıp, sigara içirdiği ve ayaklarını yıkattığı görüntüleri 'TikTok' uygulamasındaki hesabından paylaştı. 

Aziz Ç.'nin paylaştığı görüntülere sosyal medya kullanıcılar tepki gösterdi.

"Severek vurdum, sıkıntı yok"

"Severek vurdum, sıkıntı yok"

Gelen tepkiler üzerine videoyu kaldırarak açıklama yapan Aziz Ç., 'Bilerek, isteyerek vurduğumu görmeyin. Videoyu 2 yıl önce çekmiştim. Çünkü severek vuruyordum, hızlı da değildi, acıtarak da değildi. Videoda öyle görünüyor. Sıkıntı yok' dedi.

Güvenlik güçlerinin görüntülerle ilgili çalışma başlattığı belirtildi.

Amca ve baba hakkında suç duyurusu

Amca ve baba hakkında suç duyurusu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri Harran'da yaşayan aileyi ziyaret etti. Yetkililer, İstanbul’da çalışan amca Aziz Ç.'nin tepkiye yol açan görüntülerini ise şiddet mağduru çocuğun babasının cep telefonu kamerasıyla kaydettiğini saptadı.

Görüntülerde tokat yediği için ağlayan kız çocuğu ve annesine psikolojik destek veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri aynı zamanda aileyi yakın takibe aldı.

Yaşananlar üzerine yetkililer, Cumhuriyet Savcılığı'na amca ve baba hakkında 'küçük kız çocuğuna eziyet etmek' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
38
21
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

Alacaksın arkadaşı. Çam odunuyla hem sevip hem döveceksin. Ta ki "Evet şimdi anladım, sevgi dayakla beraber olmuyormuş." diyene kadar

Bkt

Aslında modern bir dexter bu ülkeye şart oldu.

ceren yildirim

Evlat olsa sevilmez tipini siktiğimin hanzosu. Kalbinin pisliği yüzüne vurmuş

duygu olur

Bunun bir üstü çok sevdiğim için öldürdüm diyenler.