Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Fenomeni Mika Raun, Mini Etekli Pozuyla Olay Oldu!

Sosyal Medya Fenomeni Mika Raun, Mini Etekli Pozuyla Olay Oldu!

Şüheda Duran
17.04.2022 - 17:01 Son Güncelleme: 26.05.2022 - 19:51

Sosyal medyada yakaladığı videolar sayesinde ünlenen Mika Raun'un son hali, takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmeye başlandı. Sosyal medyada içerik paylaşmaya devam eden Mika Raun, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olarak hayatı ve cinsel yönelimi hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Şimdi ise Mika Raun son pozuyla olay oldu. Mikro etek giyerek Simge Sağın'ın konserini dinlemeye gelen Mika'yı görenler şok oldu. İşte Mika'nın son görüntüsü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde yüzünün tamamına estetik yaptırarak bambaşka bir insana dönüşen TikTok fenomeni Mika Raun, Armağan Çağlayan'ın programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Mika Raun, 'Ayda yaklaşık ben rahat bir 50 bin harcıyorumdur. Alışverişte aptalca şeyler alıyorum. Bunun için psikolojik destek almam lazım' ifadelerini kullanmıştı.

Önceki gün Simge Sağın'ı dinlemeye giden Mika Raun, Instagram'da bir paylaşım yaptı. Mika'nın beyaz mini elbise giydiğini görenler şok oldu.

Mika Raun'un, mini etekli cesur paylaşımı sosyal medyada da viral olmayı başardı.

İşte o paylaşım!

İşte o paylaşım!

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
23
14
9
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Engin

Bu güneşte kalmış yırtık balon attığına millet bayılıyor buna ki bok gibi para kazanıyor kazandıkca daha da coşuyor Burda onu degilde kendimizi sorgulayalim ... Devamını Gör

Ringo

Özgür bir ülkedeyiz bence saygı duymak lazım.

yekta.dincer

skerim böyle özgürlüğü.mk bu bakış açısıyla baka baka sikk bi toplum olduk zaten.siygi diymik lizim.mk dangalağı.

aly_Dont_pls

bu sayfa orospuların transların hamisi gibi bir misyonu old düşünmeye başlayalı zannetmiyorum 1 seneden biraz fazla ya olmuştur yada olmak üzeredir :)