Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Devleri Kripto Dünyasına Adım Atıyor: Facebook ve Twitter’dan Dev Hamle!

etiket Sosyal Medya Devleri Kripto Dünyasına Adım Atıyor: Facebook ve Twitter’dan Dev Hamle!

Kripto piyasası gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Şirketler, futbol kulüpleri ve fast - food zincirleri gibi birçok sektör kripto piyasasına adım attı. Şimdi de Facebook ve Twitter gibi dev sosyal medya kuruluşları piyasaya giriş yapacağını duyurdu. Böylece gün geçtikçe kripto paralar yaşantımıza daha da fazla entegre oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk hamle Facebook'tan

İlk hamle Facebook'tan

İlk hamle sosyal medyanın dev gediklisi Facebook'tan geldi. Facebook yakın zamanda yeni dijital cüzdanı Novi'yi duyurmuştu. Yeni yaptığı açıklamaya göre de Novi'de NFT desteğini değerlendiriyor. Facebook'un finansal hizmetler biriminin başındaki isim olan David Marcus, yeni dijital cüzdan Novi'de NFT desteğini kesinlikle değerlendirdiklerini söyledi. Yaptığı açıklamaya göre yakın zamanda değerlendirme olumlu şekilde sonuçlanabilir.

David Marcus'un açıklaması şu şekilde

David Marcus'un açıklaması şu şekilde

'Novi gibi iyi bir kripto cüzdana sahip olunca tüketicilerin NFT gibi ihtiyaçlarını da karşılamayı değerlendirmeniz gerekir. Biz de bunun üzerine kesinlikle düşünüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Twitter CEO’su "Bitcoin Borsası" kuruyor!

Twitter CEO’su "Bitcoin Borsası" kuruyor!

Twitter CEO’su Jack Dorsey merkezi olmayan bir Bitcoin borsası kurmayı planladıklarını duyurdu. Bu kripto para borsası, ödeme devi Square’nin bir birimi olan TBD tarafından oluşturulacak. Yaptığı açıklama ile birçok yatırımcıyı heyecanlandıran genç CEO daha önce de bu tarz konuşmalar yapmıştı ama bu kadar net değildi.

Jack Dorsey aynı zamanda yaptığı açıklamada “Bitcoin (BTC) için merkezi olmayan bir borsa oluşturmak üzere açık bir platform kurmamıza yardımcı olun.” dedi. Kullanıcılarının da desteğini isteyen CEO bakalım aradığı desteği görebilecek mi?

Ethereum kurucu ortağından eleştiri

Ethereum kurucu ortağından eleştiri

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin tarafından eleştiri ile karşılanan bu gelişme yeni bir problemin başlangıcı da olabilir.

Sosyal medya devlerinin kripto piyasasına adım atması sizce olumlu mu yoksa olumsuz bir gelişme mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın