Görüş Bildir
Haberler
Soruları Cevapla İzlemen Gereken Film Serisini Söyleyelim!

Soruları Cevapla İzlemen Gereken Film Serisini Söyleyelim!

Captain Price
09.02.2019 - 16:20 Son Güncelleme: 25.07.2020 - 15:18

Çöz ve izle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Şu an başın belada olsa ilk kimi arardın?

4. Arkadaş ortamında sen hangisisin?

5. Senin en büyük korkun bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sevgiline doğum gününde sürpriz olarak konser bileti alacaksın. Hangi ünlünün konseri için bilet alırdın?

7. Son olarak bu fotoğraf sende hangi duyguyu uyandırıyor?

7. Son olarak bu fotoğraf sende hangi duyguyu uyandırıyor?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hızlı ve Öfkeli serisi!

Hızlı ve Öfkeli serisi!

Konu: Domenic Toretto, arabaların pahalı aksesuarlarını çalan bir çetenin baş üyesidir. Çok değerli elektronik ekipmanların çalınmış olması üzerine de baş şüpheli haline gelmiştir. Peşinde ise bu suçun muhattabını arayan bir sivil polis vardır. Bu sivil polis, bir yandan suçu araştırmak üzere çete ile samimi hale gelirken diğer yandan Domenic Toretto'nun kız kardeşine aşık olmuştur. Artık ortada çözülmesi gereken birden çok mesele vardır.

Geleceğe Dönüş serisi!

Geleceğe Dönüş serisi!

Konu: Deli dolu bilim adamı Dr. Brown zamanda yolculuğu mümkün kılan bir araba geliştirir. Bu makineyi ilk kullanan genç Marty ufak bir zamanlama yanlışıyla gelecek yerine geçmişe gönderilir. Otuz yıl öncesine dönen Marty’nin burada yaptığı bir hamle, kendi kaderini ilginç bir noktaya sürükleyebilecek bir hataya sebebiyet verir. Artık Marty’nin yapması gereken tek şey kendi doğumunu bile engelleyecek bu hatayı bir şekilde düzeltmeye çalışmak olacaktır.

Dolar üçlemesi!

Dolar üçlemesi!

Konu: Western türünün usta yönetmeni Sergio Leone’nin, For a Few Dollars More ve The Good, the Bad and the Ugly ile tamamlanan meşhur ‘Dolar Üçlemesi’nin ilk halkası olan film, isimsiz bir avarenin kendini gurur, açlık ve intikam üzerine oynanan bir oyunun ortasında bulmasını odağına alıyor. İsmi filmin hiçbir anında açıklanmayan ve kısaca ‘sarışın’ olarak bilinen gezgin, rekabet halindeki iki aileyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya ve bu kanlı oyunun ortasında hayatta kalmaya çabalıyor.

Baba serisi!

Baba serisi!

Konu: Mario Puzo’nun çok satan kitabından Puzo ve yönetmen Francis Ford Coppola tarafından sinemaya uyarlanan eser, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor.Don Corleone’nin kızı Connie’nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışır. Bir suikast girişimi, Don’u artık işleri yönetemeyecek duruma düşürünce, ailenin başına Michael ve ağabeyi Sonny geçerler. Danışmanları Tom Hagen’in de yardımlarıyla diğer ailelere savaş açan Corleone ailesi, eski moda yöntemleri de değiştirmeye başlar.

Batman serisi!

Batman serisi!

Konu: Ailesi öldürülen playboy Bruce Wayne, Henri Ducard ve Ra’s Al Ghul’ın yol göstericiliğinde Asya’ya taşınır. Gotham adeta şeytanlarla, kötü hesapların peşinde olan adamlarla kuşatılmış bir yerdir. Suç olayları bitmek bilmez. Bruce Wayne’in amacı bu şehre adaleti getirerek insanların ruhundaki korkuları ortadan kaldırmak ve onları huzurlu kılmaktır.Yol göstericisi Ra’s al Ghul her ne kadar ona çok şey öğreten insan olsa da bir başka açıdan yoluna engel de teşkil etmektedir. Christopher Nolan’dan gelen bir Batman üçlemesinin ilk filmidir.

Rambo serisi!

Rambo serisi!

Konu: Vietnam gazisi John Rambo küçük bir kasabanın şerifi tarafından taciz edilince kontrolden çıkar. Eski bir Yeşil Bereli olduğu farkedilinceye kadar iş işten geçer. Rambo bir polisi öldürüp kırsal alana kaçar. Görevlilerin, bu genç adamın köşeye sıkıştırıldığında tam bir ölüm makinasına dönüştüğünü anlamaları için mıntıkadaki silahlı personelin çoğunun hayatını kaybetmesini beklemek gerekecektir. Yardım için bölgeye Rambo’nun Vietnam’daki komutanı Albay Trautman gelir. Kendi yetiştirdiği ölüm makinasını yakından tanıyan tecrübeli askerin, yetkililere tek bir önerisi olacaktır: 'Ceset torbalarını hazır edin!'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
185
87
38
32
24
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akın Karakurt

'dolar üçlemesi' guzel cikti seyretmistim daha önce

Belemir Ayvaz

dolar üçlemesi 😁😁😎🙃

Mrt Özn

dolar üçlemesi😎