Görüş Bildir
Haberler
Sonunda İtiraf Geldi: Her Şeyin Ortaya Çıktığı Bir Peri Masalı'nın 6.Bölümünde Giyilen Efsane Kıyafetler

etiket Sonunda İtiraf Geldi: Her Şeyin Ortaya Çıktığı Bir Peri Masalı'nın 6.Bölümünde Giyilen Efsane Kıyafetler

mulan
03.11.2022 - 17:32

Alina Boz'un başrolünde olduğu Bir Peri Masalı dizisinde bu hafta yine şıklık yarışı vardı. Olayların artık çözülmeye başlandığı Bir Peri Masalı'nın 6.bölümün özeti şöyle;

Zeynep’in Zafer’in evlenme teklifini kabul etmesi, ailede deprem etkisi yaratır. Onur, Zeynep’i kaybetmiş olmasının öfkesiyle, Zafer de Onur’un Zeynep’e olan ilgisini fark etmiş olmanın hırsıyla birbirlerine savaş ilan ederler. Kendini hiç beklemediği bir savaşın içinde bulan Zeynep ise tahmin edemeyeceği kadar büyük şeylere sebep olmanın vicdan azabını duyar. Zeynep’in kendisiyle yaşayabilmesi için geri dönüşü olmayan bir yola girmesi gerekecektir.

Bu bölümde giyilen kıyafetleri merak edenleri içeriğe alalım!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

“Bazı ürünler için alerjisi olanların dikkat etmesini öneririz!”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Neslihan'ın nişanlandığını annesi öğrendi.

Olaylı gecenin sonunda Neslihan'ın nişanı da ortaya çıktı. Annesinden yüzüğü saklayamayan Neslihan annesini karşısına aldı. Harika'nın onaylamayacağı biriyle nişanlanan Neslihan bakalım annesini dinleyecek mi?

Olayın hiç bitmediği bu gecede Neslihan elbisesinin üstüne ceket giymiş. Neslihan'a çok yakışan ceketin benzerleri için tıklayabilirsiniz.

2. Melis, Onur'la tartışan Zafer'i sakinleştirmeye çalışıyor.

Zafer ve Onur büyük bir kavga etti. İkisinin arasında kalan Melis bu saatten sonra neler yapacak göreceğiz. Melis beyaz bir kombin yaptı. Baştan aşağı beyaz olan Melis çok güzel olmuş.

Melis'in kombinindeki parçalar Pull & Bear marka. Ayakkabısı ise Hotiç.

Melis'in eteğini beğendiyseniz tıklayabilirsiniz. Eteğinin üzerine giydiği triko için buraya, kabanı için buraya tıklayın. 

Melis'in çizmesi de kombini tamamlamış. Bu şık çizmesi için tıklayabilirsiniz.

3. Zafer ortalığı iyice karıştırdı. Onur'dan intikamını alırken gözü hiçbir şeyi görmeyen Zafer'in yaptıkları ortaya çıkacak mı göreceğiz.

Melis hem kendi hem Onur için korkuyor. Melis Zafer'le konuşmaya çalışsa da Zafer kimseyi dinlemiyor.

Melis şık bir kış kombini yapmış. Kabanı ve eteğin markası Yargıcı. Kabanı için tıklayabilirsiniz. Atkısının markası da Yargıcı. Kabanı tamamlayan bu şık parça için tıklayın.

4. Melis, Onur için çabalıyor.

Melis bu bölüm birbirinden şık kabanlar giydi. Giydiği bu kabanın markası Merve Çisko. Kış boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz bu kabanın benzerleri için tıklayın.

5. Melis Neslihan'la konuşmaya gitti.

Onur'u kurtarmak için elinden geleni yapan Melis son çare olarak Neslihan'a gitti. Melis hırka ve etekten oluşan bir takım giydi. Giydiği takımın markası Beymen.

Melis'in eteğinin benzerleri için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Herkes mahkemeye gitti.

Onur'un mahkemesinde herkes oradaydı. Harika çok parıltılı şeyler giymek isteyince Hamit onu uyardı.  Bunun üzerine Harika beyaz bir elbise giydi. Elbisesinin markası Modalogy.

Harika'nın elbisesine benzer elbiseler için tıklayın.

7. Neslihan da mahkemeye geldi.

Neslihan mahkemeye deri bir takımla geldi. Kahverengi deri ceket ve pantolondan oluşan bu takımın markası House of Galus.

Bu kombinde Neslihan'ın giydiği deri ceketin benzerleri için tıklayabilirsiniz. Neslihan'ın pantolonun benzerleri için tıklayın.

8. Melis her şeyi itiraf etti.

Onur'un kurtarmak için her şeyi itiraf eden Melis tanık olarak mahkemeye geldi. Mahkemede siyah bir kombin tercih eden Melis'in takımının markası Bershka.

Melis'in ceketi için buraya, pantolonu için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arda Turan

🧡