Görüş Bildir
Haberler
Çok Sevilen O Kız Dizisinde Giyilen Muhteşem Kıyafetler

etiket Çok Sevilen O Kız Dizisinde Giyilen Muhteşem Kıyafetler

mulan
06.10.2022 - 17:54

O Kız dizisi Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden. Çarşamba akşamlarının merakla beklenen dizisinin başrolünde Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Erkan Petekkaya ve Cengiz Orhonlu var. Daha başlar başlamaz çok sevilen dizinin kıyafetleri de merak konusu. Her bölümü bir öncekinden daha heyecanlı olan dizinin 3.bölümünün özeti şöyle;

Zeynep’i hastaneye bırakan Ozan kızın hayatıyla ilgili tanık olduğu şeyler karşısında dehşete düşer. Sitare ise ajansta işlerin kötüye gitmesi nedeniyle deliye dönmüştür. Bu kötü durumun içinden çıkabilmek için Zeynep’e bir teklifte bulunacaktır. Ve Ozan da ne kadar istemese de onunla birlikte hareket etmek zorundadır. Sitare Zeynep’e kızın bütün problemlerini çözme vaadiyle özel bir teklifte bulunur. Yaşadığı olaylar Zeynep’i çaresizliğe sürüklemiştir. Vereceği karar herkesin hayatını değiştirecektir.

Dizide giyilen kıyafetleri merak edenler bu içerik sizin için. O Kız dizisinde bu hafta neler giyilmiş merak edenleri içeriğe alalım!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ozan, Zeynep'le konuşmak istiyor.

Ozan kendini kurtarmak için son çare Zeynep'le konuşuyor. Zeynep'in aklına girmeye çalışan Ozan'a Zeynep gerekli cevabı verdi.

Ozan'ın üstündeki ceket çok şık. Bu şık ceketi beğendiyseniz benzerleri için tıklayın.

2. Ozan'ın başına gelmeyen kalmadı.

Ozan'a davalar açılmaya başlandı. Ozan'a bu haberi veren Mine oldu. Mine mavi renklerinde mini bir elbise giymiş. Giydiği elbiseyi beğendiyseniz benzerleri için tıklayın.

3. Sitare'nin durumu gittikçe kötüleşiyor.

Ozan'ın başına açtığı dertler sonucunda ajansının durumu iyice kötüye giden Sitare ne yapacağını şaşırdı. Her zaman şık olan Sitare pijama seçimleriyle de kendini gösteriyor. Sitare'nin üstündeki saten pijamanın markası Kom.

İki farklı rengi daha olan bu pijama takımını incelemek için tıklayabilirsiniz.

4. İpek her zamanki gibi çok neşeli.

İpek evin neşe kaynağı. Dedesinin de yüzünü güldüren İpek kıyafetleriyle de rengarenk biri. Üstündeki renkli gömlek tarzına çok uygun. Bu gömleğin markası DeFacto.

Bu gömlek için tıklayabilirsiniz.

5. Zeynep'in videosunu izleyen Sibel bakalım ne yapacak?

Zeynep'in babasıyla evlenmesini istemeyen Sibel Nimet'le anlaşıp iyice ortalığı karıştırıyor.

Sibel'in üstündekinin markası Waikiki. Bu elbiseyi merak ettiyseniz tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sitare yoga ile rahatlamaya çalışıyor.

Yoga yaparken bile aklında yaşananlar olan Sitare huzura eremeden yogayı bitirmek zorunda kaldı. Yoga yaparken giyebileceğiniz tulum ya da tayt crop kombinleri bulunuyor. Siz de Sitare'nin giydiğine benzer yoga kıyafetleri arıyorsanız tıklayabilirsiniz.

7. Sitare, arkasından konuşulanları duydu.

Sitare, yogadan sonra arkasından konuşulanları duydu. Gerekli cevabı veren Sitare kıyafetiyle de tam bir iş kadını. Sitare'nin bu takımının markası Ekol. Bu takımın pantolonu için tıklayabilirsiniz. Takımın ceketi için ise tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın