Görüş Bildir
Haberler
Son Yaz "Emel" Sezer Koç Kimdir? Sezer Koç Kaç Yaşında ve Nereli?

Son Yaz "Emel" Sezer Koç Kimdir? Sezer Koç Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
28.03.2021 - 12:54

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz izleyiciler tarafından oldukça takip ediliyor. Son Yaz dizisinin konusu kadar birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de dizide Emel karakterine hayat veren başarılı oyuncu Sezer Koç. Peki Sezer Koç kimdir? Sezer Koç kaç yaşında ve nereli? Sezer Koç hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Yaz'ın Emel'i Sezer Koç Kimdir? Sezer Koç Kaç Yaşında?

Son Yaz'ın Emel'i Sezer Koç Kimdir? Sezer Koç Kaç Yaşında?

Şarkıcı, tiyatro ve dizi film oyuncusu. 16 Kasım 1981,İstanbul doğumlu. Boy: 1.59 cm, 60 kg. Medyada adı Sezer Koç olarak da geçmektedir. Oyunculuğa çocukluk yaşlarında ilgi duymaya başladı. Koç, Akademi 35Buçuk Oyunculuk Okulu ve Craft Atölye’de 2014-2016 arası 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2010 yılında Vahide Perçin’in yönettiği “Havhavlarla Hevhevler” adlı oyunla tiyatro sahnesine adım attı.

Koç, Can Yücel’in yönetmen koltuğunda oturduğu, FOX’ta yayınlanan “Familya” dizisindeki rolüyle de televizyon izleyicisinin beğenisini kazandı. Sonrasın da Nefes nefese dizisinde Mihriban karakteriyle izleyici karşısına geçti. İngilizce ve İtalyanca bilen Sezer Koç’un en büyük hobisi ise şarkı söylemek, resim ve heykel yapmak.  İngilizce ve Almanca biliyor.  2016yılından itibaren çeşitli dizilerde rol almıştır. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir. Ateş Menajerlik şirketine kayıtlıdır.

Sezer Koç Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Sezer Koç Rol Aldığı Dizi ve Filmler
  • Son Yaz (Emel Yaman, TV Dizisi 2021)

  • Kafa Doktoru (Zinnur, TV Dizisi 2020)

  • Nefes Nefese (Mihriban, TV Dizisi 2018)

  • Familya (Hava Beyoğlu, TV Dizisi 2017)

  • Kankalar (Kısa Film 2016)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın