Görüş Bildir
Haberler
Son Gittiğin Tatil Yöresine Göre Bir Sonraki Gitmen Gereken Yeri Söylüyoruz!

Son Gittiğin Tatil Yöresine Göre Bir Sonraki Gitmen Gereken Yeri Söylüyoruz!

Ma Belle
20.01.2023 - 15:26

Son gittiğin tatilini hatırla. Denizin sıcaklığı, esen rüzgar, güneş kremin, bronz ten, sevdiklerin, tanıştığın yeni insanlar... İşte o tatilden sonra gitmen gereken yer neresi diye merak ediyor musun? O zaman teste geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk soru! En son tatilin hangi ayda idi?

Peki gittiğin yerin denizi nasıldı, sevmiş miydin?

Tatilde nerede konakladınız?

Peki ulaşımı kolay mıydı?

Tatil yaptığınız yer şehir merkezine yakın mıydı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gece hayatı nasıldı peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bodrum, Muğla!

Bodrum, Muğla!

Verdiğin cevaplara göre senin bir sonraki tatilde gitmen gereken yer Bodrum olmalı! Çünkü deniz-kum-güneş üçlüsünün tadını dibine kadar çıkarabileceğin, gece hayatının hareketli olduğu ve tatil için gözde bir yer olan Bodrum, sana iyi gelecek ve yaralarını saracak. Sevdiklerinle beraber güzel bir tatil geçirmek için Bodrum'u listene eklemeyi sakın unutma!

Kuşadası, Aydın!

Kuşadası, Aydın!

Verdiğin cevaplara göre senin bir sonraki tatilinde gitmen gereken yer kesinlikle Kuşadası olmalı! Tatilimi yaparken hem eğleneyim hem de yeri geldiğinde kafamı dinleyeyim diyorsan bizce Kuşadası en iyi seçimlerden biri olacak. Temiz sahilleri, çeşitli koyları ve huzur veren doğası ile Kuşadası çok güzel bir tatil beldesi diyebiliriz!

Erdemli, Mersin!

Erdemli, Mersin!

Verdiğin cevaplara göre senin bir sonraki tatilde gitmen gereken yer Erdemli olmalı! Denizinin temiz oluşu, Kız Kalesi'ne yakınlığı ve şehir merkezinden biraz uzak olmasından dolayı kafa dinleyebileceğin ve sevdiklerinle gönül rahatlığıyla eğlenebileceğin bir yer Erdemli. Akdeniz tatili yapmak istersen Erdemli'yi mutlaka düşün!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
7
5
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın