Görüş Bildir
Haberler
Son dakika: Bakan Bilgin'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması: Kimler Yararlanabilecek?

Son dakika: Bakan Bilgin'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması: Kimler Yararlanabilecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlık içindeki kurulun çalışmaları tamamladığını, bundan sonraki süreçte diğer bakanlıklar ve Memur-Sen ile görüşme yapılacağını söyledi. Bilgin, daha önceki açıklamalarında konunun meclise gelmesi için Ocak ayına işaret etmişti. 3600 ek gösterge öğretmenpolis, hemşire ve din görevlileri gibi çok sayıda memurun aylıkları ve emekli ikramiyelerini önemli ölçüde etkiliyor. İşte merak edilen Bakan Bilgin'in yeni açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin meclise sunulacağı tarihi açıkladı. Bilgin, 'Bir diğer mesele de 3600 Ek Gösterge meselesidir. Bu çalışmayı Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle sonlandırmak için çalışıyoruz. İnşallah ocak ayında TBMM'ye getireceğiz.' dedi. Bakan Bilgin'in açıklamalarının tamamı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Açıklaması

Bakanlık bünyesinde yürütülen son çalışmalar hakkında açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 'Emeklilik sistemi ve ek gösterge mekanizmasının yeniden düzenlemesi gündemimizdedir. Bu gündemin gereğini yapacağız' diyerek gündemin gereklerini yerine getireceklerini bir kere daha vurgulamış oldu.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Açıklaması

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ‘Asgari ücret ve emeklilerin durumu olmak üzere 3600 Ek Gösterge olmak üzere Türkiye’nin gündeminde olan çalışan dar gelirlileri yakinen ilgilendiren konularda hakkaniyete uygun ve yurttaşlarımızı hiçbir şekilde enflasyonist baskılara ezdirmeyecek kararları hükümetimizin alacağına yürekten inanıyoruz.’ açıklamasında bulundu.

Kimler Yararlanabilecek?

Kimler Yararlanabilecek?

Ek göstergede statü mü eğitimin mi dikkate alınacağı, hangi meslek gruplarını kapsayacağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile sendikaların yer yer aldığı çalışma grubunca yasal çerçeveye dönüştürülecek. Daha önceki çalışmalarda öğretmenpolis, hemşire, din görevlileri olmak üzere 4 grup gündeme gelmişti. Yeni çalışma ile müfettiş, uzman, şube müdürü, daire başkanı, genel müdür yardımcıları başta olmak üzere idari kadrolara yönelik de düzenleme yapılacak.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın