Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: 5 Aralık Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı ve Vefat Sayısı Kaç Oldu?

Son Dakika: 5 Aralık Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı ve Vefat Sayısı Kaç Oldu?

Müge Kakşi
05.12.2021 - 20:05

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat bir süredir paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. Peki 5 Aralık koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu? İşte 5 Aralık günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı, 5 Aralık Corona virüs tablosunu paylaştı. Açıklanan tabloya göre son 24 saatte 350 bin 937 Kovid-19 testi yapıldı, 19 bin 357 kişinin testi pozitif çıktı, 185 kişi hayatını kaybetti.

5 Aralık Koronavirüs Tablosu

5 Aralık Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vaka sayılarının düşüşüne dikkat çekerek, 'Vaka sayıları 20 binin altına büyük uğraşlar ve özveri ile düşüyor. Bunu kalıcı kılmak bizim mücadele kararlılığımıza bağlı. Hemen aşılarımızı olmalı ve tedbirden taviz vermemeliyiz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın