Görüş Bildir
Haberler
Sinop'ta 'Sokaklar Bizim' Etkinliği

Sinop'ta 'Sokaklar Bizim' Etkinliği

Uluslararası Sinop Bienali
28.04.2015 - 21:13 Son Güncelleme: 29.04.2015 - 17:07

Her ay bir sokağı trafiğe kapatıyor el ele verip çevremizi güzelleştiriyoruz.

Her ay bir sokağı trafiğe kapatıyor el ele verip çevremizi güzelleştiriyoruz.

Geçtiğimiz 10 yılda Sinopale, Uluslararası Sinop Bienali ile bir kültür-sanat kenti olarak dikkatleri üzerine çeken Sinop, dünyanın hayal ettiği kültür turizmini Sinop'a uygulamak için çeşitli etkinlikler yaptı ve  yeni bir etkinlik için de kolları sıvadı! Kentte daha önce üç kere gerçekleştirilen Sinopale, Ayda Bir Gün Sokak Bizim etkinliği, bir kez daha 3 Mayıs, Pazar günü gerçekleşecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuklar sokaklarında rahat oynasınlar, insanlar yaşadıkları sokakları güzelleştirebilsinler diye 3 Mayıs 2015 Pazar günü tüm Sinop halkını sokakta buluşturacak! Gün boyu trafiğe kapatılacak olan Aslan Sokak bir günlüğüne yayaların, engellilerin, çocukların ve bisikletlilerin olacak! 

Dün akşam başladığı örgüsünü alan, evindeki bir kap yemeği misafirlerle paylaşacak olan,yarım kalmış tavla düellosunu sokakta devam ettirecek, gitarını, kemanını, darbukasını alıp sokağa inecek yani aslında herkesin Sokak’ta eğlenebilmesi için sokak sakinlerinin elbirliğiyle bir imece yapmayı hedefleyen etkinlikte Vocca A Capella grubu ve Tophane Sokak Müzisyenleri müzikleriyle yer alacak.

Aynı zamanda ünlü grafiti sanatçısı Pertev Emre’nin yönetiminde StreetArt

İstanbul Grafiti atölyesi gerçekleşecek. Etkinlik için tüm Sinop halkı

misafirlerini ağırlamaya hazır durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın