Görüş Bildir
Haberler
Sokak Stiliyle Fark Yaratmış 10 Ünlü İsim

etiket Sokak Stiliyle Fark Yaratmış 10 Ünlü İsim

Duyguhan
26.04.2017 - 14:38

Günümüzde moda dünyasındaki trendlerin ilk alarmını verenler genellikle ünlü isimler oluyor . Heleki bu herkesin hayranlıkla izlediği ünlü isimler olunca tadından yenmiyor. Hazırsanız güzellik ve modanın tek vücutta buluştuğu isimlerin sokak stillerine bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gigi Hadid

1. Gigi Hadid

Son yıllarda yükselen kariyeriyle hepimizin göz bebeği oldu desek yeridir. Her ne kadar hızlı bir şekilde kilo vermesiyle eleştirilse de Gigi'nin bu konuları kulak ardı ettiği aşikar. En son Tommy Hilfiger markasıyla ortak TOMMYXGIGI adlı koleksiyon çıkartınca kariyerini daha da perçinlemiş oldu . Ee bu güzelliği böylesine bir moda anlayışıyla birleştirince herkesten de tam not almış olması çok doğal!

2. Kendall Jenner

2. Kendall Jenner

Gigi'den bahsetmişken kankası Kendall Jenner'dan bahsetmezsek olmaz. Son olarak Victoria Secret mankeni olmasıyla ve ailesiyle birlikte paparazzileri peşinden sürüklemesiyle, yaşamlarını bütün dünya izliyor dersek abartmış olmayız. Diğer kardeşleri Kendall Jenner kadar başarılı mı bilemeyeceğiz ama Kendall bu işi becerdi diyebiliriz . Değişik bir sokak tarzı olmasıyla nerdeyse herkesi kendine hayran bıraktı ve bırakmaya devam edeceğine inanıyoruz.

3. Olivia Culpo

3. Olivia Culpo

Tescilli güzellerden olan Culpo, 2012 yılında Kainat Güzeli seçilmiştir. Her ne kadar dünya güzeli olsa da bu kadar ünlü olmasında Joe Jonasla olan ilişkisinin payı yok değil. Ama güzelliği, harika stil anlayışla birleşince herkese kendine ispatlamış oldu ve o da sokak stillerinin aranan yüzlerinden olmayı başardı.

4. Hailey Baldwin

4. Hailey Baldwin

Ünlü bir aileden gelen Hailey Baldwin zaten kameralara alışıktı. Söylentilere göre geçirdiği bir takım estetikler sonucunda böyle güzel bir kadın ortaya çıktı ve de yoluna model olarak devam etme kararı aldı. Başarılı bir kariyer çizgisinde olan Baldwin herkesten tam not almaya devam ediyor. Moda trendlerinin önemli bir habercisi olduğunu söyleyebiliriz.

5. Olivia Palermo

5. Olivia Palermo

Moda dünyasının 'en cool'  kadını desek yeridir. Kendisinin bir moda ikonu olduğu herkes tarafından kabul edilen bir gerçek. Mütevazi yaşamı ve kişiliğiyle moda dünyasında her zaman yerini koruyacak ve her zaman farkını ortaya koymaya devam edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bella Hadid

6. Bella Hadid

En az ablası kadar başarılı olan Bella diğerlerinden farklı stiliyle her zaman göz doldurmaya devam edecek gibi duruyor. Kariyerinin başında bu kadar başarılı işler yapması ve stilinin her zaman cool olması sebebiyle dünyadaki It girl'ler arasına zaten girmiş bulunmakta. Ne diyelim genlerden herhalde !

7. Emily Ratajkowski

7. Emily Ratajkowski

'Blurred Lines' klibinden sonra meşhur olan seksi mankenin, şu sıralar Instagram'da yayınladığı çıplak fotoğraflar için eleştirilse de pek umurunda olduğu söylenemez. Değişik çekiciliğinin yanı sıra stiliyle de göz doldurmaya devam ediyor.

8. Selena Gomez

8. Selena Gomez

Justin Bieberla bir dargın bir barışık olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra ve geçirdiği sağlık sorunları sebebiyle ortalıklarda gözükmeyen Selena Gomez sahalara geri döndü diyebiliriz. Hemde ne geri dönüş! The Weeknd ile olan ilişkisiyle, stiliyle artık karşımızda daha olgun bir kadın imajı var. Yeni Selena'yı biz çok sevdik. Sizce ?

9. Rosie Huntington-Whiteley

9. Rosie Huntington-Whiteley

Şu sıralar Jason Statham ile bebek bekleyen güzel manken her zaman stil konusunda başarılı tercihler yapmıştır. Öyle ki hamile stili bile çok beğenildi. Böylesi güzel bir kadından bu beklenirdi doğrusu !

10. Vanessa Hudgens

10. Vanessa Hudgens

En son Rapunzel gibi uzun saçlarıyla dikkat çeken oyuncu, sokak modasında alışılmışın dışında bir tarzıyla bizce her zaman ilgi odağı olmaya aday!

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Yasemin Özilhan

BONUS: Yasemin Özilhan

Bu konuda bizde ünlü isimler yok mu derseniz. Olmaz mı! Bu konuda en başarı isimlerden birisi açık ara Yasemin Özilhan. Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan ve iki çocuk annesi Yasemin Özilhan jet sosyetenin göz bebeklerinden ve de önemli ikonlarından. Her zaman doğru stiliyle karşımıza gelen bu güzel kadını biz daha çok tebrik ederiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
30
11
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın