Görüş Bildir
Haberler
Sokak Hayvanlarının Mama ve Su Kaplarına Çamaşır Suyu Döken Kadını Mahalleli Yakaladı

Sokak Hayvanlarının Mama ve Su Kaplarına Çamaşır Suyu Döken Kadını Mahalleli Yakaladı

İstanbul'da sokak hayvanlarının mama ve su kaplarına çamaşır suyu döken kadın, mahalleli tarafından yakalandı. Kadının eşi ise 'Benim hanımın psikolojik sorunları var. Başında durmuyordum ben ama psikolojik sorunu olan kişiden her şey beklenir. ' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zeytinburnu'nda sokak hayvanlarının mama ve su kaplarına çamaşır suyu dökerek bazı hayvanları öldürdüğü öne sürülen Feride K. isimli kadın, mahalleli tarafından yakalandı.

"Ben bunlar yüzünden hastalık kapıyorum, korona oluyorum" demiş

"Çamaşır suyundan zehirlendiğini düşündüğümüz 4-5 kedi gördük"

"Çamaşır suyundan zehirlendiğini düşündüğümüz 4-5 kedi gördük"

Yerel hayvan koruma görevlisi Arzu Yılandiloğlu 4-5 kedinin çamaşır suyu ile zehirlendiğini öne sürdü. 

Yılandiloğlu, 'Zeytinburnu'nda bu tarz olayların artık yaşanmamasını istiyoruz. Belediye kendi mamalıklarını yaparak kendi amblemlerini koysa bu insanlar böyle şeyler yapmaktan çekinir. Hayvan susuz kaldıysa çamaşır sulu suyu da içer, o anlamaz ki. Biz çamaşır suyundan zehirlendiğini düşündüğümüz 4-5 kedi gördük' dedi.

"Biz yemek veriyoruz millet zehirliyor"

"Biz yemek veriyoruz millet zehirliyor"

Seyitnizam Mahallesi'nde yaşayan Ömer Çelik, 'Kedileri zehirliyorlardı, dün çamaşır suyu dökmüşler kedilerin sularına, millet görmüş tartışma çıktı. Gerçekten çok yazık biz hayvanları koruyoruz, yemek su veriyoruz, millet zehirliyor ayıp denilen bir şey var. Yazık yazık bu da bir can' dedi. 

Olayın gerçekleştiği yerde esnaflık yapan Hasan Coşkun 'Benim dükkanım şurada, bir ses duydum. Burada tartışma çıkmıştı. Yaşlı bir kadın hayvanların yemeğine ve suya çamaşır suyu dökmüş. Bu kadının yaptığı terbiyesizlik, ben görsem müdahale ederdim. Bu insanlık dışı bir şey. Büyük bir terbiyesizlik, insanlık dışı, bu kabul edilemez' diye konuştu.

"Eşimin psikolojik sorunları var"

"Eşimin psikolojik sorunları var"

Feride K'nin eşi Veysel K. ise, 'Benim hanımın psikolojik sorunları var. Yaşanan olayın doğru olup olmadığını bilmiyorum. Başında durmuyordum ben ama psikolojik sorunu olan kişiden her şey beklenir. Bizim evde öyle hayvan beslemiyoruz, uzaktan seviyor benim eşim de. Ben psikolojik sorunlu diyorum, bunun başka türlü izahı yok. Hoş bir şey değil hayvan zehirlenir mi? Biz şükür Müslüman insanlarız, çok büyük vebal ama hasta insana ne diyeceksin? Eşim bana olayı anlattı. Feride K. 'Ben kedilere su veriyordum kadının biri geldi bana müdahale etti' dedi. Ben de onu bir daha kedilere mama veya benzeri şeyler vermemesi gerektiği konusunda uyardım ' dedi' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
32
21
7
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cengiz Dev

Allahtan hayvanlar çamaşır suyu katılmış suyu içmezler. Neyse şimdi, "Eşşeğin aklına karpuz kabuğu" sokmayalım. Bu arada bir kadının hakkından en güzel kadın... Devamını Gör

Resho

O hayvan o suyu içmeyecek kadar senden daha akıllı merak etme iğrenç mahlukat ama yaptığının cezası verilmesi gerek.

bahariye

geberirsin inşallah! senin gibi pis yaratıkların yaşamaya hakkı yok adi pislik dünyanın sadece size ait olduğunu sana zavallı aşağlık yaratık acılar içide ge... Devamını Gör