Görüş Bildir
Haberler
Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye’de koronavirüs yasaklarının geri gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Mayıs ayında toplam 17 gün süren tam kapanma sonrası vaka sayıları 5 binin altına gerilemiş ve 1 Haziran itibariyle tüm yasaklar kalmıştı. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre son 24 saatte 108 kişi hayatını kaybederken, 22 bin 699 kişide virüs tespit edildi. Peki, sokağa çıkma yasağı geri gelecek mi? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yasaklar Geri Gelecek Mi?

Yasaklar Geri Gelecek Mi?

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili kararlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısından sonra açıklanıyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştiriken Bilim Kurulu toplantısında aşılama çalışmalarının son hali gündeme gelecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağı olacak kadar vaka sayılarının yükselmediğini söylemiş ve öyle bir gündemimiz yok demişti.

Bugün Kabine Toplantısı Var Mı?

Bugün Kabine Toplantısı Var Mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı, 15 günde bir gerçekleştiriliyordu. Geçtiğimiz pazartesi yapılması beklenen Kabine toplantısı ertelenmişti.

Kabine toplantısının bugün yapılması bekleniyordu ancak Cumhurbaşkanlığı sitesinde bulunan programa göre bugün Kabine toplantısı olmayacak. Yine ertelenen Kabine toplantısının 16 Ağustos Pazartesi günü yapılacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın