Görüş Bildir
Haberler
Skyrim'i Solladı Mı? Starfield Anlık Oyuncu Sayısıyla Göz Kamaştırıyor

Skyrim'i Solladı Mı? Starfield Anlık Oyuncu Sayısıyla Göz Kamaştırıyor

Starfield çıkış yaptı ve bu sayılı günler önceydi. Peki Bethesda'nın önceki büyük yapımlarına kıyasla ne kadar popüler? Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taze taze serviste!

Taze taze serviste!

Starfield 2023'ün en çok beklenen yapımıydı diyebiliriz. Çıkışı üzerinden sayılı günler geçti ve her yerde konuşuluyor. Peki önceki Bethesda oyunlarına nazaran ne halde?

Starfield Fragmanı 👇

Peki sayılar ne durumda?

Peki sayılar ne durumda?

Starfield çıkışından itibaren en yüksek 300 binin üstünde günlük oyuncu sayısına ulaştı ve 313.993 ile Skyrim'i geride bıraktı. The Elder Scrolls V: Skyrim'de ise bu sayı 287.411 idi.

Bir sorgulama: "Bu bir başarı mı?"

Bir sorgulama: "Bu bir başarı mı?"

Her şeyi bir kenara bırakırsak bir şeyi sorgulamak da gerekiyor. Skyrim 287.411 sayısına ulaştığında takvimler 12 yıl kadar gerideydi. Fallout 4 ise 472.962 anlık oyuncu sayısına 8 sene önce ulaştı. Bu sayılar ışığı altında Starfield'ın Steam üzerinden sahip olduğu anlık oyuncu sayısı bir başarı mı? Bu sorgulanabilir. 

Bunun yanında hesaba katmamız gereken Game Pass konusu da var. Oyuncuların aylık abonelikler ile deneyimleyebileceği yapıma bir bütçe ayırmak istememesi gayet doğal olabilir. Bu sebebi de kattığımızda anlık oyuncu sayısı olarak yakalanan 313.993'e 'Bir başarıdır.' diyebiliriz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın