Görüş Bildir
Haberler
Sizin İçin Araştırdık!Bebeksi ve Pürüzsüz Bir Cilde Sahip Olmak İsteyenlerin Cilt Bakımında Yapması Gerekenler

etiket Sizin İçin Araştırdık!Bebeksi ve Pürüzsüz Bir Cilde Sahip Olmak İsteyenlerin Cilt Bakımında Yapması Gerekenler

Sena Yiğit
20.04.2022 - 10:00 Son Güncelleme: 21.04.2022 - 12:25

Her zaman pürüzsüz ve bakımlı bir cilt görünümü kim istemez ki? Kolaylıkla uygulayabileceğiniz yöntemleri sizler için araştırdık, bulduk. Gelin, sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt için tercih edebileceğiniz uygulamaları birlikte inceleyelim. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cilt Temizliği Önemli!

1. Cilt Temizliği Önemli!

Günlük bakım rutininize derinlemesine temizlikle başlamaya özen gösterirseniz güzel bir başlangıç sağlayabilirsiniz. Yüz temizleyicilerini kullanarak cildinizi tüm kalıntılrdan ve kirlerden arındırabilirsiniz. Gözenklerinizi açmaya yarayacak ve uygulayacağınız bakım ürünlerinin daha iyi sonuç vermesini sağlayacak.

2. Cilt Tipinizi Bilin!

2. Cilt Tipinizi Bilin!

Yüz temizleyicinizden nemlendiricinize kadar kullanacağınız tüm ürünlerde cilt tipinizi göz önünde bulundurmanız gerekir. Örneğin kuru bir cilde sahipseniz, hyaluronik asit içeren nem serumu kullanabilirsiniz veya besleyici yağlara sahip ürünleri tercih edebilirsiniz.

3. Tonik Kullanın!

3. Tonik Kullanın!

Yüzünüzü yıkadıktan sonra hemen nemlendiriciye geçmek yerine tonik kullanarak gözeneklerinizi sıkılaştırmanız mümkün. Böylece hem kusursuz bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz. Toniklerin cildin pH dengesini sağlamada bir numara olduğunu söylemeden geçmeyelim.

4. Cildiniz Neme Doysun!

4. Cildiniz Neme Doysun!

Nem, cilde esnekliği ve yumuşaklığı getiren en önemli etken… Peki, siz cildinizin ihtiyacı olan nemi nasıl sağlıyorsunuz? Bizden bir öneri de bu yönde, günde en az 2 defa nemlendirinizi cildinize uygulamanızda fayda var. Düzenli kullanımlarda kırışıkları önleyeceğinden ve cildinizin genç görünümüne kavuşmasını sağlayacağından eminiz.

5. Cildinizin Suya İhtiyacı Var!

5. Cildinizin Suya İhtiyacı Var!

Işıldayan ve pürüzsüz bir cildin sırrı olan su tüketimi çok önemli… Çay, kahve gibi kafeinli içecekleri azaltarak yerine su içmeyi deneyerek ilk adımı atmaya ne dersiniz? Gün boyu su tüketerek cildin elastikiyetini sağlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ilık Sudan Vazgeçmeyin!

6. Ilık Sudan Vazgeçmeyin!

Günün yorgunluğunu atmak için her ne kadar sıcak su bize iyi hissettirse de, cildimiz için iyi olduğu söylenemez. Duşta ılık su tercih ederek kuruluktan kolayca sıyrılabilirsiniz. Canlılık ve renk eşitliği için ılık su ile yıkanın. 

Cildinizin ihtiyacı olan, kullanıcıların favorisi olmuş, pürüzsüz bir cilt görünümü için tercih edebileceğiniz ürünler burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın