Görüş Bildir
Haberler
Sizin de Arattığınızı Biliyoruz: Google’a Cinsellikle Alakalı En Çok Sorulan 10 Soru

etiket Sizin de Arattığınızı Biliyoruz: Google’a Cinsellikle Alakalı En Çok Sorulan 10 Soru

Begüm
21.11.2023 - 23:46

Her şeyi sorduğumuz Google'a tabii ki cinsellikle ilgili merak ettiklerimizi de soruyoruz. Peki gelin bakalım Google'da cinsellikle ilgili en fazla sorulan sorular hangisi? En çok neler merak edilmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Her gün cinsel ilişki yaşamanın yararları nelerdir?

Yüksek libido ve partnerlerin arasında aşktan dolayı bazen her gün cinsel ilişki yaşayabiliyoruz veya bunu yaşamamız tavsiye ediliyor. İşte bu durumlara karşı insanlar da Google'a bunu sormuş. Yapılan araştırmalara göre de gerçekten her gün cinsel ilişki yaşamanın pek çok yararı bulunuyor!

9. Normal bir vajina nasıl görünür?

9. Normal bir vajina nasıl görünür?

Pek çok vajina çeşidi var fakat pek çoğumuz bunu bilmiyoruz. Yine de dışarıdan gelen yorum veya incelediklerimize göre vajinamızın normal olup olmadığını merak ediyoruz. Kişiden kişiye değiştiği için de aslında 'normal' diye nitelendirilebilecek bir vajina yoktur. Ancak yine de Google'da en çok merak edilen sorular arasında bu soru da yer alıyor.

8. Penisim neden kokuyor?

8. Penisim neden kokuyor?

Gerçekten ilginç ama penisin neden koktuğu da Google'a soruluyor. Bu hem cinsellik hem de biraz daha sağlık ve anatomi açısından bilgiye dayanıyor. Umarız ki bu soruyu soranlar cevabı kolaylıkla bulabiliyordur.

7. Cinsel isteği arttıran yiyecekler nelerdir?

Bazı yiyecekler içindekilerden dolayı libidoyu artırmakta. Bunların hangileri olduğu sık sık karıştırılıyor bu yüzden de cinselliği daha renkli bir şekilde yaşamak isteyen insanlar da haklı olarak bunu öğrenmek istiyorlar. Siz de merak ettiyseniz hızlıca bir arama yapabilirsiniz.

6. Cinsel gücü nasıl arttırabilirim?

Cinsel performansa dair pek çok soru da Google'da soruluyor. Özellikle pek de iyi geçmeyen bir geceden sonra aratılıyor olabilir. Bunlardan en çok sorulanı ise cinsel gücün nasıl arttırılabileceği üzerine! Tabii bunun da bir sürü cevabı var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. 50'lerindeki insanlar cinsellik yaşar mı?

Evet, dünya genelinde yaşlıların cinsellik hayatına dair de sorular Google'a soruluyor. Ve tabii ki yaşıyorlar! 😅 Çünkü biz genelde cinselliğin daha genç bir dönemde yaşanacağını düşünüyoruz ama herkes cinsellik yaşayabilir.

4. Meni yutmak sağlıklı mı?

Özellikle oral seks sırasında yanlışlıkla veya isteyerek meni yutmak yatağın en çok merak edilenleri arasında. Bazıları yararlı olduğunu söylerken bazıları da yararlı olmadığını söylüyor. Hal böyle olunca pek çok kişi de merak ederek bu soruyu Google'a sormuş.

3. Oral seks sağlıklı bir şey mi?

Cinselliğin bir farklı hali olan oral seks hakkında bildiklerimiz genellikle kısıtlı. Bu yüzden de oral seks hakkında pek çok şey merak ediliyor. Bunlardan biri de oral seksin sağlıklı ve doğru bir şey olup olmadığı. Ee haliyle Google'a da sorulmuş!

2. BDSM sağlıklı mı?

2. BDSM sağlıklı mı?

Dünya genelinde en fazla sorulan sorular arasında BDSM de yer alıyor. Bir çeşit fantezi olarak kabul edilen BDSM'in sağlıklı olup olmadığı ve zararları da sıklıkla merak edilenler arasında tabii! Zaten BDSM'e karşı da pek çok tabu ve bilinmezlik olduğu için bu sorunun sıklıkla sorulmasından daha doğal bir şey yok gibi.

1. Kadınlar nasıl orgazm olur?

1. Kadınlar nasıl orgazm olur?

Yıllardır merak edilen ve üstüne pek çok teori geliştirilen bir konu daha var: Kadınların Orgazmı. G bölgesinden göğüs ucuna kadar pek çok yoldan orgazma ulaşılabiliyor. Kadın orgazmını pek çok kişi bilmediğinden Google'a bu kadar sık sorulmasına da şaşırmadık tabii ki.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
8
5
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın