Görüş Bildir
Haberler
Sizin Auranız Hangi Renk?

etiket Sizin Auranız Hangi Renk?

Osman Avcı
15.04.2014 - 13:31 Son Güncelleme: 23.03.2022 - 19:12

Aura, insan bedeninin etrafını saran manyetik bir alandır. Bu işle ilgilenenler ve uzmanları, insanların renk auralarını görebilir. Ama siz şanslısınız ki, biz varız :)

Testi çözün, auranız hangi renk anında öğrenin!

Kaynak burası

1. Kendinizi nerede daha iyi hissedersiniz?

2. Peki kimin yanında kendinizi daha iyi hissedersiniz?

3. En mutlu günüm şunları içermelidir:

4. Aşağıdan leziz bir şeyler seçin!

5. En son okuduğunuz şey neydi?

6. Bir yerden bir yere gitmek için hangisini kullanmak daha iyidir?

7. Müziğinizi seçin!

8. Peki yapmaktan haz duyduğunuz şey nedir?

9. Hangisiyle daha çok tanışmak isterdiniz?

Kıpır Kıpırsın: Kırmızı!

Kıpır Kıpırsın: Kırmızı!

Sen tam bir aşk insanısın. Ancak aşkı da en uçlarda yaşıyorsun; nefreti de. Enerjin ise oldukça yüksek. Yerinde duramıyorsun ve kıpır kıpırsın. Doğal ve ihtiraslısın da ayrıca. Bu özelliklerinden dolayı çoğu kişi seni çocuksu bulsa da, senden vazgeçemiyorlar. Çünkü var mı senin gibi eğlencelisi? YOK :)

Espri Makinesi: Turuncu!

Espri Makinesi: Turuncu!

Senin hışmına uğrayan insanlar, yanaklarını kaybedebilir. Bunu pek tabii ki o kıvrak zekanla yaptığın esprilere borçlusun. Bunun yanında oldukça şefkatlisin. Senden çok iyi anne-baba olur! Hem şefkatli, hem komik, hem de zeki. Seninle ömür uzar, ömür!

İyimserlik Abidesi: Sarı!

İyimserlik Abidesi: Sarı!

Senin için söylenebilecek ilk söz, iyimser olmalı. Senin üstünden çok büyük bir oyun oynansa bile, sen bunu fark edemeyecek kadar iyimsersin. Bu demek değil ki, saf salaksın. Aksine bunları sen de fark ediyorsun; ancak sadece kötüye yorma gibi bi alışkanlığın yok. Bunun yanında sarı auraya sahip olduğun için sağlığın da çok yerinde; kaza bela olmadığı sürece 100 yaşına kadar yaşayabilirsin :)

Hayvan/Doğa Sever: Yeşil!

Hayvan/Doğa Sever: Yeşil!

Senin için bir şey canlıysa, o, sevilmeye değerdir. Doğa aşığısın öncelikle. Kendini mesela bir ormanda ya da kırda huzur dolu hissediyorsun. Sonra katıksız bir hayvanseversin. Öyle yok 'ben kediciyim', yok 'ben köpek insanıyım' tarzı da değil, hayvanların sevilmeyi hak ettikleri için seviyorsun. Ayrıca yeşil auraya sahip insanlar, humanisttir de. Bu yüzden mesleklerini, insanlığa faydalı olan, doktorluk, öğretmenlik vb şeylerden seçer. Son olarak, şu kavramlar ruhunu okşuyorsa doğru yerdesin: Hafif esinti, güzel bir melodi ve eskilerden bir arkadaş...

Sezgisel İnsan: Mavi!

Sezgisel İnsan: Mavi!

Senin için söylenebilecek en doğru şey, sezgilerinin oldukça kuvvetli olması. Bazıları çok okumakla, bazılarıysa çok yaşamakla bazı şeyleri bilir. Sen ise bunları yapmaya gerek kalmadan bilirsin. Ee dedik ya, sezgi ustasısın diye. Ayrıca çok barışçıl bir yapın var, kavgayı hiç sevmiyorsun; rahatsız da oluyorsun. Ayrıca yol insanısın: Sana en çok huzur veren şey kendini yollara vurmaktır diyebilirim. Bunun yanında cömertsin, sakinsin ve pek tabii ki fantastiksin!

Oldukça Gizemli: Menekşe Moru!

Oldukça Gizemli: Menekşe Moru!

Pandoranın kutusu gibisin öncelikle. O kadar gizem dolu bir kişiliksin ki, senin yanında olan insanlar şaşırmaktan şaşırmaz. Bunun yanında mor aura bilgeliği temsil eder ve bu auradan olan insanların garip garip güçleri vardır. Mesela enerjiniz yüksek olduğu için, ellerinizde garip şifa yeteneği vardır. Modern zamanların şamanı olabilirsiniz kısaca :) Son olarak sizi tanımlayan diğer kavramlar: İdealist ve yaratıcı!

Deneyimlerin İnsanı: Gümüş!

Deneyimlerin İnsanı: Gümüş!

Gümüş aura, deneyim ve tecrübeyi temsil eder. Bu yüzden oldukça ağırbaşlı ve sabırlısınız. Bu özelliğiniz dolaysıyla arkadaş çevreniz ve aile ortamında en çok sözü dinlenilen kişi sizsiniz. Nasihatların efendisisiniz yani :) Mesleğiniz de mentörlük, psikologluk, yöneticilik vb. ise oldukça başarılı olabilirsiniz. Çünkü insan yönetimi pek tabii ki sizden sorulur!

Herkes Bir Yana Sen Bir Yana: Altın!

Herkes Bir Yana Sen Bir Yana: Altın!

Şurası çok açık ki, bütün auralar bir yana, altın aura bir yana. Çünkü benzetmedeki altın gibi nadir bulunmaktasınız, bu kaçınılmaz! Bir kere çok kıskanılacak bir yaşam tarzınız var. Bir özelliğiniz daha var ki, size en çok problem yaşatan da o: Kavgacılık. Nedense hep kendinizi uzun tartışmaların ve kavgaların içinde buluyorsunuz. Bu içinizdeki fazla enerjiden kaynaklanmakta. Ancak aynı enerji ,sizi çoğu zaman başarıya da ulaştırıyor!

Evlerden Irak: Siyah!

Evlerden Irak: Siyah!

Aurası siyah olan insanlar, çoğu zaman zorlu yaşam koşullarına sahiptir. Ayrıca çevrenizde uyumsuz, huysuz ve çabuk sinirlenen birisi olarak tanınıyorsunuz. Bunun, başınızdan geçen olaylarla alakası var pek tabii. Zaten siyah aura bir geçiş dönemidir. Bu zorlu hayat koşullarının üstesinden gelirseniz, gerçek auranız ortaya çıkacaktır!

Hep Saf, Hep Duru: Beyaz!

Hep Saf, Hep Duru: Beyaz!

Beyaz aura saflığı ve dehayı simgeler. Yeni fikirlere, insanlara ve deneyimlere açıksınız. Bunun yanında öte dünyanın insanı olduğunuzu söylemek gerek, bu yüzden arkadaşlarınız arasında 'Peygamber gibi adam', 'Melek gibi kadın' olarak tanınıyorsunuz. İyiliğiniz sonradan olma değil, doğuştan: Yaratılışınız ve varoluşunuz öyle! Yapacak bir şey yok :)

10.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3023
1337
508
469
224
188
171
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?