Görüş Bildir
Haberler
Sizi Hayatınızda Başarıya Götürecek 10 Madde

Sizi Hayatınızda Başarıya Götürecek 10 Madde

Hope
26.08.2014 - 22:50 Son Güncelleme: 27.08.2014 - 00:36

Başarı Sadece Adım 10 Uzağınızda!

Başarıya ulaşmak için herkesin bazı yollara ihtiyacı vardır. Fakat bu yollar sizin için uçsuz bucaksız bir yokuş olmak yerine hayallerinizin sonundaki gülümsemeniz olsun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendi Kapasitenizi Farkında Olun!

1. Kendi Kapasitenizi Farkında Olun!

Her şeyden önce kendi kapasitenizi belirleyin. Hangi konularda iyi olduğunuzu, kapasitenizin neye yettiğinin kesinlikle farkında olun. Çünkü siz belki farkında değilsiniz ama kapasitenizin yetmediği konularda boş hayallar kuruyor olabilirsiniz. Kendi boşluklarınızı fark edin ve tablonun boş kısımlarını doldurmaya çalışın.

2. Düşünün!

2. Düşünün!

Neyde başarılı olmak istediğinizi, hedefinizin ne olduğunu düşünün. Sonra sizin için en uygun hedefi belirleyin.  O hedefle alakalı hayaller kurun.  Hedefi kendinizin için gaye olarak belirleyin.

3. Araştırın!

3. Araştırın!

Hedefinizle alakalı araştırmalar yapın. Bloglar okuyun, o hedefe ulaşmış kişilerin deneyimlerine bakın ve kendinize ders çıkarın.

4. Danışın!

4. Danışın!

İstişare her konuda önemlidir. Danışmaktan hiçbir zaman çekinmeyin. Sizin ulaşmaya çalıştığınız hedefe ulaşanlar, tecrübeleri olanlara danışarak hedefinize daha sağlam ve emin adımlarla ulaşabilirsiniz.

5. Okuyun!

5. Okuyun!

Okumak insanın her açıdan kavrama yeteneğini geliştirir. Hedefinizin konusu hakkında kitapları okuyarak o konunun püf noktalarına hakim olabilir, altın kurallarını öğrenebilir ve kavrama yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seminerlere Katılın!

6. Seminerlere Katılın!

Kişisel gelişim, kavrama yeteneği, başarının altın adımları ya da kendi hedefiniz hakkında seminerlere katılın. Asla pişman olmayacaksınız!

7. Kurslara Kaydolun!

7. Kurslara Kaydolun!

Belediyenin ya da özel sektörün kurslarına katılın. Başarıya en iyi şekilde sahip olmak istiyorsanız bu hedefinizle sizin aranızdaki yokuşu tırmanabilmek için çok önemli.

8. Asla Ama Asla Pes Etmeyin!

8. Asla Ama Asla Pes Etmeyin!

Ne olursa olsun asla pes etmeyin. İniş çıkışlardan korkmayın. Yürüdüğünüz yolda  da ufak tefek kavisler olabiliyor. Hangimiz sevdiğimiz bir yere giderken sırf bu yüzden yoldan döndük?

9. Kendinize Güvenin!

9. Kendinize Güvenin!

Kendinize güvenmeyipte ne yapacaksınız? Onlar yapabildiyse siz niye yapamayasınız?

10. Ertelemeyi bırakın!

10. Ertelemeyi bırakın!

Artık ertelemeyi ve bunu okumayı bırakın. Kalkın, derin bir nefes alın, sessiz bir ortama geçin, uzanın ve ilk maddeden başlayın. İyi şanslar...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
20
15
9
7
5
5