Görüş Bildir
Haberler
Sizce En İyisi Hangisi: Bugüne Kadar Joker Rolünde İzlediğimiz Tüm Oyuncuları

Sizce En İyisi Hangisi: Bugüne Kadar Joker Rolünde İzlediğimiz Tüm Oyuncuları

Don't mind me
22.05.2019 - 14:06

Batman'in bir numaralı düşmanı olan Joker, tüm zamanların en sevilen kötü karakterlerinden birisi. Ekim ayında sinemaya girecek Joker filmi ile bu sefer 'villain'imizin hikayesini kendi gözünden izleyeceğiz. Peki ya bugüne kadar bu rolü oynamış olan oyuncular? Sizler için Joker karakterini canlandırmış tüm oyuncuları derledik. En sondaki anketimize katılmayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cesar Romero - Batman (1966)

Cesar Romero - Batman (1966)

Batman'in orijinal karikatür kitapları bir yana, 1966'da ilk Batman filminde Joker'i canlandıran Romero, karakterle özdeşleşmiş çatlak ve aykırı özellikleri karaktere katan kişi olarak görülüyor. Çekimler sırasında neredeyse 60 yaşında olan Romero'nun Joker'i hala en beğenilenler arasında!

Jack Nicholson - Batman (1989)

Jack Nicholson - Batman (1989)

Filmlerde kötü karakterin ön plana çıkması sık rastlanan bir durum değildir ancak Jack Nicholson, Tim Burton'un yönettiği filme damgasını vuran isim oldu. Tabi Joker bunu yapmaya müsait bir karakter ve Jack Nicholson gibi bir oyuncudan bahsediyoruz!

Mark Hamill - Batman, The Animated Series (1992)

Mark Hamill - Batman, The Animated Series (1992)

1992 yılında televizyona giren Batman çizgi dizisinde Joker'i seslendiren Mark Hamill, o günden sonra video oyunlarında, Justice League çizgi-dizisinde ve diğer bazı yapımlarda karakteri seslendirmeye devam etti. Karakteri birebir canlandırmasa da, en iyi Joker muhabbetlerini adından söz ettirmeyi başaracak kadar başarılı bir seslendirmen olduğunu söyleyebiliriz!

Heath Ledger - Kara Şövalye (2008)

Heath Ledger - Kara Şövalye (2008)

The Dark Knight tüm zamanların en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen, tam manasıyla bir başyapıt. iMDB Top 250 listesinde 4. sırada olan filmin başarısında Joker rolündeki Heath Ledger 10 üzerinden 10'luk performansıyla büyük bir etken. Filmin çekimleri bittikten sonra 2008 yılında hayatını kaybeden aktör, Joker rolüyle gönülleri fethetmişti.

Jared Leto - Suicide Squad (2016)

Jared Leto - Suicide Squad (2016)

Kötü adamlarla dolu bir filmde kötü adamı oynamak istiyorsanız, role mutlaka ekstradan şeytani bir şeyler katmanız gerekiyor, Jared Leto da tam olarak bunu yapmayı başarmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Joaquin Phoenix - Joker (3 Ekim 2019)

Joaquin Phoenix - Joker (3 Ekim 2019)

3 Ekim 2019'a kadar sadece filmin fragmanı ile yetineceğiz ancak Joaquin Phoenix'in Joker'inden herkes çok şey bekliyor!

Peki sizce bugüne kadarki en başarılı Joker karakteri kimdi? (Zor bir soru, farkındayız)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
50
13
10
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tubi or Not Tubi

Heath Ledger Joker karakterine bambaşka bir boyut kazandırdı. Ama Joaquin Phoenix...Aman yarabbi..Adam resmen bu rol için doğmuş gibi fragmandan görüldüğü ka... Devamını Gör

Ramazan Alpaslan

heath ledger diyenler topluluk psikoloji ile hareket ediyor bence, son joker filminde Joaquin Phoenix performansı hepsinin kat ve kat üstündedir. Bakın h... Devamını Gör

Tunay Yalçıntepe

Heath Leager Batman filminde oldukça kısa bir süre gözükerek Oscar kazandı. Joaquin Phoenix Jokerin solo filminde Oscar kazandı. Bu bile yeter. Fikrine saygı... Devamını Gör

ananınki

Arkadaşlar Phoenix tabi ki çok iyiydi ama adı üstünde Joker filminin baş rolünde ve bize jokeri sunuyor Ledger'in canlandırdığı joker ise Dark Knight da baş ... Devamını Gör