Görüş Bildir
Haberler
Şırnak'ta 'Bayrak İndirme' Operasyonu

Şırnak'ta 'Bayrak İndirme' Operasyonu

Ulaş
16.11.2015 - 19:02

Cizre yakınlarındaki bir tepeye asılan yeşil-sarı-kırmızı bayrağı indirmek için bölgeye giden özel harekat polislerine ateş açıldı. Çarkendal Tepesi’ne dikilen PKK flamasını indiren güvenlik güçlerine, teröristler tarafından ateş açılınca çatışma çıktı. PKK flamasını indiren güvenlik güçleri, tepeye Türk Bayrağı astı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
i.cnnturk.com

DHA'da yer alan habere göre; Cizre’de, Sur ve Yafes Mahalleleri’nde Cumartesi günü uygulanmaya başlanan ve Pazar günü de kaldırılan sokağa çıkma yasağı sırasında, PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri, Sur Mahallesi’nin üst tarafında bulunan Çarkendal Tepesine terör örgütü flaması dikti.

Aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu yaklaşık 20 kişilik polis grubu, bugün sabah saatlerinde terör örgütünün 2 flamasını indirmek için Çarkendal Tepesi’ne operasyon düzenledi. Bölgeye gelen güvenlik güçlerine, bu sırada yaklaşık 500 metre uzaktaki Sur Mahallesi’nde bulunan PKK’lılar tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaklaşık 30 dakika süren çatışmadan sonra güvenlik güçleri, örgüt flamasını indirip yerine Türk Bayrağı’nı dikerek operasyonu sonlandırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
33
17
14
4
2
0