Görüş Bildir
Haberler
Sınıfta Nefret Objesi Haline Gelen 15 Öğrenci Tipi

etiket Sınıfta Nefret Objesi Haline Gelen 15 Öğrenci Tipi

Borgen
06.05.2016 - 15:48

Okul hayatında, ilkokuldan tutun da üniversiteye kadar, yaptığı çeşitli cinsliklerle şimşekleri üzerine çeken tipler daima vardır. Sınıfta olmadık yerde gelen bir sözleri ya da hareketleri ile kızgın bakışların ve kısık sesle edilen küfürlerin odağı olabildikleri gibi sizi hayattan soğutma kapasitesine de sahiptirler. Sınıfın nefret objesine dönüşen öğrenci hareketlerini tek tek sıraladık. Bakın da ibret alın veletler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoca "Sınav sayfa 214’e kadar" dediğinde, "214 dahil mi hocam?" diye soran öğrenci. Aman eksik kalma, uyuz seni.

2. "Hocam geçen hafta, ödev vermiştiniz kontrol edecek misiniz?" deyip hocanın aklına karpuz kabuğu düşüren öğrenci. Tam sopalık.

3. Zilin çalmasına saniyeler var ve artık sessiz bir geri sayım başlamışken hocaya soru sorup tüm sınıfı geren öğrenci. Sayesinde tenesüften dakikalar giderse efsane bir dayağa hazır olsun.

4. Hoca "Geçen ders nerede kalmıştık" diye sorduğunda fişşşek gibi atılıp, 3. Bölüm, 127. sayfa, 2. alt başlık diye detaylı koordinat vererek kanaat bonuslarını toplayan öğrenci. Çakal seni.

5. Sınavdan çıkınca "Kolaydı yeaa" diyen gıcık öğrenci. Analitik geometri sınavı ne kadar kolay olabilir ibiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sınav öncesi “Sınav testmiş abi” diye nereden öğrendiği meçhul haberi yayıp gereksiz rehavete sebep olan öğrenci. Hoca klasik usül soruları dayayınca kendisine sövülmesine hazır olsun.

7. Beden eğitimi dersi için "Hocam hava soğuk, dersi içeride yapalım" diyen öğrenci. Bunu üç tenefüs arka arkaya dövsen için soğumaz.

8. "Hocam ek kağıt alabilir miyim" diyen öğrenci. O kalbinden temiz kağıt sana sen kağıda bakarken ek kağıt talebiyle nefret dolu bakışların öznesi olur bir anda.

9. Sınavdan çıkar çıkmaz "Sen şu soruyu ne yaptın" diye dibinde biten tip. Dur moralimizi bozma işte, salladık bir şeyler. "Abi onun cevabı 246 olacaktı" deyip neden hayallerimizi yıkıyorsun sevimsiz.

10. 40 bekliyorum deyip 98 alan öğrenci modeli. Şeytan diyor vur ağzına ağzına. Kendini bilmez seni.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tam sen aklından geçiriyorken senden iki saniye erken davranıp tuvalet izni isteyen öğrenci. Şimdi hemen arkasından sen de istesen olmaz. Mecbur bekleyeceksin bir süre.

12. Tenefüste soru çözüp senin kendini kötü hissetmene sebep olan öğrenci tipi. "Sen daha gez gez, ÖSS’den sonra gülen ben olacam" mesajını verip huzursuz eder seni. Yediğin tostu boğazına dizer.

13. Derste sürekli seni konuşturup, o ince ayarın ustası olduğu için hoca tam arkasını döndüğü anda susmasını bilen ve senin yakalanıp fırça yemene sebep olan öğrenci tipi. Sinsi seni.

14. Beden dersi sonrası sınıf girince “Offf burası kokuyor yaağ” diye isyan eden kız öğrenci. Soyunma odası vardı da biz mi kullanmadık?

15. "Hocam yoklama alacak mısınız?" diye soran tip. Senin üniversiteye kadar sağ salim gelebilmiş olman bile büyük başarı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
639
450
89
36
23
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Therewasauser

Analitik geometrinin nesi zor la

Pasif Kullanıcı

#12 ÖSS kalktı yerine YGS ve LYS ikizleri geldi. İki benzerlikleri var birincisi üçü de sınav, ikincisi ise üçü de piç. Bir de küçük yeğenleri TEOG var o da ... Devamını Gör

alesya

O degilde icerige koyulan fotograf nedir? Neden insanlari dis gorunuslerine gore ''itici'' ''nefret objesi'' olarak siniflandiriyorsunuz? Boyle bir icerige o... Devamını Gör