Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Bilim Kurgu-Macera 'Jurassic World: Dominion'dan Pek Çok Korku Filmine 7 Yapım Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Bilim Kurgu-Macera 'Jurassic World: Dominion'dan Pek Çok Korku Filmine 7 Yapım Vizyonda

claude cahun
10.06.2022 - 07:25

Her hafta Cuma günleri sinema salonları yerli ve yabancı yeni sinema filmlerini ağırlıyor bildiğiniz üzere. Bu hafta da yine pek çok türden filmler sinemalarda seyircisiyle buluşacak. Peki 'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Hiç merak etmeyin, haftanın filmlerini sizin için tek tek detaylandırdık.

10 Haziran haftası sinema salonları 4'ü yerli, 3'ü yabancı toplamda 7 filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesi haftanın bilim kurgu ve macera seçeneği olan Colin Trevorrow imzalı 'Jurassic World: Dominion'dan yerli ve yabancı pek çok korku filmine kadar uzanıyor. 

Hazırsanız detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şerr-i Cin

1. Şerr-i Cin
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Yaşadığı bir olaydan sonra inancını kaybeden bir kadına güçlü bir kabileye mensup bir cin musallat olur. Başka bir cin kabilesinin de olaylara dâhil olmasıyla kadının hayatı adeta kâbusa döner. Peki tekrar inanırsa hayatı normale dönebilir mi?

Oyuncular: Buse Sevindik, Bülent Aydoslu, Cansu Orhan

Yönetmen: Bülent Aydoslu

2. Mutlu Oyuncak Dükkanı

2. Mutlu Oyuncak Dükkanı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Mutlu Oyuncak Dükkanı'nda mutlu mesut bir yaşam süren oyuncak Kıpır, yolunu kaybeden Zıpzıp Tavşan Alyanak'ı evine götürmek için kolları sıvar. Ancak işler hiç de beklediği gibi ilerlemez ve Kıpır ile Alyanak kendilerini dışarda bulur. Bu büyük macera ikili arasındaki dostluğu daha da pekiştirecektir.

Oyuncular: Elif Gizem Aykul, Hakan Coşar, Elifcan Kamiloğlu

Yönetmenler: H. Sinan Güngör, Semih Turalı

3. Issız Ev (The Rental)

3. Issız Ev (The Rental)

Özet: İki çift, hafta sonunda güzel vakit geçirmek için okyanusun kıyısında bir ev kiralarlar. Her şey güzel başlar, ancak bir anda tüm huzurları kaçar. Çünkü evin sahibinin kendilerini takip ettiğinden şüphelenmektedirler.  

Oyuncular: Dan Stevens, Alison Brie, Sheila Vand

Yönetmen: Dave Franco

4. Aşk Engel Tanımaz

4. Aşk Engel Tanımaz
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Asıl mesleği öğretmenlik olan ancak atanamadığı için sokaklarda çöp toplayan Ömer, küçüklüğünden beri tekerlekli sandalyeye bağımlı bir yaşam süren Hürrem'in iyileşmesi için elinden geleni yapar. Doktorların çok düşük bir ihtimal vermesine karşın umudunu kaybetmez ve onu yürütebilmek için sürekli hareket yaptırır. Bu güzel dostluk zamanla aşka dönüşecektir.

Oyuncular: Ömer Aslan, Kardelen Saray, Banu Bakikuşağı

Yönetmen: Nurettin Özel

5. Masumlar (De uskyldige)

5. Masumlar (De uskyldige)

Özet: Bir aile, iki küçük kızlarıyla birlikte bir dağın eteklerinde kurulu olan kasabadaki bir siteye yerleşir. Kızlar, burada başka iki çocukla daha arkadaş olur ve birlikte oyun oynarlar. Bir gün sanki hayal güçlerinin bir ürünüymüş gibi  görünen karanlık ve gizemli güçlerini keşfederler. Ancak bu masum oyun göründüğünden çok daha tehlikelidir...

Oyuncular: Rakel Lenora Fløttum, Alva Brynsmo Ramstad, Mina Yasmin

Yönetmen: Eskil Vogt

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Köşk-ü Ammar

6. Köşk-ü Ammar
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Biraz ürpertici olan bir köşke talip olan bir prodüksiyon şirketi, fiyatı uygun bulup buraya kiralar. Ancak köşkün bahçesinde bir mezarlık olduğu gibi burada çalışan bekçi de son derece gariptir. Köşke taşınılan gece bir kutlama düzenlenir. Ancak bir anda sıra dışı olaylar yaşanmaya başlar.

Oyuncular: Zafer Altun, Seçkin Zenginler, Burçak Kabadayı

Yönetmen: Osman Moustafa

7. Jurassic World: Hâkimiyet (Jurassic World Dominion)

7. Jurassic World: Hâkimiyet (Jurassic World Dominion)

Özet: Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonra, dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Dinozorlarla insanların dünyayı bölüştüğü bu emsal dönem geleceği de şekillendirecektir. Peki insanlar, dünyayı bu canlılarla paylaşmayı sürdürecek midir?

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern

Yönetmen: Colin Trevorrow

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Ataş

Bizimkilerin korku-gerilimden anladığı cinden başka bir şey yok.