Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Alper Mestçi İmzalı 'Haile: Bir Aile Kâbusu'ndan 'Büyü de Gel'e 5 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Alper Mestçi İmzalı 'Haile: Bir Aile Kâbusu'ndan 'Büyü de Gel'e 5 Film Vizyonda

claude cahun
24.06.2023 - 10:19

23 Haziran'da sinemalarda birbirinden keyifli beş film gösterime giriyor. Korkudan komediye, dramdan animasyona uzanan seçkide 'Halie: Bir Aile Kâbusu', 'Tebessüm', 'Büyü de Gel' gibi filmler öne çıkıyor.

Detayları merak ediyorsanız, size içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adalet

1. Adalet

Özet: Sınır ötesi operasyonda arkadaşları şehit olan Emir, bu durumdan çok etkilenir ve görevden ayrılır. Her ne kadar sakin bir yaşam sürmeye ve travmalarını atlatmaya çalışsa da kaderi başka yazılmıştır. Emir, adaleti kendi elleriyle sağlamak için kolları sıvar.

Yönetmen: Özgür Bakar

Oyuncular: Çağan Atakan Arslan, Ufuk Özkan, Eslem Akar

2. Afacanlar İş Başında (2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten)

2. Afacanlar İş Başında (2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten)

Özet: Joey ile Anna iki küçük kardeş ve yakın arkadaştır. Ancak ailelerine yeni bir bebeğin katılacak olması Joey'i endişelendirir. Kendisini yalnız hissettiği sırada bir keçi ile tanışan ve onunla bağ kuran Joey'in dünyası keçinin kaçmasıyla başına yıkılır. Küçük çocuk keçiyi bulmak için amansız bir mücadeleye atılır.

Oyuncular:

Yönetmen: Wip Vernooij

3. Tebessüm

3. Tebessüm

Özet: Rutin bir hayat süren Mustafa, son derece asosyal ve suratsız olan biridir. Devlet dairesinde çalışan genç adam tipinden dolayı sıkça zorluk yaşar. Öyle ki bir katile olan benzerliğinden dolayı sürekli polis çevirmesine takılır. Onun bu durumunu bilen arkadaşı Zeki ise daha olumlu bir imaj çizmesi için bir plan yapsa da işler daha da sarpa sarar. Bu sırada Mustafa'nın yapması için bir görev verilir fakat bu durum, onu ve amca oğlu Mehmet'i türlü maceralara itecektir. 

Oyuncular: Onur Buldu, Seda Türkmen, Adem Tosun

Yönetmenler: Sezgin Cengiz, Şiyar Gedik

4. Büyü de Gel (No Hard Feelings)

4. Büyü de Gel (No Hard Feelings)

Özet: Büyü de Gel, son derece asosyal bir genç olan Percy ile Maddie'nin ilişkisini konu alıyor. Oğullarının durumundan üzüntü duyan aile, Percy'ye bir partner arayışına giriyor. Bu sırada paraya ihtiyacı olan Maddie, ailenin gazeteye verdiği ilanı görüp başvuruyor. Fakat Maddie, Percy'nin çok başka yönlerini keşfediyor.

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti

Yönetmen: Gene Stupnitsky

5. Haile: Bir Aile Kâbusu

5. Haile: Bir Aile Kâbusu

Özet: Korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi'nin bu yeni filmi Haile-i Vaka olayını işliyor. Kemal, sevdiği kadın abisiyle evlendirilince bunu kaldıramaz ve kötücül işlere bulaşır. Lanet 25 yıl sonra yeniden baş gösterip vaatleri geri isteyince, olayların odağında bulunan genç bir kadın olan Damla geçmişle yüzleşmeye itilir ve Baras köyüne gider.

Oyuncular: Ömer Gecü, İpek Arkan, Seyran Aksoy

Yönetmen: Alper Mestçi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın