Görüş Bildir
Haberler
Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı İkinci Kez Evlendi!

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı İkinci Kez Evlendi!

Müge Kakşi
22.02.2021 - 22:46

2018 Aralık'ta Amsterdam'da dünya evine giren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve sosyetik güzel Burcu Kıratlı çok geçmeden anlaşamayıp boşanmışlardı. Ardından bir barışık bir küs devem eden çift geçtiğimiz günlerde geleneksel bir nişan yaparak evliliğe tekrardan adım attıklarını duyurmuşlardı. Bugün ise ünlü çift ikinci kez nikah masasına oturdular. İşte Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ikinci evliliklerinin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinan Akçıl Burcu Kıratlığı Mutlu Günü

Sinan Akçıl Burcu Kıratlığı Mutlu Günü

Aralık 2018’de Amsterdam’da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 9 ay sonra anlaşmalı olarak boşandı. Ayrılığa fazla dayanamayan çift bugün gerçekleşen törenle ikinci kez mutluluğa 'evet' dedi. Çiftin nikah şahitliklerini Sibel Can, Hatice Şendil, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptı.

Genç çiftin nikahına Sibel Can, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Hakan Akkaya, Semiraris Pekkan, Berkay - Özlem Ada Şahin, Selin İmer, Mustafa Ceceli gibi ünlü isimlerin bulunduğu 40 kişilik davetli katıldı.  Az sayıda konuğun olduğu törende pandemi kuralları uygulandı.

Törende Bir Çok Ünlü İsim Yer Aldı

Törende Bir Çok Ünlü İsim Yer Aldı

Sinan Akçıl müstakbel eşini piyano çalarak karşıladı. Kıratlı'nın önünde diz çöken ünlü şarkıcı daha sonra gelinin elini öptü ve konukları selamladı.

Çiftin şahitliğini Sibel Can, Hatice Şendil, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptıSanatçı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, ünlü çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Ayrıca Yapımcı Burak Sağyaşar ve oyuncu eşi Hatice Şendil de törene katılanlar arasındaydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın