Görüş Bildir
Haberler
TV
Şimdiden Gözlerimiz Alışsın: Ekranlarda Bol Bol Görmeye Başlayacağımız 13 Yeni Yetenek

etiket Şimdiden Gözlerimiz Alışsın: Ekranlarda Bol Bol Görmeye Başlayacağımız 13 Yeni Yetenek

Samet Can Demir
21.01.2016 - 13:51 Son Güncelleme: 22.01.2016 - 16:20

Her sezon yaklaşık 70 yeni dizi ile televizyon izleyicisinin karşısına çıkan kanallar reyting şoku yaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve F. Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura 21 bölüm dayanabildi. Mehmet Aslantuğ'un Racon dizisi 4 bölüm yayınlandı. Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrollerini paylaştığı Bana Baba Dedi projesi ise 7 bölüm yayınlanabildi. Başarılı oyuncu kadrosuna rağmen ekranlara erken veda eden diziler arasında, Beş Kardeş, Bana Artık Hicran De, Urfalıyam Ezelden, Ah Neriman, Bugünün Saraylısı ve Benim Adım Gültepe gibi yüksek bütçeler harcanan projeler yer alıyor. Büyük umutlar ve büyük bütçeler ile ekranlarda yayınlanmaya başlayan iki önemli proje Kösem Sultan ve Gecenin Kraliçesi de beklenen ilgiyi göremedi.

Sizin için performansları ile dikkat çeken ve televizyon kanallarında sıkça karşımıza çıkacak 13 genç oyuncuyu bir araya getirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özge İnce

1. Özge İnce

Üsküdar'a Giderken, İntikam, Kalp Hırsızı, Beyaz Yalan ve Kiraz Mevsimi gibi reyting rekorları kıran dizilerde yer alan Özge İnce, vizyona yeni giren Bizans Oyunları sinema filminde başarı performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

2. Mesut Yılmaz

2. Mesut Yılmaz

Reyting rekorları kıran İnadına Aşk dizisinde Adem rolüne hayat veren Mesut Yılmaz daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Tozlu Yollar ve Kızıl Elma dizi projelerinde de yer aldı. Piyasadan Büyük Alacağımız Var filmi ile sinema izleyicisine merhaba dedi.

3. Duygu Karaca

3. Duygu Karaca

Son dönemde kadın komedyen tahtına aday gösterilen, İlker Ayrık'la Bir Sıfır programında dikkatleri üzerine çeken Duygu Karaca'yı, Aşk Yeniden, Zeyrek ile Çeyrek dizilerinde, Tut Elimden sinema filminde ve bir çok reklam filminde gördük.

4. Sabri Memi

4. Sabri Memi

İnadına Aşk, Bulutların Ötesinde dizilerinde yer alan Sabri Memi; beyaz perde de ise İncir Reçeli, Ertuğrul 1890, Aşk ve Devrim gibi iddalı filmlerde yer aldı.

5. Ece Bozkaya

5. Ece Bozkaya

Muhteşem Yüzyıl ve Güneşi Beklerken gibi iki önemli projede yer alan Ece Bozkaya, dijitaldoz programında da sunuculuk yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Serkan Ateş

6. Serkan Ateş

Yalan Dünya ve Zeyrek ile Çeyrek dizilerinde yer alan Serkan Ateş, gişe rekoru kıran Çakallarla Dans 2 ve Yapışık Kardeşler filmlerinde yer aldı.

7. Özgün Bayraktar

7. Özgün Bayraktar

Özgün Bayraktar; Buyur Burdan Bak, Arka Sokaklar ve Mucize Hayatlar projeleri ile karşımıza çıktı.

8. Hakan Eke

8. Hakan Eke

Bulutların Ötesi, 6 Mantı ve Hatasız Kul Olmaz dizilerinde yer alan Hakan Eke, bir çok reklam filminde de karşımıza çıktı.

9. Dilan Demirel

9. Dilan Demirel

Dilan Demirel; Yedi Güzel Adam, Hayat Yokuşu, Bebeğim, Sevdam Alabora ve Hayattan Korkma dizi projelerinde yer aldı.

10. Kerem Muslugil

10. Kerem Muslugil

Tutar mı Tutar, Küçük Hesaplar, Merhamet dizilerinde yer alan Kerem Muslugil, beyaz perde de ise; Kendime İyi Bak, Rina ve Sen Kimsin filmleri ile izleyicilerinin karşısına çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zeliha Gümüş

11. Zeliha Gümüş

Galip Derviş dizisi ve Tipsizler skeç programında karşımıza çıkan Zeliha Gümüş Yapışık Kardeşler sinema filmi ile beyaz perde de yer aldı, bir çok reklam filminde de karşımıza çıkıyor.

12. Adem Türker

12. Adem Türker

İncir Reçeli 2 sinema filmi ile karşıma çıkan Adem Türker, Kızıl Elma dizisi ve bir çok reklam filminde yer almış.

13. Burak Tanay

13. Burak Tanay

Gülse Birsel'in iki projesi Yalan Dünya ve Komedi Türkiye'de yer alan Burak Tanay, Türkiye'de jön komedyen oyuncuların arasında yer almaya aday.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
702
55
50
28
19
17
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

KAÇ PARA ALDIN EDİTÖR

Ahunaz

hiç birini çıkaramadım len:))))