Görüş Bildir
Haberler
Sıla Şentürk Kimdir? 16 Yaşındaki Sıla Şentürk’ü Kim Öldürdü, Katili Kim? Sıla Şentürk Olayı Nedir?

Sıla Şentürk Kimdir? 16 Yaşındaki Sıla Şentürk’ü Kim Öldürdü, Katili Kim? Sıla Şentürk Olayı Nedir?

Giresun’da 16 yaşındaki Sıla Şentürk, iddiaya göre ailesinin zoruyla nişanlandığı kişi tarafından bıçaklandı. Boğazından yaralanan çocuk, hayatını kaybetti. Zanlı kent dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. İkilinin geçen yıl internet ortamında tanıştığı, aileler arasında yapılan nişanın 3 ay önce bozulması üzerine Hüseyin Can Gökçek'in barışmak için dün Ankara'dan Giresun'a geldiği de öğrenildi. 16 yaşındaki genç kızın daha öncede aynı kişi tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. Peki Sıla Şentürk kimdir, kim tarafından öldürüldü, katili kim? İşte Sıla Şentürk'ün ölümüyle ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olay, sabah saatlerinde Erikliman köyünde meydana geldi. Babaannesine ait evde kalan Sıla Şentürk, iddiaya göre bir süre önce ailesinin nişanlandırdığı 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek ile tartıştı. Gökçek, yanında getirdiği bıçakla Şentürk’ün boğazını kesti. Küçük kız, kanlar içinde kalırken Gökçek ise evden kaçtı. Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına bildirip yardım istedi.

Sıla Şentürk Kimdir?

Sıla Şentürk Kimdir?

Sıla Şentürk Giresun'da yaşıyordu. 16 yaşında olan Sıla Şentürk tartıştığı kişi tarafında vahşice öldürüldü. İnternetten tanıştığı 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek ile ailesinin baskısı sonucu nişanlandığı öne sürülen genç kız, Gökçek'ten ayrıldıktan üç ay sonra öldürüldü.

Sıla Şentürk Kanlar İçinde Kaldı

Sıla Şentürk Kanlar İçinde Kaldı

Olay, sabah saatlerinde Erikliman köyünde meydana geldi. Babaannesine ait evde kalan Sıla Şentürk, bir süre önce ailesinin nişanlandırdığı Hüseyin Can Gökçek ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Gökçek, yanında getirdiği bıçakla Şentürk'ün boğazını kesti. Küçük kız, kanlar içinde kalırken, Gökçek ise evden kaçtı.

Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade edip, yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sıla Şentürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Şentürk'ün cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Hüseyin Can Gökçek'in Sorgusu Sürüyor

Hüseyin Can Gökçek'in Sorgusu Sürüyor

Hüseyin Can Gökçek ise il dışına çıkmak için gittiği Ordu-Giresun Havalimanı'nda polis ekiplerince yakalandı. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edilen Gökçek'in sorgusu sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nişan Bozulunca Korumaya Alınmış

Nişan Bozulunca Korumaya Alınmış

Giresun'da Hüseyin Can Gökçek'in (21) bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk'ün (16), nişanın bozulması üzerine Gökçek'ten ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle bir süre devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği, 2 hafta önce felç geçiren babaannesine refakat etmesi için ailesinin talebi üzerine eve geri döndüğü ortaya çıktı.

İkilinin geçen yıl internet ortamında tanıştığı, aileler arasında yapılan nişanın 3 ay önce bozulması üzerine Hüseyin Can Gökçek'in barışmak için dün Ankara'dan Giresun'a geldiği de öğrenildi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın