Görüş Bildir
Haberler
Motosiklet Sürücüsünü Kurtarmak İçin Cipi Kaldırdılar

Motosiklet Sürücüsünü Kurtarmak İçin Cipi Kaldırdılar

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında, tramvayla cip arasına sıkışan motorsiklet sürücüsünü kurtarmak isteyen vatandaşlar cipi kaldırarak sürükledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatandaşların yardımıyla kurtarılan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Vatandaşların yardımıyla kurtarılan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir'in Büyükdere Mahallesi Millet Caddesi’nde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü park eden cip ile tramvayın arasına sıkıştı. Olayı gören vatandaşlar motosiklet sürücüsünü sıkıştığı yerden çıkarabilmek için cipi kucaklayarak sürükledi. Vatandaşların yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarılan motosikler sürücüsü B.Ç 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

'Sağlık durumum gayet iyi'

'Sağlık durumum gayet iyi'

Kazanın ardından kendisini kurtarmak için çabalayan kişilere teşekkür eden B.Ç, 'Tramvay kendi yolunda gidiyordu. Ben de kendi yolumdaydım. Yolun sağ tarafında da park etmiş araçlar vardı. Araç parkının yasak olduğu bir yerdi. Park halindeki araçlardan birisi diğerlerine göre biraz daha yola doğru dışarıda duruyordu. Zaten tek şeritli bir caddeydi ve o esnada tramvay da geçiyordu. Tramvayla yol kenarına park eden aracın arasında kalarak sıkıştım. Hastanede tedavim tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Şuan evimdeyim. Sağlık durumum da gayet iyi.' ifadelerini kullandı.

Olayın görüntüleri🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Şu ülke insanlarının birlik ve beraberlik içinde yapamayacakları şey yok da işte... Bizi ayrıştırmasalar...

BulmayinLanBeniV3

Bir ilkyardım eğitmen eğitmeni ağabeyim "trafik kazalarında yanlış ilkyardımdan kaynaklı ölüm sayısı hiç az değildir, halkın değil ilkyardım için gelen sağlı... Devamını Gör