Görüş Bildir
Haberler
Sihirdar Vadisi'nin Yıldızları: 2022'nin İlk Ayında League of Legends'da En Çok Oynanan 13 Şampiyon

Sihirdar Vadisi'nin Yıldızları: 2022'nin İlk Ayında League of Legends'da En Çok Oynanan 13 Şampiyon

Sihirdar Vadisi belli aralıklarla şampiyon kategorisini yeni isimlerle genişletmeye devam ediyor. Yine de bazı kahramanlar var ki oyuncuların aklından asla çıkmıyor. Adeta her maçta denk geldiğimiz şampiyonları listeledik. İşte League of Legends'in en çok tercih edilen yüzleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Senna

13. Senna

Thresh'in lambasından kurtulan Senna listemize 13.sıradan giriş yapıyor. Ruined King arayışına çıkan Lucian'ın eşi Senna, Sihirdar Vadisi'nin en popülerleri arasında yer almayı başarıyor.

12. Lux

12. Lux

Demacia'nın yılmaz savaşçısı uzun bir süredir bırakmadığı en çok şampiyonlar listesine girmeyi başardı. Ultisiyle sayısız kez canımızı alan Lux 12.sıraya yerleşerek en çok tercih edilen League of Legends şampiyonlarından biri oldu.

11. Diana

11. Diana

Doğru bir stratejiyle idrak edilmesi zor bir güce kavuşan Diana ise Ay'ın Hiddeti olarak listemizde yer almaya hak kazandı. Leona'nın kardeşi olarak da tanıdığımız Diana en çok oynanan şampiyonlar arasında yer alıyor.

10. Zeri

10. Zeri

League of Legends'in en yeni şampiyonlarından biri olan Zeri ise Sihirdar Vadisi'nin en popüler isimleri arasına girdi. Elektrik temelli saldırılarıyla hızlı bir oynanış vadeden Zeri birçok oyuncunun dikkatini çekti.

9. Ezreal

9. Ezreal

Piltoverlı maceracı Ezreal yüz binlerce oyuncunun gözdesi olmaya devam ediyor. Ün peşindeki yakışıklı şampiyon Sihirdar Vadisi'nin banko isimlerinden yüzlerinden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Yasuo

8. Yasuo

Bu listeden hiçbir zaman çıkmayacağını düşündüğümüz yegane isim ise elbette Yasuo oluyor. League of Legends'in en büyük günahı olan Yasuo'nun en çok oynanan şampiyonlar listesinde uzun bir süre daha yer alacağına eminiz.

7. Caitlyn

7. Caitlyn

Piltover'ın emniyet müdürü Caitlyn ise uzun namluluğu tüfeğiyle vadinin bir ucundan diğer ucuna kurşun yağdırmaya devam ediyor.

6. Lee Sin

6. Lee Sin

Rakip takıma saç baş yolduran Lee Sin'in sen sevilen şampiyonlardan biri olduğunu biliyoruz. Kibirli olsa da hiç sadakatsizlik yapmayan gururlu dövüşçü Noxus istilasına karşı duran en güçlü isimlerden biri oldu.

5. Lulu

5. Lulu

Oyunun en eski şampiyonlarından biri olan Lulu da listemizde elbette ilk 10'a girmeyi başarıyor. Birçok karşılaşmanın en kilit isimlerinden biri olan Lulu, yardımcısı Pix ile beraber oyuncuların popüler tercihleri arasına girdi.

4. Kai'sa

4. Kai'sa

Boşluk'a düştükten sonra bir yaratıkla simbiyotik bağlantı kuran Kai'sa, hem akıcı oynanışı hem de takım için oynadığı kritik rolle birçok oyuncunun tercihi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Vayne

3. Vayne

ADC sınıfının en iyi şampiyonlarından biri olan Vayne elbette ilk 3 sıraya girmeye hak kazanıyor. Doğru bir strateji ile rakip takımı yerle bir eden Vayne aslında ailesinin intikamını almaya yemin eden genç bir Demasyalı.

2. Jhin

2. Jhin

Savaşın ve ölümün birer sanat dalı olduğuna inan Jhin, League of Legends oyuncularının en çok seçtiği ikinci şampiyon oldu.

1. Jinx

1. Jinx

Özellikle Arcane dizisinden sonra oyuncuların gönlünde ayrı bir yer kazanan Jinx ise hak ettiği yere geçti. En popüler şampiyonlar arasında zirveye geçen Jinx, neredeyse her oyunda karşımıza çıkarak tüm haritayı gezen füzeler atmaya devam edecek gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oguz Edward Clarke

Leona ile Diana sevgili yalnız...kardeş değil.

Aerios

O yanlis anlasilmanin duzelecegini sanmam bircok insan hala kardes saniyorken

Murat Erdem

zed nerde aga