Görüş Bildir
Haberler
Sıfır Araç Bulmak Artık Daha mı Kolay? Sıfır Araçlarda Takas ve Kredi Kampanyaları

etiket Sıfır Araç Bulmak Artık Daha mı Kolay? Sıfır Araçlarda Takas ve Kredi Kampanyaları

Lisa Campton
05.11.2023 - 14:01

2. el arabaların el yaktığı şu dönemde sıfır araç almak daha cazip hale geldi. Alıcıları da sıfır araç konusunda teşvik etmek için pek çok kampanya yapılmış durumda. Gelin sıfır araç kampanyalarına birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Citroen

Citroen

Citroen, özel kredi ve takas imkanlarıyla yeni araç almak isteyenlere pek çok farklı seçenek sunuyor. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik kredi seçenekleriyle, Citroen C3 modeli 150 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi ile satışa sunuluyor

Toyota

Toyota

Toyota Corolla Sedan, Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross, Hilux ve Toyota C-HR modellerine yüzde 0 faiz avantajı veya nakit indirimle ulaşmak mümkün olacak.

Toyota'nın SUV modeli Toyota C-HR ise ekim ayında 120 bin TL'ye varan nakit kampanyası ile 1 milyon 467 bin 400 TL'den başlayan fiyatlara sahip oluyor. Toyota C-HR modelinde indirim kampanyasını tercih etmeyenler de Corolla modelinde olduğu gibi 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Ford

Ford

Ford da takas yapma fırsatını sunan markalardan biri. Eski aracını Ford yetkili satıcılarına getirenler, Ford takas kampanyasıyla kazanabilecek. Binek modellerde %5, Ford Transit, Custom ve Connect modellerinde %3, E-Transit'te %6 indirim yapılıyor.

Renault

Renault

Takas imkanı, 2023 model yılı Captur, Austral ve Koleos modellerinin perakende satışında geçerli oluyor.  Renault modellerinin perakende olarak satın alımında bireysel müşterilere, 250.000 TL kredi 12 ay vade %3,49 finansman fırsatı sunuluyor. Kampanya, Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli hale geliyor.

Opel

Opel

Astra'da versiyona göre değişen kredi kampanyaları yer alıyor. Astra'da sunulan kampanyalar, 200 bin lira ile 300 bin lira arasında değişen tutarlardaki finansman seçenekleri için 12 ay vade ve yüzde 0.99 faizli kredi ile birlikte sunuluyor. 

Crossland, Elegance donanımı ile, 250 bin TL için; 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi veya Essential donanımı ile, 200 bin TL için, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneğiyle kullancılara olanak tanınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peugeot

Peugeot

Peugeot da bazı araçlarını %0,99 faiz ve takas desteği avantajıyla kullanıcılara sunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın