Görüş Bildir
Haberler
Şifalı, İyileştirici, Baharın Müjdecisi Bir Ay: Mart Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Şifalı, İyileştirici, Baharın Müjdecisi Bir Ay: Mart Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
02.03.2022 - 20:14

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Mart ayına gerçekten şifalı, iyileştirici enerjilerle giriş yapıyoruz. Hemen başında çok güzel bir Balık Yeni Ayı var, hem barış getirmeye hem de iyileştirmeye odaklı bu yeni ay. Üstelik yeni ayla beraber Güneş ve Jüpiter birbirlerine yaklaşıyor, ayın ilk haftasına da bu muhteşem enerji yayılıyor. Şifa, şans, bereket, umut, inanç, yani şu sıralar ihtiyacımız olan her şey :) bu güzel kavuşumla kendini hissettirecek.

Dikkat edilmesi gereken tarih ise 13 Mart, yine çok şifalı olmakla birlikte biraz kafaları karıştırabilecek olan Güneş Neptün kavuşumu. Algıları dağıtabilir, kendi sınırlarımızı korumakta zorlanabiliriz, her şey çok fazla toz pembe gelebilir. Ancak ayaklar biraz yere basarsa müthiş bir yaratıcılık ve şifa enerjisi de var.

Venüs ve Mars yine birbirlerinden ayrılamıyorlar bu ay :) Ancak seyirleri bu kez Kova’da, en azından Oğlak burcunun zorlu, disiplinli, kuralcı enerjisinden biraz özgürleşiyor, ilişkilerde istenen mesafeyi koruyabilir, alanlarımıza saygı gösterirsek hem tutkulu hem de heyecanlı ilişkiler kapıda!

18 Mart’ta ise hepimizin hayatına düzen getirecek güzel bir Başak dolunayı var, Şubat ayında biraz zor toparlanmıştık, ortada kalan son dağınıklıkları da bu Başak Dolunayı ile düzene sokacağız.

Gerisi de yorumlarda :) O zaman hazırsak kemerleri bağlayalım, Mart ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Geleceğini bugünden şekillendirmeye başla Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Mart ayına şifası bol bir Balık Yeni ayı ve ayın ilk haftasına şanslı enerjisi yayılacak Güneş Jüpiter kavuşumu ile başlıyoruz. Hali hazırda ayın 20’sine kadar 12. Evinde yani bilinçaltını, rüyalarını, kendine sakladığın alanları temsil eden evde ziyaret eden Güneş’in de etkisiyle kendini iyileştirmen, görmediğin birçok şansın, kaçırdığın fırsatın farkına varman mümkün. Kendine ve zihnine izin vermeni, biraz daha bilinçaltına odaklanmanı öneririm zira seni kurtaracak birçok anahtarı bu süreçte bulacaksın.

10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçmesiyle zaten hem hayal gücün artıyor hem de zihnini bulandıran düşüncelere bulacağın çözümlerle zihnin biraz rahatlıyor. Burada tek dikkat etmen gereken çok gerçeklerden uzaklaşmaman, tamamen hayallere odaklanıp gerçek dünyayla bağını koparmaman, kurban psikolojisine hele çok dikkat etmen.

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola bu kez Kova burcuna giriş yapıyor, bu da sana sosyallik, keyifli ortamlar, geleceğini planlayabileceğin fırsatlar ve hatta bunlar için yapacağın mücadelelerin ödüllerini getirecek. Hem daha keyifli ve kendi bireyliğinin farkına vardığın bir süreç yaşayacak hem de kariyerine, kendi geleceğine yönelik daha cesur adımlar atabileceksin, 12. Evindeki Güneş Jüpiter kavuşumu da bu süreçte atacağın her adımda sana görünmeyen bir destek eli gibi fırsatlar sunabilir, beklemediğin yerlerden korunduğunu, şanssız hissettiğin birçok konuda şansın senden yana olduğunu fark edebilirsin bu süreçte.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili ciddi düzenlemelere gideceğinin işaretçisi. Uzun zamandır sürüncemede olan birçok iş konusu artık netliğe kavuşabilir, belki işinle ilgili yeni bir karara gidebilirsin veya çalışma ortamında belirgin bir gündem oluşup seni yeni kararlara itebilir, zaten Güneş’in Koç burcuna geçişiyle kendini ortaya koymak ve kendinle ilgili önemli adımlar atmak için fırsatlar da yakalayacaksın.

20 Mart’ta Güneş Koç seyahatine başlıyor, eğer bir Güneş Koç olarak okuyorsan şimdiden sana çok mutlu seneler dilerim, umarım bu yaşın güzellikler getirir! Yükselen Koç olarak ise şimdi kendini gösterme zamanı, çok önemli başlangıçlar zamanı, daha çok “ben” diyeceğin, kendini cesaretle ortaya koyacağın parlak bir dönem var önünde. Yönetici gezegenin Mars da geleceğini şekillendirmek ve projelerini hayata geçirmek için Kova seyrinde sana tam destek.

27 Mart’ta Merkür de bilinçaltı evinden çıkarak yönünü sana çeviriyor ve Koç seyrine başlıyor, artık kendinle ilgili çok önemli kararların, odağını kendine çevirdiğin önemli konuların eşiğindesin. 11 Nisan’a kadar da bu süreç kendinden çok bahsettireceğini söylüyor bize :)

Evet sevgili Koç ve yükselen Koç, enerjileri daha aktif, iyileştirici ve cesaretlendirici gücü daha ortada bir aya başlıyoruz. Umarım yepyeni başlangıçlar yapar, şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşk kapını çalıyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Mart ayının hemen başında Balık burcunda bir yeni ay ile gözümüzü açıyor ve beraberinde Güneş Jüpiter kavuşumu ile ilk haftayı oldukça şifalı, iyileştirici bir enerjiyle karşılıyoruz sevgili Boğa ve yükselen Boğa, hem de bu güzel enerjiler senin gelecek planların, projelerin, kariyerin, sosyal çevrende sana müthiş şanslar sunmaya geliyor. Artık umut ettiğin, planladığın birçok şey için başlangıçlar yapmaya başlayabilirsin, üstelik bu başlangıçlar için sana müthiş destekler de var gökyüzünden. İçinde bulunduğun sosyal ortamlardan veya çevrenden gelebilecek fırsatlara gözün açık olsun, çünkü bu dönemlerde açılacak bir kapı, atılan bir adım seni oldukça şanslı bir yola sokabilir. 10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana gelişiyle bazı kararlar almaya da başlayabilirsin, tanıştığın veya iletişime geçtiğin bazı kişilerin sana plan ve hayallerinde destek olduğunu görebilirsin. Yeter ki çok büyük hayallerle değil, ayağı yere sağlam basan projelerle at adımlarını, gerçekçi ol, çünkü önemli bir süreç senin için.

6 Mart’ta Mars ve Venüs yine kol kola girerek bu kez Oğlak’ın boğucu, stresli, bizi yoran enerjisinden çıkıp Kova burcuna geçerek daha özgür, keyifli bir yolculuğa geçiş yapıyor. Üstelik bu sana kariyerinle ilgili hem çok güzel fırsatlar çıkarabilir hem de yaptığın mücadelelerin karşılığını verebilir. Belki her zamankinden daha çok çalışabilirsin kariyerin için bu dönemde, ancak Venüs’ün varlığıyla her emek karşılığını buluyor, kariyerinle ilgili çok güzel gelişmeler kapıda.

18 Mart’ta Başak burcunda dolunay yaşayacağız, işte bu sana keyif verecek güzel bir dolunay sevgili Boğa ve yükselen Boğa, çünkü element dostun Başak’ta ve burası senin 5. Evin olan aşk, flörtler ve kendini ortaya koyabileceğin yeteneklerinin evi. Aşk konularında hayatına çok belirgin bir gündem getirebilir, sürüncemede, ne olduğu belli olmayan bir flört sürecindeysen adı konabilir ya da beklemediğin bir arkadaşlık flörte dönüşebilir :) Aynı zamanda bu dolunayla “ben buradayım” da diyecek, kendini kolaylıkla ortaya da koyabileceksin. 

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçerek odağını biraz daha içine döndürüyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa, kendine daha çok zaman ayırmak, zihnini bulandıran, seni sıkıştıran, belki de farkına varmadan seni korku ve kaygıya sürükleyen birçok konu aydınlığa kavuşabilir, senden gizlenen bazı şeyleri öğrenmen de mümkün bu süreçte, hatta bu vesileyle kendini daha rahatlamış ve zihnini netleşmiş bulabilirsin. Bunun için de biraz zihnine izin ver, kendini dinle.

27 Mart’ta Merkür de Koç seyrine başlıyor, bu yaratıcılığını artıracak bir süreç, zihnini kendi içine döndürmek için de çok anlamlı. Aynı zamanda bu seyir de bazı gizli saklı konuların açığa çıkmasına olanak sağlar, bu vesileyle de birçok konuda netlik ve aydınlanma yaşayabilirsin. Sadece zihninin çok meşgul olup seni zora sokmamasına dikkat et sevgili Boğa ve yükselen Boğa, zira buradaki Merkür biraz uyanık kalır :)

Evet sevgili Boğa ve yükselen Boğa, enerjisi daha aktif ve baharı müjdeleyen canlı bir Mart ayına giriş yapıyoruz. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyer fırsatlarında gözün açık olsun İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Sevgili İkizler ve yükselen ikizler, Mart ayına kariyer hayatına damga vuracak çok şanslı gelişmelerle adım atıyorsun. Tam bu alanda ayın başında gerçekleşen bir Balık yeni ayı var, üstelik yine ayın ilk haftası boyunca da enerjisini yoğun biçimde hissedeceğin çok şanslı Güneş Jüpiter kavuşumu da yine bu alana fırsatlar yağdırıyor, şayet bir kariyer başlangıcı niyetin varsa, adım atmak istiyorsan muhakkak bu ilk haftayı değerlendir çünkü gerçekten çok güzel fırsatları var sana bu ayın. 10 Mart’ta yönetici gezegenin Merkür’ün de bu alana geçişiyle önemli görüşmeler, belki imzalar, kararlar verebilirsin, kendini iletişiminle çok daha fazla ortaya koyabilirsin. 

6 Mart’ta Venüs ve Mars, yine kol kola girerek Kova burcuna geçiş yapıyor, bu da senin için çok güzel zira element dostun Kova’da yer alan bu Venüs ve Merkür, özellikle uluslararası veya yurt dışı temalı konularda sana hem fırsatlar sunacak hem de motivasyonunu bu alana kaydıracak. Aynı zamanda akademik konular veya yayıncılık gibi temalarla ilgili gündemlerin varsa yine çok şanslı fırsatlar edinebilirsin, belki yazılarını yayınlatabilir, daha fazla insana kendinle ilgili birçok şeyi ulaştırabilirsin. Kendini öne çıkarmak istiyorsan hiç durma, oldukça destekli senin için gökyüzü.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, senin 4. Evinde, yani ev, yuva, yaşam alanı, ailen, ebeveynlerin gibi temalarda çok belirgin bir gündem getirebilir, özellikle bu süreçte kafanı karıştıran veya sürüncemede kalmış temalar varsa özellikle ev, yuva alanıyla ilgili, bu konularda netliğe kavuşabilirsin. Odağın biraz daha ailen ve kendi yaşam alanın, buralara düzenleme getirebilir bu Başak dolunayı, ev düzenini de değiştirebilirsin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve yine senin gelecek planların, projelerin, umutlarınla ilgili çok güzel gelişmelere olanak sunuyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler, Koç enerjisi başlangıç enerjisidir, elde edeceğin fırsatlarla geleceğinle ilgili güzel başlangıçlara adım atabilirsin, sosyal çevren ve arkadaşların vesilesiyle planlarını hayata geçirecek enerjiyi de bulabilirsin bu ay. 

27 Mart’ta Merkür de bu alana geçiş yapıyor, bu da iletişimi, bazı kararları artıracak bir enerji, hızlı kararlar verip aklındakileri hızlıca işleme koyabilirsin, sosyal çevrende bazı değişimler yaşayabilirsin, çevrene kattığın yeni insanların sana bazı destekler sağladığını görebilirsin. Bu ay hızlı, güzel enerjileri barındırıyor senin adına.

Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler, gördüğün gibi baharı müjdeleyen canlı, enerjik bir aya giriş yapıyoruz, seni de oldukça destekliyor bu Mart, umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir dönem geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendini şanslı hissediyorsun Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Mart ayına özellikle sana ruhsal olarak çok iyi gelecek ve birçok yönden şanslar sunacak çok güzel bir Balık yeni ayı ve etkisi tüm ilk haftaya yayılacak bir Güneş – Jüpiter kavuşumu ile başlıyoruz. Senin 9. Evinde, üstelik burası Jüpiter’in olağan yönettiği yer olduğu için çok da güçlü. Hem ruhsal olarak iyileşebilir hem de özellikle yurt dışı, uluslararası temalar, yayıncılık veya hukuki bir davan var ise onunla ilgili müthiş şanslar sunabilir sana. Kendini çok daha enerjik, inançlı, huzurlu hissedebilirsin. Ayrıca şayet bir eğitim niyetin varsa bu süreci kesinlikle değerlendir, çünkü Jüpiter özellikle senin kişisel gelişimin için atacağın her adımı destekleyecek bu dönemde. Kendi evinde ve kendi burcunda olduğu için eli de çok bol, şans ve fırsat beklediğin konular için senin de adım atmanı bekliyor. 10 Mart itibariyle Merkür de burada seyahate başlıyor, bu hem çok güzel görüşmeler ve yine dediğim gibi eğitim fırsatları hem de müthiş yaratıcılık verecek sana. Gözünü biraz açarsan fırsatları yakalaman mümkün.

6 Mart’ta uzun zamandır kol kola seyahat eden Venüs ve Mars, bu kez birlikte Kova burcuna giriş yapıyor, bu da özellikle senin para, maddi kaynaklar, şayet evli isen eşinin maddi kaynakları veya miras, kredi gibi dışarıdan elde edilen gelirler için çok güzel fırsatlara gebe sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç. Özellikle para konularında mücadele etmen gereken durumlar olabilir ancak Venüs’ün desteğiyle aynı zamanda bu mücadeleler karşılığında ödüllerini de alır. Enerjin biraz daha maddi konularda. Aynı zamanda :) Bu 8. Evde yan yana bir Venüs Mars varsa libido da kaçınılmaz :) Tutkulu, derin, yoğun beraberlikler için de işareti var, sadece güç savaşlarına biraz dikkat.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin zihin, kararlar, iletişim ve fikirlerle ilgili evin olan 3. Evinde. Dolunay bir şeyleri netleştirir, karara bağlar, görünür yapar, burada gerçekleşen bir dolunay da senin net bir karar alacağının işaretçisi, özellikle de uzun zamandır aklını bulandıran o konu her ne ise artık bir karar verme zamanı gelmiş senin için, kendinle ilgili önemli bir duyuruda bulunabilirsin örneğin, özellikle de artık sana hizmet etmeyen konularla ilgili faydalıyı zararlıyı ayırma ve netleşme dönemi bu dolunay. Aynı zamanda burası varsa kardeşlerinle ilgili de önemli bir gündem getirebilir, onların hayatında da bir değişim, yenilik, sonlanma gerçekleşebilir. 

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna giriş yapıyor, bu tarihten itibaren de 20 Nisan’a kadar odağın kariyerin sevgili Yengeç, kariyer konularında dikkat çekeceğin, kendini ortaya koyacağın, önemli karar aşamalarına geleceğin bir sürece adım atıyorsun. Belki bir iş değiştirme durumun varsa bununla ilgili de bir karar alabilirsin, belki dolunayda alacağın kararla, bu Güneş Koç seyrinde bir yeni adım atabilirsin. Görünürlüğün de oldukça yüksek olacak bu süreçte, zaten özellikle kariyerinde mücadeleci olmayı seviyorsun, bunun için güzel bir fırsat. 27 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçmesiyle kariyer kararları, görüşmeler, imzalar, sözleşmeler gündemine gelebilir, hatta bunlar epey hızlı da hayatına girebilir. Bir de burası ebeveyn aksı, ebeveynlerinle ilgili de bir gündemin belirmesi ve odağını biraz onlara çevirmek durumunda kalman da mümkün.

Evet sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, baharı müjdeleyen güzel bir Mart ayına giriş yapıyoruz, umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para konularında şans tümüyle senden yana Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Mart ayına maddi anlamda büyük şanslarla adım atacak burçlardan birisin sevgili Aslan ve yükselen Aslan, zira para, maddi kaynaklar, özellikle de dışarıdan elde edilen miras, kredi, banka işlemleri gibi konularda sana Jüpiter ve hemen ay başında gerçekleşen Balık Yeni Ayı’nın müthiş destekleri var. Güneş de zaten hali hazırda burada ve ayın ilk haftasında Jüpiter ile kavuşuyor bu para alanında, hızır gibi yetişecek maddi kaynaklar getirebilir sana bu süreç :) Şayet evli bir yükselen Aslan isen eşinin maddi kaynaklarıyla ilgili de müthiş gelişmeler bekliyor aileyi, her yönden bereketi bol, kesesi açık bir başlangıç yapıyorsun Mart ayına. Üstelik 10 Mart’tan itibaren Merkür de bu alana giriş yapıyor ve odağını maddi konulara daha fazla taşıyor. Belki bazı sözleşmeler yaparak maddi kaynaklarını çoğaltabilirsin, belki parayla ilgili bazı kararlar alabilirsin, odağın biraz cüzdanın bu aralar sevgili Aslan ve yükselen Aslan.

6 Mart’ta Venüs ve Mars, kol kola Kova burcuna, senin 7. Evine yani ilişkiler, evlilik, ortaklıklar evine giriş yapıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan, tam karşında :) İlişkiler evinde iki sevgiliyi buluşturan bu gökyüzü elbette seni de boş geçmeyecek, aşk fırsatları getirebilir, bir flörtü daha ciddi bir aşamaya taşıyabilir, ikili ilişkiler için vereceğin mücadelelerin meyvesini Venüs verebilir. Heyecanlı, aksiyonu bol bir ay açıkçası bu anlamda :) Ancak, her ne kadar bu iki burç sevgili olsalar da biraz mücadele de ederler, sen de var olan veya potansiyel barındıran ilişkinde güç savaşlarına dikkat et, Mars’ın savaşçı doğasını seçmek yerine Venüs’ün uzlaşmacı tarafına kaymayı tercih edebilirsin, dengeyi sağlamak için biraz senin de çaba sarf etmen gerekebilir. 

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, yine konu ay başında olduğu gibi para, bu kez belirgin bir sonuç, netlik, karar aşamasında olacaksın maddi kaynaklarınla ilgili. Bu belki işinle yani para kazandığın yöntemle ilgili bazı değişimlere de sebebiyet verebilir, kaynaklarını artırmak için yeni yollar ekleyebilirsin hayatına, gelirini artırabilirsin. Ancak bu bir Başak dolunayı olduğu için emek de ister, çabalarının karşılığını alabilmen biraz belki yorulman da gerekecek, ama değecek diyor dolunay.

20 Mart’ta yönetici gezegenin Güneş, çok sevdiği Koç burcu seyrine başlıyor, 27 Mart’ta Merkür de eşlik edecek bu sürece. Bu da element kardeşin Koç’tan sana müthiş bir destek demek. Her şeyden önce ruhsal olarak çok iyi hissedeceğin, daha olumlu, inançlı, iyimser bir döneme başlayacağın kapılar açılıyor. Burası yurt dışı, uluslararası konular, yayıncılık gibi daha geniş kapsamlı fırsatlar konusunda sana müthiş destek. Şayet bir dava sürecindeysen bu anlamda da şans senden yana. Aynı zamanda Merkür de burada olacağı için sana uzak seyahatler getirebileceği gibi bazı eğitimler ya da akademik bir süreçteysen bu konularda çok önemli fırsatlar da sunacaktır.

Evet sevgili Aslan ve yükselen Aslan, baharı müjdeleyen bu ayda umarım şahane başlangıçlar yapar, kendini muazzam hissedersin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Karnında kelebekler uçuşuyor Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Açıkçası bu ay ilişkilerden yana açık ara en şanslı burçsun diyebilirim, hatta ay başından hissetmeye başlayabilirsin. Zira tam ilişkiler evinde müthiş bir Balık yeni ayı var ayın hemen başında ve beraberinde Güneş ve Jüpiter kavuşumu yine bu alanda olacak, bunu ayın ilk haftasında en yoğun biçimde, hatta 8 Mart’ta zirve olacak biçimde yaşayabilirsin. Şayet bir flört durumuysa işler ciddiye binebilir, beklemediğin bir arkadaşlık ilişkiye dönebilir, gerçekten müthiş. Aynı zamanda bir ortaklık planın varsa bunu da bu döneme denk getirebilirsin, bereketi şansı da bol olur. 10 Mart’ta yönetici gezegenin Merkür’ün de bu alana geçişiyle ciddi ciddi ilişkiler hakkında konuşmaya, kararlar almaya başlayabilirsin, ayın ortalarına, hatta 20’sine kadar odağın ilişkiler çok net. Tek dikkat etmen gereken 13 Mart civarı, gözünü çok da böyle pembe bulutlarla sarma o tarihlerde, ayaklar yere bassın, gerçekçilikten çok da uzaklaşma. Bunun dışında müthiş bir destek sana bu. 

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola Kova burcuna giriş yapıyor, zaten 2022’nin başından beri de pek ayrılmadılar :) Bu da senin iş, çalışma ortamı, meslek konularında güzel fırsatların işaretçisi. Mars burada seni çok çalıştırabilir ancak Venüs de bunun karşılığını verir. Mücadele ettiğin, çaba sarf ettiğin, emek harcadığın her şeyin karşılığını alacaksın bu süreçte, ancak dikkat etmen gereken şey güç savaşlarına girmemek. Yani Mars’ın savaşçı doğasını Venüs’ün diplomasisiyle yenmek en mantıklısı, dengeyi bulabilirsen bu ay iş konularında güzel fırsatlar bekliyor seni.

18 Mart’ta bu kez senin ev sahipliği yaptığın bir dolunay var sevgili Başak ve yükselen Başak, demek ki kendinle ilgili çok önemli bir karar, bir gündem, bir durum beliriyor hayatında. Bu hem ilişkiler hem de kariyer konuları olabilir, senin hayatında bu süreçte ne sürüncemede ise, hangi durum senden bir karar vermeni bekliyorsa işte o karar, o gündem bu dolunayla netliğe kavuşuyor. Ben buradayım diyorsun bize, kendinle ilgili önemli bir konuyu hepimizle paylaşacaksın ve bu sana şans da getirecek. Hayatını düzenlemek ve bir sisteme koymak için -ki düzen senin işin- bu dolunay sana çok destekçi.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor, 27’sinde de Merkür bu alana geliyor, ayın bu son haftalarında odağın para konuları sevgili Başak ve yükselen Başak, özellikle kredi, miras gibi dışarıdan elde edilen gelirler konusunda seni rahatlatacak çözümler kapıda bu süreçte. Yapacağın bazı görüşmeler ve belki bazı imzalar maddi olarak sana konfor sağlayabilir. Şayet evli bir yükselen Başak isen eşinin maddi durumu veya kariyer konularıyla ilgili bir gündem de belirebilir bu süreçte. 

Evet sevgili Başak ve yükselen Başak, tam da bahara yakışır biçimde karnında kelebeklerle giriyorsun bu aya, umarım sana şans getirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hem aşk hem kariyer konularında şans kapıda Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Mart ayının iyileştirici ve çok şanslı enerjileri sana iş, meslek, çalışma ortamından geliyor sevgili Terazi, ayın hemen başında Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay ve ayın ilk haftasına yayılacak Güneş – Jüpiter kavuşum enerjisi sana iş konularında müthiş destek, harika fırsatlar sunuyor. Şayet iş arayışındaysan Mart’ın ilk haftaları çok şanslı, hem maddi olarak seni çok rahatlatabilir hem de aradığın huzuru sana sağlayacak bir ortam sunabilir. Uzun zamandır emeklerinin karşılığını alamadığını düşünüyorsan bu ay hak ettiğin güzellikleri getirecek sana iş hayatında. Aynı zamanda sağlıkla ilgili de olumlu bir durum bu, sana ciddi bir şifa enerjisi. 10 Mart’ta Merkür de bu alana giriş yapıyor, bu bir iş değişimi veya işinle ilgili önemli görüşmelerin, konuşmaların olacağı bir sürece işaret ediyor senin adına. Yeni bir imza da atabilirsin, önemli bir iş görüşmesi de yapabilirsin, oldukça güzel ve şanslı bir süreç.

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola Kova burcuna giriş yapıyor, bu da bize diyor ki sevgili Terazi, hem aşk hem iş bir arada güzel gider mi? Gider :) Çünkü iki aşık Venüs ve Mars senin aşk evinde seyahate başlıyorlar, şayet hayatında biri yoksa bu sana cazibeli, tutkulu bir birlikteliğin sinyalini verebilir. İlişkini daha coşkulu bir aşamaya taşıyabilir. Burada sadece ilişkiler konusunda mücadeleye, savaşa girmemeye dikkat et, kaldı ki zaten Venüs zaten senin yöneticin, onu diplomasiye, huzura, yaşadığın ilişkiden keyif almaya çağırabilirsin. Savaşma meşk yap dönemi yani :) Kova’da olduğu için mesafelere, biraz ilişkide bazı özgürlük alanlarına da dikkat etmek güzel olabilir, her ikiniz açısından da.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var, yani bilinçaltında, kendinden gizlediklerin, belki yük ettiklerin, görmezden geldiklerini biriktirdiğin 12. Evinde bu dolunay. Oldukça güzel enerjiler varken senden istediği aslında biraz rahatlaman. Bilinçaltında seni huzursuz eden, rüyalarına kadar giren ama ısrarla çözmediğin o konuları artık serbest bırak, çözülsün, netleşsin, gerekirse yüzleş ve konuyu kapat demekte sana bu dolunay. Senin huzurun için biraz teslimiyet çağrısı var sana.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapıyor sevgili Terazi, yani tam karşıt evin olan 7. Eve. Üstelik Koç burcunun yöneticisi Mars ile senin yöneticin Venüs de aşk evinde birlikteler, yani demek ki ilişkiler ciddiye binebilir, bunun üzerinde daha çok konuşabilirsiniz, bazı şeyleri artık netleştirebilirsiniz, hayatında bir ilişki gündemi yoksa bile yüksek ihtimalle bu ay olacak sevgili Terazi, pek kaçış yok gibi :) Güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet sevgili Terazi ve yükselen Terazi, hem aşkta hem de iş konularında kazançlı çıkacağın oldukça keyifli bir ay bekliyor seni, dilerim şans getirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Beklemediğin fırsatları kapında bil Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu aya şanslı giren burçlardan biri de sensin sevgili Akrep ve yükselen Akrep, zira hemen ayın başında Balık burcunda çok şanslı bir yeni ay var, beraberinde de etkisini ayın ortalarına kadar hissedeceğimiz bir Güneş – Jüpiter kavuşumu var yine aynı yerde. Bunlar sana aşk, flört, kendini ortaya koyma, gösterme, şans olarak da geri dönecek elbette :) Çünkü çok sevdiğimiz 5. Evde gerçekleşiyor hepsi. Şayet bekar bir yükselen Akrep isen flört bolluğu bekle derim :) Üstelik ruhen sana çok da iyi gelecek flört enerjileri bunlar. Beraberinde yeteneklerini daha çok insana gösterme fırsatın da var, şayet uğraştığın bir hobin varsa profesyonel bir yola doğru da gidebilirsin, daha çok insana kendini duyurabilirsin, güneş gibi parlayabilirsin açıkçası. 10 Mart itibariyle Merkür’ün de buraya geçmesiyle düşüncelerin, zihnin de biraz bu alanlara kayacak. Örneğin aşk, flörtler konusunda tanışmaların daha da artabilir, beraberinde kendi yeteneklerinle ilgili önemli kararlar, görüşmeler, tanışmalar yaşayabilir ve fayda sağlayacak kişilere ulaşabilirsin. Çok şanslı başlıyorsun aya. Tek dikkat edilecek gün 13 Mart, bir iki gün önce ve sonrası da dahil, burada biraz algı dağınıklığı, gözümüzde çok büyütme, gerçeği görememe, ayakların yere basmaması durumları olabilir Neptün etkisiyle. Ayaklar hep yerde olursa, gerçekçi olabilirsek çok güzel fırsatlar var. 

6 Mart’ta Venüs ve Mars el ele Kova burcuna giriyorlar bu kez, bu da ev, yuva, yaşam alanı, aile konularında, belki ev hayatınla ilgili güzel gelişmeler veriyor. Biraz mücadele edebilir, enerji harcayabilirsin belki ama bu güzel konular, sana keyif verecek temalar özelinde olur. Belki var olan bir problemi, bir sorunu Venüs’ün iyileştirici ve diplomatik tavrıyla çözmen ve tatlıya bağlaman da mümkün. Aslında bunu öneri olarak da alabilirsin, aynı yerde Mars ve Venüs varken, yönetici gezegenin Mars’ın öfkeli, kavgacı, tartışmacı tavırlarını biraz Venüs’e teslim etmek iyi olabilir. Böylelikle evde huzur bulman çok daha kolaylaşır.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var, gelecek planların, projelerin, hayalini kurduğun ama adım atmakta tereddüt ettiğin birçok konu ile ilgili çok güzel gelişmeler demek bu sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Hatta sürüncemede kalmış, netlik kazanmamış bazı projeler birdenbire gündemine gelip sana fırsat ve güzellik olarak dönebilir. Özellikle ayın başında gündeminde olan ve sana göz kırpan konuların görünür hale gelmesi de mümkün bu dolunayla.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep, bu seyir de senin iş, meslek, çalışma ortamı, uğraşlarını temsil eden evde gerçekleşecek. Madem ortada gelecek planları var, gündemi belirleyen bazı konular var, demek ki bu 20 Mart sonrasında, Nisan ayına da sarkacak süreçte bu vesileyle iş, çalışma ortamın, mesleğinle ilgili önemli fırsatlar elde edebilirsin, odağını işine verip emeklerinin karşılığını alabilirsin, belki biraz daha fazla çalışacaksın ama karşılığı da beklediğin gibi gelecektir.

Evet sevgili Akrep ve yükselen Akrep, oldukça keyifli, adeta baharı müjdeleyen bir Mart ayına giriş yapıyoruz. Umarım çok şanslı geçer senin için. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Çok güzel kararlar alıyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Mart ayına Balık burcunda şifalı, iyileştirici bir yeni ay ile başlıyoruz, beraberinde yine Balık enerjili bir Güneş – Jüpiter kavuşumu da var, bu tesirler sana öncelikle huzur, keyif, daha iyimser enerjiler getirecek, hatta şanslı olmadığını düşündüğün konulardan yana, belki korktuğun konularla ilgili şanslı ve seni çok rahatlatacak gelişmelerin de işaretçisi sevgili Yay ve Yükselen Yay. Şayet evli bir Yay isen aileye minik bir Yay daha katılabilir :) Aile hayatında, evinde, yuvanda çözemediğin, artık sana dert olan, krize dönüşen her konunun kolayca çözüldüğünü görebilirsin Mart ayının ilk haftalarında. Yaşam alanında yaşadığın huzursuzlukların bitmesi için de şanslı bir dönem bu, hani “oh bitti artık geçti” süreci. 10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçiş yapmasıyla konular tatlıya bağlanabilir, evin, yuvanla ilgili önemli kararlar veya imzalar atabilirsin, belki taşınma gündemin de olabilir, hatta bu daha büyük bir ev olur yüksek ihtimalle :)

6 Mart’ta Venüs ve Mars, Kova burcunda yine el ele seyahate başlıyorlar. Bu seyahat sana yakın çevrenle ilgili hem çok güzel haberler getirebileceği gibi, senin de yakın çevrene onları çok mutlu edecek haberler vermene olanak sağlayabilir. Biraz yoğun bir iletişim dönemine girebilirsin, beraberinde çok güzel haberler de alabilirsin, odağın biraz fikirlerin, kararların ve zihninde aslında. Bir karara varmak, bir yol almak için biraz mücadelen var, ancak zihnini biraz sakin bırakırsan aslında sana çok iyi gelecek kararlar alman mümkün.

18 Mart’ta Başak burcunda yani tam kariyer evinde pırıl pırıl bir dolunay var. Bu sana kariyer konularında netlik, tamamlanma, sonuç getirecektir. Belki yepyeni bir kariyer yoluna gidebilirsin, hayatına yeni bir yön de verebilirsin. Üzerine çok emek harcadığın, gerçekten çalıştığın bir konuyu kariyerine dönüştürebilir ve çok daha güzeli, parlayabilirsin, adından söz ettirebilirsin. Bu dolunay iş hayatında belirgin değişimlere gebe. 

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapacak, element kardeşin Koç’ta seyreden bu gezegenler sana çok keyifli, çok eğlenceli gündemler getirecek, mesela aşk, mesela flört, mesela kendini ortaya koyabileceğin, yeteneklerini gün yüzüne çıkarıp tanınabileceğin fırsatlar sunacak. Bahar mevsiminin o neşesini 20 Mart’tan sonra yoğun bir biçimde hissedebilirsin. Özellikle yeteneklerinle veya ilgilendiğin bir konuyla ilgili bir eğitime başlamanı gerçekten öneririm, çünkü bu sana yepyeni kapılar da açabilir.

Evet sevgili Yay ve yükselen Yay, baharın müjdecisi bir aya giriş yapıyoruz, umarım bu Mart süreci sana çok iyi gelir!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay aklından geçenleri gerçekleştirebilirsin Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Mart ayına Balık burcunda bol şifalı bir yeni ay ile başlıyoruz, üstelik bu yeni aya bir de yine Balık burcunda gerçekleşen Güneş – Jüpiter kavuşumu da eşlik ediyor. Bu da demek oluyor ki sevgili Oğlak Mart ortalarına kadar iletişim, fikirler, kararlar konusunda zihnin dolu, dopdolu :) Ancak sana çok fayda sağlayacak “evreka” tadında kararlar alman da mümkün, sana özellikle geleceğinle ilgili, hayatının bundan sonrasıyla ilgili büyük şanslar getirecek insanlarla tanışman da çok olası. Tavsiyem ilk iki haftasını olabildiğince sosyal geçirmen ve ne olursa olsun olaylara kötü tarafından bakmaman. Niye özellikle uyarıyorum, Oğlak demek fazla gerçekçilik demek, onun içindeki kötü ihtimali bulmak demek :) Ancak bu Mart’ın ilk haftası seni olumlu düşünmeye çağırıyor, hatta düşündüklerini gerçekleştirebilme ihtimaline de büyük oranda olanak sağlıyor bu Jüpiter desteği. O sebeple zihnini iyi dinle, kararlarını verirken de cesaretli ve olumlu ol, çünkü senin için oldukça önemli bir dönem bu. Merkür de 10 Mart itibariyle burada seyahate başlıyor, zaten odağın zihnindeyken bir de üstüne Merkür’ün buraya gelişiyle artık kararlar somutlaşıyor demek. Kariyerinle ilgili olabilir, eğitim hayatınla ilgili olabilir, senin için bu ay karar ayı sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak.

6 Mart’ta Venüs ve Mars el ele senin para ve maddi kaynaklar hanene giriş yapıyor, bu da üzerine emek verdiğin, çalıştığın, enerji harcadığın konulardan güzel maddi fırsatlar yakalayabileceğine işaret. Belki biraz fazla çalışabilirsin ancak karşılıkları seni çok çok mutlu eder bu geçişin. Aynı oranda buradaki Venüs harcatır da, o sebeple maddi anlamda alma verme dengene dikkat.

18 Mart’ta Başak burcunda yani element dostu burcunda çok güzel bir dolunay var sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak. Sana ne demiştik ayın başı için, iyi düşün, olumlu düşün çünkü ekmeğini yiyeceksin. İşte bu dolunay olayların iyi tarafını görmeye başladığında ne kadar kazançlı olabileceğini gösterecek sana, çünkü üzerine emek verdiğin ve güvendiğin birçok konudan olumlu sonuçlar alabilirsin bu dolunayla. Bu yurt dışı veya uluslar arası bir konu da olabilir, yayıncılık, akademik kariyer konuları veya hukuki davalar da olabilir, zihnini bu sürece kadar meşgul eden ve seni olumlu bir sonuç beklemeye iten konu her ne ise senin lehine gerçekleşebilir bu dolunayla, umut dolu bir dolunay bu.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna geçiyor sevgili Oğlak, burası senin ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarını temsil eden hanen, Güneş’in buradan geçişi odağını biraz ev ve yaşam alanı temalarına getirecek, Merkür’ün de buraya geçişi belki bir taşınma, bir ev değiştirme kararı veya alma/satma kararı gündemine getirebilir. Haneyi ilgilendiren güzel gelişmeler, haberler gelebilir, Nisan ayının son haftasına kadar odağın biraz daha ev yuva alanların.

Evet Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, baharın müjdecisi keyifli bir Mart ayına giriş yapıyoruz, dilerim sana güzellikler getirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay cebin gerçekten doluyor Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Mart ayına Balık burcunda çok şifalı ve çok bereketli bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Kova, bunun bereketini de en çok görecek burçlardan biri sensin zira senin para, maddi kaynaklar evinde gerçekleşiyor bu yeni ay, yani yeni başlangıçlar. Üstelik Güneş ve Jüpiter de 12 yıl sonra Balık burcunda kavuşuyorlar, para konusunda müthiş şanslı, bol kazançlı bir ay senin için sevgili Kova, yeni bir para kaynağı edinebilirsin, maddi olarak çok büyük şanslar elde edebilirsin, cüzdanın ciddi anlamda dolabilir. Ancak bunun rehavet vermemesine ve aynı oranda para harcatmamasına çok dikkat et :) Özellikle 13 Mart civarında ani kararlar verme parayla ilgili, aldanmalara biraz açık o günler. 10 Mart’ta Merkür de buraya giriş yapıyor, belki yeni bir sözleşme, yeni bir iş fırsatı, yeni imzalayacağın bir anlaşma sana maddi olarak kaynak sunabilir, gerçekten çok rahatlayacağın bir ay bu ay sevgili Kova ve özellikle yükselen Kova.

Bununla beraber sana güzel bir haberim daha var, Venüs ve Mars el ele verip senin burcuna giriş yapıyor 6 Mart itibariyle, bu güzel seyahat sana tutkulu, enerjisi yüksek bir aşk getirebilir. Ayrıca sen de çevrenin cazibe merkezi haline gelebilirsin zira birinci evinde bir Venüs Mars kavuşumu adeta çevreni ışıklara çekilen ateş böcekleriyle doldurabilir :) Burada tek dikkat edilmesi gereken ikili ilişkilerde özellikle güç savaşları, Mars savaşçı, Venüs ise uzlaşı peşinde, sana mottom 'savaşma meşke düş' :) Zaten kendini hem enerjik hem de son derece güvenli hissedeceksin, savaşa girmeye pek de gerek yok.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var, yine odağın para konuları, özellikle dışarıdan elde edilen gelirler, miras, nafaka, kredi gibi konularda veya borçlarınla ilgili kafanı karıştıran durumlarda bir netlik, nihayete erme, rahatlama yaşayabilirsin bu dolunayla. Zaten ayın başında, ortalarına kadar olan dönemde maddi olarak şanslısın, bu şansı senin için fırsata çevirebilecek dönem de bu dolunay dönemi, ipler senin elinde, çok salma yeter.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapıyor, ayın son haftasında odağını yakın çevrene, fikirlerine, düşüncelerine, hatta alacağın çok önemli kararlara çeviriyor, zira Merkür de burada seyahate başlayınca zihni biraz aktifleştirir. Aklına yepyeni fikirler gelebilir, bunlarla ilgili adımlar atmak, başlangıçlar yapmak isteyebilirsin, Güneş de bunu destekliyor zaten. Yeni bir eğitime başlamak için de oldukça güzel bir dönem bu dönem. Bir de bu şayet varsa kardeşlerinle ilgili de önemli gündemleri getirebilir, onlarla ilgili de bazı kararlar alman mümkün, onlardan gelecek güzel haberler de olabilir seni sevindirecek.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, baharın müjdecisi, canlı bir Mart ayına giriyoruz. Umarım bu ay sana güzel başlangıçlar yaptırır.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kemerleri bağla Balık, bu ay senin ayın!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Neresinden başlasam bilemiyorum, ancak gerçekten bu ayın en şanslı burcu olabilirsin sevgili Balık ve özellikle yükselen Balık, hemen ayın başında senin burcunda çok şifalı bir Balık yeni ayı var, bu sana muhteşem başlangıçlar, yepyeni bir sayfa, yepyeni bir “sen” getirebilir. Üstelik bu yeni ay müjdesiyle de kalmıyor, Güneş ve Jüpiter 12 yıl sonra senin burcunda bir de kavuşum yapıyor hemen Mart’ın ilk haftasında, enerjisini ikinci haftasına kadar hissedersin. Bu çok şanslı, çok güzel bir kavuşum ve buna ev sahibi oluyorsun. İster aşk, ister kariyer, ister para, neye gönülden ihtiyaç duyuyorsan karşılaşabileceğin çok özel bir ay Mart senin için sevgili Balık. 10 Mart’ta Merkür de buraya yani Balık burcuna geçiyor, kendini anlatacağın, bize kendinle ilgili çok güzel haberler vereceğin bir süreç başlıyor. Senin için zor ama bu kez 'gerçekten kendini düşünerek' adımlar atabilir, kararlar verebilir ve şansını derinden hissedebilirsin. Tek dikkat etmemiz gereken dönem 13 Mart civarı, her şey fazla güzel gidiyormuş gibi hissettirip seni gerçeklikten uzaklaştırabilir Neptün etkisi bu tarihlerde, ayaklarını yerden kesebilir, ancak düştüğümüzde “aa öyle değilmiş” şaşkınlığı yaşatabilir :) O yüzden tabii ki hayal kur ama gerçeklerden de çok uzaklaşma sevgili Balık ve yükselen Balık.

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola girerek Kova burcuna giriş yapıyor, burası senin bilinçaltı evin, tanıdığın bir yer. Buradaki bir Venüs ve Mars, bizi gizli ilişkilere biraz çekebilir, gizli saklı olunca bir cazibeli hissettirebilir, tutkusu hoşumuza gidebilir ama aslında çok da hayal ettiğimiz gibi olmayabilir o durum, sonra zora sokabilir bizi :) O sebeple böyle çok gizli saklı veya gerçeklikten biraz uzak ilişkilere dikkatle, temkinle yaklaşmanı öneririm zira böyle bir potansiyel var bu ay :) Bunun dışında bu iki gezegenin bilinçaltı seyrini aslında kendi iç dengeni bulmak için de kullanabilirsin, kendinle hangi alanlarda mücadele ediyorsun, hangi konularda kendi değerini sorguluyorsun bunları fark edebilir ve iyileştirebilirsin de. 

18 Mart’ta tam karşıt evinde yani 7. Evin olan ciddi ilişkiler, evlilik, ortaklık evinde bir Dolunay var, bu dolunayın gündemi ilişkilerde netlik. Yani sürüncemede olan bir ilişki gündemin varsa ya tamam ya da tam gaz devam dönemi senin için, ayrıca hayatında bir ilişki yoksa böyle bir gündem de birden hayatına girebilir bu dolunayla. İkili ilişkilerde dengeyle alakalı her türlü konu bu dolunayda çok belirgin biçimde karşına çıkabilir sevgili Balık, gerek var olan ilişkinde gerekse yeni başlayacak ilişkinde alma verme dengesini doğru kurup kuramadığını belirgin biçimde anlayabilirsin.

Evet sevgili Balık ve yükselen Balık, senin için çok şanslı, çok güzel bir ay başlıyor. Umarım şans her gün seninle olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
55
21
10
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jokervol2

her sene aynı tantana bir s. olduğu yok....

cansu ersan

Bu ay aklından geçenleri gerçekleştirebilirsin Oğlak!

HappyLama

Hahaaa kariyerim çok iyi olacakmış hatta fırsatları değerlendirirsem terfi bile alırmışım... Vallaha haklı... Fırsatım varken istifa ettim ve tekrar hayata d... Devamını Gör