Görüş Bildir
Haberler
Sıcacık Bir Kış Geçirmenize Yardımcı Olacak Fanlı Isıtıcı Modelleri

etiket Sıcacık Bir Kış Geçirmenize Yardımcı Olacak Fanlı Isıtıcı Modelleri

Ekin Avcı
19.11.2021 - 03:45

Kış kapıda! Havalar soğudukça evleri ısıtmak gerekiyor ama çoğumuz henüz doğalgaz için harekete geçmeye çekiniyoruz. İhtiyacın olduğunda açıp olmadığında kapatacağın, bulunduğun ortamı hızlıca ısıtacak fanlı ısıtıcı modellerini senin için derledik. Kışı sıcacık geçirmene yardımcı olacak modellere göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kumtel fanlı ısıtıcı

Kumtel fanlı ısıtıcı

Küçük bir cihazla büyük bir çözüm arayanlar için KUMTEL Fanlı Isıtıcı beklenenden büyük bir sıcaklık üreterek etkili ısınma sağlıyor. Şu an indirimde ve fiyatı 135 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Hızlı ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı. 5 dakika da odayı sıcacık yapıyor gerçekten. Tavsiye ederim.''

Raks Lotus elektrikli fanlı ısıtıcı

Raks Lotus elektrikli fanlı ısıtıcı

Hem yatay hem de dikey olarak kullanılabilen Raks Pf 20 Lotus Elektrikli Fanlı Isıtıcı radyal aerodinamik pervane yapısıyla hava akışının daha verimli olmasını sağlıyor. Şu an indirimde ve fiyatı 173 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kısa sürede odayı sıcacık yaptı. En güzel yanı, odayı ısıtırken plastik yerleri ısınmıyor. Portatif bir klima gibi.''

Fakir Warmy Twist fanlı ısıtıcı

Fakir Warmy Twist fanlı ısıtıcı

Isı ayarlı termostata sahip Fakir Warmy Twist Fanlı Isıtıcı dönebilen yapısıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Şu an indirimde ve fiyatı 409 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Hemen ısıtıyor, fazla bir ses çıkarmıyor, kademeli olarak ısı ayarı var ve dönüyor. Fakir kalitesi bu fiyata kaçmaz! Hafif, güzel bir ürün.''

GoldMaster Kışmatik emniyetli, fanlı ısıtıcı

GoldMaster Kışmatik emniyetli, fanlı ısıtıcı

120 derece dönebilen gövdeye ve devrilme emniyetine sahip GoldMaster Kışmatik Fanlı Isıtıcı şu an indirimde ve fiyatı 289 TL.

Simtech duvar tipi fanlı seramik ısıtıcı

Simtech duvar tipi fanlı seramik ısıtıcı

Duvara monte edilebilen yapısı ve şekliyle bir klimadan farksız görünen Simtech Duvar Tipi Fanlı Seramik Isıtıcı kışın ısınmana yazın serinlemene yardımcı olacak hem ısıtı hem de vantilatör. Şu an indirimde ve fiyatı 550 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün gerçekten güzel. Sürekli kullanmıyorum ama gelince denedik. Isıtması da soğutması da iyiydi. Bizim için yeterli.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın