Görüş Bildir
Haberler
Sharapova ve Radwanska Yarı Finalde

Sharapova ve Radwanska Yarı Finalde

Enver K.
29.10.2015 - 17:46

Sharapova ve Radwanska, kadınlar sezon sonu turnuvasında yarı finale yükseldi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA  Finalleri'ndeki Kırmızı Grup'un son maçlarında, Flavia Pennetta'yı yenen Maria  Sharapova ve Simona Halep'i mağlup eden Agnieszka Radwanska yarı finale çıktı. 

Singapur'un ev sahipliğinde kadınlar dünya sıralamasının ilk 8  basamağındaki tenisçileri karşı karşıya getiren WTA Finalleri'nin 5. günü,  Kırmızı Grup'ta oynanan 3. ve son karşılaşmalarıyla tamamlandı. 

Turnuvaya kadar sakatlıklar yüzünden 3 ayı aşkın süre tenisten uzak  kalan Rus Maria Sharapova, 2015 ABD Açık'ta kariyerinin ilk grand slam zaferine  ulaşan İtalyan Flavia Pennetta'yı, 7-5 ve 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup etti ve  gruptaki 3. maçından da galip ayrıldı. 

Grubu lider bitiren 3 numaralı seribaşı Sharapova, adını yarı finale  yazdırdı. Daha önce sezon sonunda tenisi bırakmayı düşündüğünü ancak emekliliğini  2016 Rio Olimpiyatları'nın sonuna erteleyebileceğini açıklayan 7 numaralı  seribaşı Pennetta ise elendi. 

Beş numaralı seribaşı Polonyalı Agnieszka Radwanska da 1 numaralı  seribaşı Rumen Simona Halep'i 2-0 (7-6, 6-1) yendi. Radwanska, Sharapova'nın  Pennetta'yı 2-0 ile geçmesi sayesinde grupta 2. sırayı aldı ve son 4'e kaldı.  Geçen yıl final oynayan Halep, turnuvaya veda etti. 

Beyaz Grup'un yarınki son maçlarında Garbine Muguruza ile Petra  Kvitova ve Angelique Kerber ile Lucie Safarova karşılaşacak. 

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın