Görüş Bildir
Haberler
SGK Emeklisi, Dolandırıcılara 2 Milyon 150 Bin Lira Kaptırdı

SGK Emeklisi, Dolandırıcılara 2 Milyon 150 Bin Lira Kaptırdı

Kübra Köklü
02.10.2022 - 12:06 Son Güncelleme: 02.10.2022 - 12:10

İstanbul Büyükçekmece’de ikamet eden 80 yaşındaki SGK emeklisi Hacer Ö., kendisini telefonla arayıp savcı olduğunu söyleyen dolandırıcılara 2 milyon 158 bin lira kaptırdı. Olaya ilişkin iki şüpheli gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir telefonla 2 milyon 150 bin lira

Bir telefonla 2 milyon 150 bin lira

Sabah'ın haberine göre, İstanbul Büyükçekmece'de ikamet eden 80 yaşındaki emekli Hacer Ö'yü geçtiğimiz Ağustos ayında cep telefonundan arayan bir kişi kendisini savcı olarak tanıttı. Hacer Ö., sahte savcının her söylediğini yaptığını iddia etti. 

Hacer Ö., hiç kimseye söylemeden önce elindeki 82 bin doları eliyle götürüp verdi. Ardından 658 bin lira daha götürüp dolandırıcılara kendi elleriyle teslim etti. Yaklaşık 2 milyon 150 bin lira kaptıran Hacer Ö., yaşadıklarını torunlarına anlatınca dolandırıldığını anladı. Hemen polise gidip yardım istedi. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kimlikleri tespit edilen şüphelilerin peşine düştü. Abdulkadir G. ile İsmail C. gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan kayıtları olduğu öğrenilen iki dolandırıcı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birşeyler

Teyzem; 1) senin nasıl o kadar paran oldu sırrını bize de söyle biz hiç kenara koyamıyoruz 2) Kendini savcı hakim polis diye tanıtanlardan çekinecek ne ya... Devamını Gör

Furkan Aras

beyler bunu başarabiliriz .elin dolandiricisi yapıyorsa bizde koparabiliriz .

Pasif Kullanıcı

Yemin le sabahtan düşünüyorum. Biri ön ayak olsada bizde bulalım böyle birini. Umarım bize Medine fukarası denk gelmez

Muhammed Göktaş

2m cash. Yemedin içmedin mi